Välitä hyvää joululahjalla

Jaa jouluiloa ja yllätä perhe, lapsi tai yksinelävä vanhus joululahjalla. 

Rakenna joulupuu -keräyksen kautta on mahdollisuus ilahduttaa lähimmäistä - perhettä tai yksinasuvaa:

  • lahjakortilla yhteiseen elämykseen
  • lahjakortilla jouluruokaan
  • joulukukalla

Lähes kaikki Vantaan seurakunnat ovat luopuneet  aiempien vuosien keräysten lapsiperheiden tavaralahjoista, ja sen sijaan kerätään ekologisia aineettomia lahoja kuten lahjakortti Heurekaan tai SuperParkiin. Näin perheet saavat myös mukavaa ajanviettoa keskenään. Lahjat toimittavat perille seurakuntien diakoniatyöntekijät. Keräys avataan virallisesti ensimmäisenä adventtina 1.12. Rakenna joulupuu on Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan seurakuntien joulukampanja.

Haluan lahjoittaa - miten toimin?

Aiemmista vuosista poiketen useassa seurakunnassa ei toivetta tarvitse hakea kirkolta, vaan voit ostaa lahjakortin esimerkiksi perheen yhteiseen elämysretkeen tai jouluruokaan. Tarkemmat seurakuntakohtaiset tiedot ja ohjeet löytyvät alla olevista linkeistä.

► Helsinki

► Kauniainen

► Espoo 

► Vantaa

Tänä vuonna pääkaupunkiseudun seurakunnat toteuttivat Rakenna joulupuu -keräyksen ensimmäistä kertaa yhdessä. Aiemmin keräystä on järjestetty eri seurakunnissa pääkaupunkiseudulla. Vantaalla keräys järjestettiin koko kaupungin laajuisena ensimmäisen kerran 2011. - See more at: http://www.valomerkki.fi/vantaan-lauri/vantaan-lauri-arkisto/rakenna-joulupuu-kerays-toteuttaa-yli-3200-lahjatoivetta-paakaupunkiseudulla#sthash.S9FI46Qv.dpuf