Hyppää sisältöön

Vantaan seurakuntien yhteiset riparit 2024

Vantaan seurakunnat järjestävät myös yhteisiä ripareita. Näille yhteisille ripareille ovat tervetulleita kaikki vantaalaiset nuoret, kotiseurakunnasta riippumatta.

Yhteisille ripareille voit hakea kun tarvitset erityistä tukea tai haluat käydä rippikoulun englanninkielellä. Sinun tulee ilmoittautua myös oman kotiseurakuntasi ripareille. Kun osallistumisesi Vantaan yhteiseen riparille vahvistuu, voit perua kotiseurakuntasi rippikouluilmoittautumisen. Kaikissa rippikoululmoittautumisissa käytetään huoltajan vahvaa tunnistautumista ja rekisteröitymistä. 

Vantaan seurakuntien kansainvälinen rippikoulu - International confirmation camp in english and finnish 

Yhteiseen kansainväliseen rippikouluun voivat hakeutua kaikkien seurakuntien nuoret. Kansainvälisellä riparilla opetus tapahtuu englanniksi ja suomeksi, joten tämä on hieno mahdollisuus oppia kristinuskon perusasioita useammalla kielellä. This is a great opportunity for you to learn about the Evangelical Lutheran Christian faith in both Finnish and English. This cooperative camp is organised by Vantaankoski Parish, and it will be held in two parts: the first from 10.7 to 20.7 in Vantaa, and the second from 24.7 to 30.7 in Parinpelto. The Confirmation Mass will be held in Myyrmäen Virtakirkko on 30.7 at 2 PM, and the price is 160 euros. For enquiries you can contact Vantaankoski Parish pastor Margit Helin on +358 50 310 7401. The regristration period is 2 – 15.10.2023. Registration hereLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Erityisen tuen päivärippikoulu 

Saavutettava ripari: Erityisen tuen rippikoulu soveltuu vantaalaisille, jotka tarvitsevat tukea rippikoulun käymiseen kehitysvamman tai muun erityisen tuen tarpeen vuoksi. Opetus on selkokielistä, toiminnallista ja elämyksellistä. Jokaiselle rippikoululaiselle tehdään oma henkilökohtainen opetussuunnitelma. Rippikoulu toteutetaan yhteistyössä Vantaan kaupungin kesäajan lomatoiminnan kanssa. Rippikoulu on maksuton.

Ajankohta: Rippikoulun päiväleirijakso on Vantaalla 10.6 – 14.6.2024, jonka lisäksi kevään aikana on yhteisiä tapaamisia. Konfirmaatio on 16.6.2024. Muutokset ovat mahdollisia. 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: kehitysvammaistyön diakoni Kristiina Tuohimaa, 050 433 4232. Ilmoittautuminen on päättynyt. Jälki-ilmoittautuminen tästä ilmoittautumislinkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Erityisen tuen iltarippikoulu 

Saavutettava ripari: Erityisen tuen rippikoulu soveltuu vantaalaisille, jotka tarvitsevat tukea rippikoulun käymiseen jonkin erityisen tuen tarpeen vuoksi. Opetus tapahtuu pienryhmässä. Opetus on selkokielistä ja toiminnallista ja toteutuu nuoren henkilökohtaisen opetussuunitelman mukaisesti. Rippikoulu on maksuton.
Ajankohta: Rippikouluun kuuluu ilta- ja viikonlopputapaamisia syksyn 2024 aikana ja konfirmaatio on joulukuussa. 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:  kasvatuksen asiantuntija Iris Sotamaa, 050 378 0318 tai iris.sotamaa@evl.fi. Ilmoittautuminen on päättynyt. Jälki-ilmoittautuminen tästä ilmoittautumislinkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ripari ПО-РУССКИ 

Pääkaupunkiseudulla järjestetään yhteinen venäjänkielinen rippikoulu 15–18-vuotiaille nuorille. Lisätietoja: Anna Lewing, 050 380 1175. 

Рипари на русском! Конфирмационное обучение для молодежи 15–18 лет. Запись и информация: Anna Lewing, 050 380 1175.

Ruotsinkielinen rippikoulu

Man kan också gå skriftskolan på svenska, kontakta i såfall Vanda svenska församling.

// ]]>