Jaa jouluiloa antamalla lahja – Rakenna joulupuu -keräys Vantaalla vuonna 2021

Jaa jouluiloa ja yllätä lähimmäisesi lahjalla!

Rakenna joulupuu -keräyksen kautta voit antaa 

 • joululahjan lapsiperheelle (yhteistä tekemistä perheelle esim. leffaliput, lahjakortti sisähuvipuistoon, lahjakortti Flamingo Spa -kylpylään tai lahjakortti johonkin ravintolaan)
 • jouluruokaa vähävaraiselle perheelle (kauppojen lahjakortit)
 • joulukukan vanhukselle
 • hyvän olon lahjakortin vähävaraiselle aikuiselle (esim. kampaamon, parturin tai hierojan lahjakortti)

Löydät seurakuntakohtaiset ohjeet Rakenna joulupuu -keräyksestä seurakuntien sivuilta. Linkit ovat alempana tällä sivulla.

Lahjat toimittavat perille seurakuntien diakoniatyöntekijät. Rakenna joulupuu on Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan ev.-lut. seurakuntien joulukampanja.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Mitä lahjoitatkin, tuotat iloa! Kiitos sinulle!

Hakunilan seurakunta

 • Voit hankkia lahjaksi elämyslahjakortin tai ruokalahjakortin.
 • Jouluksi lahjasi ehtii perille, kun tuot lahjakortin 13.12. mennessä Hakunilan tai Länsimäen kirkolle. Netistä ostetut lahjakortit voi myös lähettää sähköpostilla hakunilan.diakonia@evl.fi. Kirjoita otsikkokenttään ELÄMYSLAHJA ja tarkista, että liitteet ovat mukana. Lahjan voi toimittaa myöhemminkin, jolloin voimme yhdessä tarjota elämyksiä myös hiihto- ja kesälomapäiviin.

► Lue tarkemmat ohjeet

Hämeenkylän seurakunta

 • Ostamalla lahjakortin ruokakauppaan voit mahdollistaa jouluruoan vähävaraiseenkin kotiin oman seurakuntasi alueella. Lahjakortit toimitetaan perille diakoniatyön kautta.
 • Lahjakortin voi tuoda arkisin ke 10.12. mennessä klo 9-14 Hämeenkylän seurakunnan kirkkoherranvirastoon.

► Lue tarkemmat ohjeet

Korson seurakunta

 • Voit hankkia lahjaksi kaupan ruokalahjakortin. Tuo lahjakortti Korson seurakunnan kirkkoherranvirastoon viim. pe 10.12.
 • Osta joulukukka vanhukselle. Kukan voi käydä maksamassa pe 10.12. mennessä Kukkatupa Kukkaseen (Maakotkantie 19, ison S-marketin yhdeydessä oleva kukkakauppa). Korson kotihoito ja Korson seurakunta toimittavat kukat perille. 
 • Voit hankkia elämyslahjakortin lapsiperheelle. Vaihtoehtoja ovat liput Finnkinon elokuvateattereihin, HopLop-sisähuvipuistoon, lahjakortti Flamingo Spa -kylpylään tai ruokalahjakortti johonkin ravintolaan. Tuo kirjekuoressa Korson seurakunnan kirkkoherranvirastoon tekstillä Diakoniatyö/ Elämyslahja tai verkosta ostaessasi välitä saamasi lahjakortti osoitteeseen diakonia.korso@evl.fi. Kirjoita otsikoksi Elämyslahja ja tarkista, että liitteet ovat mukana. Voit myös tulostaa lahjakortin ja toimittaa sen kuoressa kirkkoherranvirastoon. Toimita lahjakortti pe 10.12. mennessä.

► Lue tarkemmat ohjeet

Rekolan seurakunta

 • Voit hankkia lahjaksi kaupan ruokalahjakortin. Tuo lahjakortti to 9.12. mennessä ma–to klo 9–14 Rekolan kirkolle. (p. 09 830 6708)
 • Voit myös ostaa hyvän olon lahjakortin esim. kampaamoon tai parturiin, hierojalle, kauneushoitolaan.
 • Voit hankkia elämyslahjakortin lapsiperheelle.
 • Lahjakortit voit tuoda Rekolan kirkolle. Netistä ostetut lahjakortit voi myös lähettää sähköpostilla diakonia.rekola@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Kirjoita otsikkokenttään "ELÄMYSLAHJA" ja tarkista, että liitteet ovat mukana.

► Lue tarkemmat ohjeet  Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tikkurilan seurakunta

 • Voit avustaa vähävaraista perhettä ja hankkia lahjakortin haluamallasi summalla ruokakauppaan. Lapsille voi lahjoittaa pääsyn elokuviin tai vaikkapa puuhapuistoon. Aikuiselle voit kohdentaa lahjan valitsemaasi hyvinvointipalveluun kuten kampaajalle tai jalkahoitolaan. Lahjakortit ehtivät perille jouluksi, jos ne toimitetaan 10.12. mennessä Tikkurilan kirkolle. Voit ostaa lahjakortin verkkokaupasta tai palvelun tarjoajalta. Sähköiset lahjakortit voi lähettää diakonia.tikkurila@evl.fi otsikolla lahjakortti.
 • Joulukukan vanhukselle voi lahjoittaa käymällä Hiekkaharjun Kukka-Mia liikkeessä (Talkootie 7) tai tilaamalla kukan Kukka-Mian verkkokaupastaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Joulukukan voi lahjoittaa myös Tikkurilan Prisman kautta. Kampanja toteutetaan yhteistyössä Vantaan kotihoidon kanssa. 

► Lue tarkemmat ohjeet

Vantaankosken seurakunta

► Lue tarkemmat ohjeet

Rakenna joulupuu