Hyppää sisältöön

Tervetuloa Vantaankosken seurakunnan rippikouluun!

Tule rippikouluun pohtimaan elämän suuria kysymyksiä yhdessä toisten nuorten ja seurakunnan työntekijöiden kanssa sekä viettämään ainutlaatuista ripariaikaa!

Ilmoittautuminen vuoden 2022 rippikouluihin on päättynyt. Jos haluat vielä mukaan riparille, ota yhteyttä Suviin, Oiliin tai Riikkaan (yhteystiedot tämän sivun alalaidassa).

Riparille jokainen on tervetullut! Rippikouluun voit tulla kuuluit sitten evankelisluterilaiseen kirkkoon, johonkin muuhun uskontokuntaan tai et mihinkään. Riparilla jokainen saa olla oma itsensä. Sinä olet ihme.

Olemme koonneet tälle sivustolle tärkeimmät tiedot rippikoulusta. Toivottavasti löydät vastauksia kysymyksiisi.
 

Vanhempien ripari-infon voit katsoa alla olevasta linkistä
Vanhempien ripari-info järjestettiin live-striiminä 28.9. Tallenne on katsottavissa myös jälkikäteen alla olevan linkin kautta. Kesto 27 min.


► Katso info tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Selaa Vantaan riparit -lehteä

 

Kaikissa ripariin liittyvissä kysymyksissä ota rohkeasti yhteyttä!


Iloisin ripariterveisin


Suvi, nuorisotyönohjaaja (ilmoittautumiseen liittyvät asiat)

Oili, pappi (ilmoittautumiseen liittyvät asiat)

Riikka, nuorisotyönohjaaja (rippikoulujen laskutus)

Margit, riparipappi (virkavapaalla 1.10. alkaen)

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Myös WhatsApp!

Mun nimi on Suvi ja työskentelen Vantaankosken seurakunnassa rippikoulun jälkeisessä nuorisotyössä. Työpäiviä täyttää muun muassa isoskoulutus, nuortenillat, leirit sekä kouluyhteistyö. Vapaapäiviä sen sijaan täyttää kansanmusiikki, (penkki)urheilu sekä omasta englanninbulldoggista haaveilu. Mukava tutustua!

seurakuntapastori
Vantaankosken seurakunta
Laavatie 2
01700 Vantaa

Myös WhatsApp! Instagram: kivistonkirkko

Olen myyrmäkeläinen Kivistö-pappi ja pitkäaikainen "vantaankoskelainen". Perheeseeni kuuluu puoliso, kaksi kouluikäistä lasta ja Ransu-koira. Pidän retroilusta ja hauskasta liikunnasta, kuten metsälenkeistä, snorklauksesta ja pilateksesta. Minut löydät erityisesti Kivistön kirkolta, ja sieltä erityisesti maanantai-iltaisin, jolloin vietämme Kivistöiltaa erilaisten teemojen ja yhteisen syömisen parissa klo 18 alkaen ja klo 19 rennonletkeää uuden sukupolven ehtoollisjumalanpalvelusta KivistöMessua.

Toiveeni on Jeesuksen jalanjäljissä rakentaa kirkkoa, seurakuntaa ja yhteisöä, josta löytyisi paikka jokaiselle toimia ja vain olla - jossa voisi yhdessä juhlia ja jakaa elämän käännekohtia ja tähtihetkiä. Edelleen haluan olla osaltani rakentamassa kirkkoa, jossa voi saada monenlaista tukea myös niinä vaikeimpina hetkinä.  Jeesuksellekaan ei ollut mikään inhimillinen vierasta!

Pappi, rippikoulutyö
Vantaankosken seurakunta

Virkavapaalla

Olen Margit Helin, Vantaankosken rippikoulutyön pastori. Nuorten keskuudessa olen saanut lempinimen Rippimamma, pidän tätä lempinimeä suuresti arvossa.

Minut on vihitty papiksi vuonna 2012 ja Vantaankoskella olen työskennellyt vuodesta 2014. Pidän valtavasti työstäni, minulla on ilo työskennellä monenlaisten ihmisten kanssa. Työhöni kuuluu erilaiset toimitukset, messut ja hartaudet, mutta erityisesti seurakuntamme rippikoulujen järjestäminen, kehittäminen ja ripareiden pitäminen. Nautin kovasti työstä nuorten parissa, siinä oppii aina jotain uutta!

// ]]>