Hyppää sisältöön

Tervetuloa Vantaankosken seurakunnan rippikouluun!

Tule rippikouluun pohtimaan elämän suuria kysymyksiä yhdessä toisten nuorten ja seurakunnan työntekijöiden kanssa sekä viettämään ainutlaatuista ripariaikaa!

Ilmoittautuminen vuoden 2022 rippikouluihin on päättynyt. Muutamissa ripariryhmissä on kuitenkin vielä tilaa! Jos haluat vielä mukaan riparille, ota yhteyttä Margitiin, Suviin, tai Riikkaan (yhteystiedot tämän sivun alalaidassa).

Riparille jokainen on tervetullut! Rippikouluun voit tulla kuuluit sitten evankelisluterilaiseen kirkkoon, johonkin muuhun uskontokuntaan tai et mihinkään. Riparilla jokainen saa olla oma itsensä. Sinä olet ihme.

Olemme koonneet tälle sivustolle tärkeimmät tiedot rippikoulusta. Toivottavasti löydät vastauksia kysymyksiisi.
 

Vanhempien ripari-infon voit katsoa alla olevasta linkistä
Vanhempien ripari-info järjestettiin live-striiminä 28.9. Tallenne on katsottavissa myös jälkikäteen alla olevan linkin kautta. Kesto 27 min.


► Katso info tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Selaa Vantaan riparit -lehteä

 

Kaikissa ripariin liittyvissä kysymyksissä ota rohkeasti yhteyttä!


Iloisin ripariterveisin


Margit Helin, riparipappi

Suvi Vanhakylä, nuorisotyönohjaaja 

Riikka Hillebrand, nuorisotyönohjaaja (rippikoulujen laskutus)

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Myös WhatsApp!

Mun nimi on Suvi ja työskentelen Vantaankosken seurakunnassa rippikoulun jälkeisessä nuorisotyössä. Työpäiviä täyttää muun muassa isoskoulutus, nuortenillat, leirit sekä kouluyhteistyö. Vapaapäiviä sen sijaan täyttää kansanmusiikki, (penkki)urheilu sekä omasta englanninbulldoggista haaveilu. Mukava tutustua!

Pappi, rippikoulutyö
Vantaankosken seurakunta

Olen Margit Helin, Vantaankosken rippikoulutyön pastori. Nuorten keskuudessa olen saanut lempinimen Rippimamma, pidän tätä lempinimeä suuresti arvossa.

Minut on vihitty papiksi vuonna 2012 ja Vantaankoskella olen työskennellyt vuodesta 2014. Pidän valtavasti työstäni, minulla on ilo työskennellä monenlaisten ihmisten kanssa. Työhöni kuuluu erilaiset toimitukset, messut ja hartaudet, mutta erityisesti seurakuntamme rippikoulujen järjestäminen, kehittäminen ja ripareiden pitäminen. Nautin kovasti työstä nuorten parissa, siinä oppii aina jotain uutta!

// ]]>