Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2022 rippikouluun tapahtuu 4.–17.10.2021 välisenä aikana verkossa alla olevan linkinLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

Huoltaja luo ilmoittautumisjärjestelmään käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tunnusten luominen tapahtuu vahvan tunnistautumisen avulla esim. verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Rekisteröitymisen yhteydessä luotua käyttäjätunnusta ja salasanaa tarvitaan myöhemmin rippikoulun maksamisvaiheessa.

Vinkkejä ilmoittautumiseen

Keskustele ensin huoltajiesi kanssa rippikouluvaihtoehdoista. Pyri valitsemaan eri ajankohtina olevia vaihtoehtoja listaasi (hiihtoloma, alkukesä, keskikesä, loppukesä). Listaa vähintään viisi rippikoulua, joihin mieluiten osallistuisit. Useammankin voit valita, mutta vähintään viisi on valittava. Tikkurilassa on vuosittain satoja rippikoululaisia, joten valitettavasti emme voi taata, että pääset ensimmäiseksi valitsemaasi ryhmään. 

Rippikouluryhmiin jako tapahtuu vasta ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä eli kaikki ilmoittautumisajan puitteissa ilmoittautuneet ovat samalla viivalla. Tiedot rippikoulujaosta ilmoitetaan antamaasi omaan sekä huoltajan sähköpostiosoitteeseen marraskuun alkuun mennessä. Viestimme sähköpostitse myös muissa rippikouluasioissa. On siis erityisen tärkeää, että sähköpostitiedot ovat oikeinkirjoitetut ja ajan tasalla!

Mikäli haluat kaverisi kanssa samalle rippileirille, sinun tulee käyttää kaverikoodia ilmoittautuessa. Muista kirjoittaa kaverikoodi ylös.

Kaverikoodin käyttö

1. Valitkaa, kuka kaveriporukasta (max. kolme henkilöä) ilmoittautuu ensimmäiseksi - ilmoittautuminen edellä olevien ohjeiden mukaisesti.
2. Ilmoittautumisen jälkeen saat netistä ilmoittautumislomakkeesta kaverikoodin. Anna tämä koodi yhdelle tai kahdelle kaverillesi. Muista kirjoittaa kaverikoodi muistiin, jos olet sitä käyttämässä!
3. Muut kaveriporukassa ilmoittautuvat netissä kaverikoodilla (lomakkeessa on tälle kohta), jolloin ei tarvitse valita netistä leirivaihtoehtoja vaan ne tulevat automaattisesti ensimmäisen ilmoittautujan mukaisesti.

Ilmoittautumislinkki

Ilmoittaudu tästä rippikouluun 4.-17.10.2021 välisenä aikana.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ripari-infot kouluilla

Viikoilla 38 - 39 pidämme kouluilla infotilaisuudet joko etänä tai paikan päällä, koulusta riippuen. Opettajat kertovat tarkemmin siitä, miten info pidetään juuri sinun koulullasi.

Ripari-infot huoltajille

Vanhempaininfoja järjestetään:

  • ke 22.9.2021 klo 18.00 * Tikkurilan kirkolla (Asematie 12a)
  • ma 27.9.2021 klo 18.00 Ylästön seurakuntatalolla (Lehtikummuntie 2)
  • to 30.9.2021 klo 18.00 Ilolan srk-kodilla (Soittajankuja 1)

    Valitse itsellesi sopivin ajankohta ja tule kuulemaan lisää ripareista! Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
    * Tilaisuus striimataan Facebook Liven kautta Tikkurilan seurakunta -sivulleLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Tilaisuuden osallistujia ei kuvata.
// ]]>