Hyppää sisältöön

Tervetuloa Vantaankosken seurakunnan riparille!

Tule rippikouluun eli riparille pohtimaan elämän suuria kysymyksiä yhdessä toisten nuorten, isosten ja seurakunnan työntekijöiden kanssa sekä viettämään ainutlaatuista ripariaikaa!

Riparille jokainen on tervetullut! Riparille voit tulla kuuluit sitten evankelisluterilaiseen kirkkoon, johonkin muuhun uskontokuntaan tai et mihinkään. Riparilla jokainen saa olla oma itsensä. Sinä olet ihme.

Olemme koonneet tälle sivustolle tärkeimmät tiedot ripareista. Toivottavasti löydät vastauksia kysymyksiisi.
 

Jos haluat vielä mukaan riparille, ota yhteyttä Margitiin (margit.helin@evl.fi / p. 050 310 7401) tai Suviin (suvi.vanhakyla@evl.fi / p. 044 422 0386). Muutamassa ryhmässä on vielä tilaa. 

Kaikissa ripariin liittyvissä kysymyksissä ota rohkeasti yhteyttä!


Iloisin ripariterveisin


Margit Helin, riparipappi

Suvi Vanhakylä, nuorisotyönohjaaja 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Myös WhatsApp!

Mun nimi on Suvi ja työskentelen Vantaankosken seurakunnassa rippikoulun jälkeisessä nuorisotyössä. Työpäiviä täyttää muun muassa isoskoulutus, nuortenillat, leirit sekä kouluyhteistyö. Vapaapäiviä sen sijaan täyttää kansanmusiikki, (penkki)urheilu sekä omasta englanninbulldoggista haaveilu. Mukava tutustua!

Pappi, rippikoulutyö
Vantaankosken seurakunta

Olen Margit Helin, Vantaankosken rippikoulutyön pastori. Nuorten keskuudessa olen saanut lempinimen Rippimamma, pidän tätä lempinimeä suuresti arvossa.

Minut on vihitty papiksi vuonna 2012 ja Vantaankoskella olen työskennellyt vuodesta 2014. Pidän valtavasti työstäni, minulla on ilo työskennellä monenlaisten ihmisten kanssa. Työhöni kuuluu erilaiset toimitukset, messut ja hartaudet, mutta erityisesti seurakuntamme rippikoulujen järjestäminen, kehittäminen ja ripareiden pitäminen. Nautin kovasti työstä nuorten parissa, siinä oppii aina jotain uutta!

// ]]>