Syksyn opiskelijaretriitti 30.10. - 1.11.2020
Lopen Kesijärvellä 

Lähde lepuuttamaan korvaa ja sielua syksyn lukutohinan, kirjapinkkojen ja tenttien keskeltä opiskelijaretriittiin 30.10. - 1.11.2020 Lopen Kesijärvelle

Retriitissä saat miettiä elämää, opiskelua, ihmissuhteita ja antaa tilaa itsellesi. Tule myönteiseen mykkäkouluun, jota ammattilaiset ohjaavat. Koe hiljainen kommunikaatio. Saat modernisti kiinni kristillisyyden parhaista perinteistä. Sopii väsähtäneille ja virkeille. Yhteiset virike-, mietiskely- ja hiljentymishetket rytmittävät retriittiä. Ohjelma kantaa opiskelijaa. Saat olla yksinkin, lukea, kirjoittaa, levätä, möllöttää tai köllöttää. Jutella voit valittuina aikoina ohjaajien kanssa.

Vähin varoin mukaan. Kirkko maksaa pääosan, sinä vain 40 euroa. Sillä saat kuljetukset Vantaalta retriittipaikkaan ja takaisin, majoituksen yhden hengen huoneessa ja ruoat. Milloin viimeksi vietit laatuviikonlopun tähän hintaan?

Syksyn opiskelijaretriittiin otetaan 13 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensikertalaiset ovat kuitenkin etusijalla. Tieto mukaanpääsystä lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse viisi viikkoa ennen retriitin alkua. Retriitin lasku ja ohjelma lähetetään postitse. Paikkana on Lopen seurakunnan Kesijärven leirikeskus. Ohjaajina oppilaitospapit Jukka-Mikko Karjalainen ja Sami Suhonen. 

Opiskelijahinta 40 € sisältää kuljetukset ja täysihoidon perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään.

Ilmoittautumiset ilmoittautumislomakkeella tai retriitit.vantaa@evl.fi.

Ilmoittautuessasi jätä seuraavat tiedot: puh.nro, sähköposti, kotiosoite, opiskelupaikka, opiskeluala, ruoka-aineallergiat ja haluatko yhteiskuljetukseen Tikkurilasta vai Myyrmäestä.

Lisätiedot Jukka-Mikko Karjalainen, 050 581 0593, jukka-mikko.karjalainen@evl.fi 

 

Ota yhteyttä