Laulupaja

ke 22.5. klo 15.00 – 16.00

Myyrmäen Virtakirkko

Kaikenikäiset ja -tasoiset laulajat olette tervetulleita mukaan laulamaan!

Kanttori Ritva Holma laulattaa keväisiä ja kesäisiä virsiä ja lauluja Virtakirkon kirkkosalissa.

  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Ota yhteyttä

Kanttori
Vantaankosken seurakunta

Aloitin kanttorin työni Vantaankosken seurakunnassa vuonna 1993. Laulupajan perustin vuonna 2001 ja johdin sitä kevääseen 2017 asti.

Työtehtäviini kuuluu messujen ja toimitusten musiikeista vastaaminen. Kesäkuussa 2023 suoritin Laulun B-tutkinnon Metropoliassa Helsingissä. Laulaminen on minulle erityisen tärkeää!

Kantaattikuoro harjoittelee torstai-iltaisin klo 18.30-20 Myyrmäen Virtakirkolla osoitteessa Rajatorpantie 8. Kysy rohkeasti minulta, jos haluat mukaan laulamaan!  Kaikkiin kuoron ääniryhmiin voidaan ottaa lisää laulajia.

Kanttorin työhöni kuuluu monenlaista tiimityötä, kokouksia ja messujen nettipäivityksistä huolehtimista. Yhteistyö seurakuntalaisten kanssa on antoisaa myös.

Vastaan seurakuntamme soittimiin liittyvistä asioista. Tilaan niille tarvittavat viritykset ja huollot.

Minuun voit ottaa yhteyttä myös silloin, jos haluat messuun musisoimaan eri soittimilla tai laulaen. Sävellän ja sovitan mielelläni hengellistä musiikkia. Olen luonteeltani avoin, iloinen ja sosiaalinen; minun kanssani saat tulla juttelemaan musiikista ja muustakin.

Vapaa-ajalla nautin yhdessäolosta perheeni ja ystävieni kanssa. Välillä luonnon helmassa Turun saaristossa, välillä kotoisasti Nurmijärven maalaisidyllissä...soittelen ja laulelen, kun siltä tuntuu:)