Hyppää sisältöön

Tervetuloa Vantaankosken seurakunnan rippikouluun!

Tule rippikouluun pohtimaan elämän suuria kysymyksiä yhdessä toisten nuorten ja seurakunnan työntekijöiden kanssa ja viettämään ainutlaatuista ripariaikaa!

Ilmoittautuminen vuoden 2021 rippikouluihin on päättynyt. Jos kuitenkin haluaisit vielä mukaan, olethan yhteydessä rippikoulutyöstä vastaaviin työntekijöihin Margitiin tai Marikaan.

Riparille jokainen on tervetullut! Rippikouluun voit tulla kuuluit sitten evankelisluterilaiseen kirkkoon, johonkin muuhun uskontokuntaan tai ei mihinkään. Riparilla jokainen saa olla oma itsensä. Sinä olet ihme.

Olemme koonneet tälle sivustolle tärkeimmät tiedot rippikoulusta. Toivottavasti löydät vastauksia kysymyksiisi.
 

Vanhempien ripari-infon voit katsoa alla olevasta linkistä
Vanhempien ripari-info järjestettiin sähköisenä tällä sivustolla 24.9. Tallenne on katsottavissa alla olevan linkin kautta.

Videon aihealueet löytyvät seuraavien aikakohtien avulla:
19:07 Mistä osista ripari koostuu? / 25:01 Konfirmaatiot ja kirkkotila / 26:02 Millainen on riparin päivä? / 31:36 Ilmoittautuminen / 43:37 Riparimaailmalla / 44:24 Laskutus / 48:20 Riparitietoa ja muuta infoa koteihin? / 54:40 Miten korona vaikuttaa ripareihin?

► Katso info tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Kaikissa ripariin liittyvissä kysymyksissä ota rohkeasti yhteyttä!


Iloisin ripariterveisin


Marika, nuorisotyönohjaaja
Margit "Rippimamma", riparipappi

 

Vantaankosken seurakunta julkaisee kasvatuksen uutiskirjeen kerran kuussa. Uutiskirjeessä on ajankohtaista infoa, vinkkejä lapsille sekä nuorille, ajateltavaa aikuisille. Hetkiä myös yhteiseen hiljentymiseen pyhän äärellä.

Tilaa kasvatuksen uutiskirje.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä

Pappi, rippikoulutyö
Vantaankosken seurakunta

Olen Margit Helin, Vantaankosken rippikoulutyön pastori. Nuorten keskuudessa olen saanut lempinimen Rippimamma, pidän tätä lempinimeä suuresti arvossa.

Minut on vihitty papiksi vuonna 2012 ja Vantaankoskella olen työskennellyt vuodesta 2014. Pidän valtavasti työstäni, minulla on ilo työskennellä monenlaisten ihmisten kanssa. Työhöni kuuluu erilaiset toimitukset, messut ja hartaudet, mutta erityisesti seurakuntamme rippikoulujen järjestäminen, kehittäminen ja ripareiden pitäminen. Nautin kovasti työstä nuorten parissa, siinä oppii aina jotain uutta!

// ]]>