Hyppää sisältöön

Tervetuloa Vantaankosken seurakunnan riparisivustolle!

Ripari-ilmoittautuminen on päättynyt. Jos haluat vielä mukaan riparille ota yhteyttä Margitiin (p. 050 310 7401 / margit.helin@evl.fi) tai Suviin (p. 044 422 0386 / suvi.vanhakyla@evl.fi)

Tälle sivustolle on koottu kaikki olennainen tieto liittyen Vantaankosken seurakunnan vuoden 2024 ripareihin liittyen.Kaikissa ripariin liittyvissä kysymyksissä ota rohkeasti yhteyttä!


Iloisin ripariterveisin


Margit Helin, riparipappi

Suvi Vanhakylä, nuorisotyönohjaaja 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Myös WhatsApp!

Mun nimi on Suvi ja työskentelen Vantaankosken seurakunnassa rippikoulun jälkeisessä nuorisotyössä. Työpäiviä täyttää muun muassa isoskoulutus, nuortenillat, leirit sekä kouluyhteistyö. Vapaapäiviä sen sijaan täyttää kansanmusiikki, (penkki)urheilu sekä omasta englanninbulldoggista haaveilu. Mukava tutustua!

Pappi, rippikoulutyö
Vantaankosken seurakunta

Olen Margit Helin, Vantaankosken rippikoulutyön pastori. Nuorten keskuudessa olen saanut lempinimen Rippimamma, pidän tätä lempinimeä suuresti arvossa.

Minut on vihitty papiksi vuonna 2012 ja Vantaankoskella olen työskennellyt vuodesta 2014. Pidän valtavasti työstäni, minulla on ilo työskennellä monenlaisten ihmisten kanssa. Työhöni kuuluu erilaiset toimitukset, messut ja hartaudet, mutta erityisesti seurakuntamme rippikoulujen järjestäminen, kehittäminen ja ripareiden pitäminen. Nautin kovasti työstä nuorten parissa, siinä oppii aina jotain uutta!

// ]]>