Jaa jouluiloa antamalla lahja – Rakenna joulupuu -keräys Vantaalla vuonna 2022

Jaa jouluiloa ja yllätä lähimmäisesi lahjalla!

Löydät seurakuntakohtaiset ohjeet Rakenna joulupuu -keräyksestä seurakuntien tiedoista tältä sivulta tai linkeistä.

Lahjat toimittavat perille seurakuntien diakoniatyöntekijät. Rakenna joulupuu on Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan ev.-lut. seurakuntien joulukampanja.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Mitä lahjoitatkin, tuotat iloa! Kiitos sinulle!

Hakunilan seurakunta

 • Voit lahjoittaa jouluiloa hankkimalla ruokalahjakortin. Osta tuoterajattu lahjakortti haluamallesi summalle alueemme kaupoista ja toimita se Hakunilan kirkolle (kirkkoherranvirastoon ma-to klo 9-14 tai tilaisuuksien yhteydessä vahtimestareille).
 • Jouluksi lahjasi ehtii perille, kun tuot lahjakortin 19.12. mennessä. Kiitos avusta ja siunattua joulua!

Hämeenkylän seurakunta

 • Ostamalla lahjakortin ruokakauppaan voit mahdollistaa jouluruoan vähävaraiseenkin kotiin oman seurakuntasi alueella. Lahjakortit toimitetaan perille diakoniatyön kautta.
 • Lahjakortin voi tuoda Hämeenkylän seurakunnan kirkkoherranvirastoon (ma-pe klo 9-14 )  tai Café Pähkinään, Lammaskuja 2 A (ma, ke-pe klo 10-14 ja ti klo 15-19).

► Lue tarkemmat ohjeet

Korson seurakunta

 • Haluatko auttaa Korson alueen ihmisiä ja perheitä?

  Voit tuoda jouluiloa ikäihmisen jouluun lahjoittamalla hänelle Kukkatupa Kukkasen kauniin Amarylliksen (22 €). Voit käydä maksamassa Amarylliksen pe 16.12. mennessä Kukkatupa Kukkaseen tai heidän nettisivuillaan. Korson kotihoito, Korson vapaaehtoistyöntekijät ja diakoniatyöntekijät toimittavat kukat perille.

  Voit tukea vähävaraisia lapsiperheitä ja muita avun tarpeessa olevia lahjoittamalla lahjakortin (esim. S-ryhmän, K-ryhmän tai Lidlin lahjakortit ovat hyvä vaihtoehto, koska niillä voi ostaa sekä ruokaa että esim. joululahjan. Toimita lahjakortti Korson seurakunnan kirkkoherranvirastoon ma-pe klo 9-15 jouluun saakka.

► Lue tarkemmat ohjeet

Rekolan seurakunta 

 • Lahjoita jouluiloa. Otamme vastaan ruokalahjakortteja. Lahjakortit toimitetaan perille diakoniatyön kautta.
 • Käy ostamassa ruokalahjakortti valitsemallasi summalla paikan päältä. 
 • Laita kortti kirjekuoreen, ja kirjoita päälle Diakonia.
 • Palauta kuori to 8.12. mennessä (tai voit toimittaa sen myöhemminkin, jolloin voimme tarjota tukea myös joulun jälkeen.) Rekolan kirkolle, Kustaantie 22 D-ovi. Lahjakortin voit tuoda ma-to klo 9-14 tai soita p. 09 8306700.

► Lue tarkemmat ohjeet  Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tikkurilan seurakunta

 • Lahjoita yksin elävälle vanhukselle tunnelmaa jouluun joulukukan muodossa. Voit hankkia kukan Tikkurilan Prismasta (Unikkotie 13) tai Kukka-Miasta (Talkootie 7) 16.12. mennessä. Kaupat toimittavat kukat Vantaan kotihoidon kautta perille ennen joulua.
 • Lahjoita hyvää mieltä joulupöytään. Otamme vastaan ruokalahjakortteja yksityisiltä ja yhteisöiltä Tikkurilan alueella oleviin ruokakauppoihin. Voit valita haluamasi ruokakaupan ruokalahjakortin valitsemallesi summalle ja toimittaa sen Tikkurilan kirkon (Asematie 12 a) aulan palvelupisteeseen 15.12.2022 mennessä. Lahjakortteja jaetaan diakoniatyömme kautta joulun alla ja myös pitkin vuotta diakonisin perustein vähävaraisille Tikkurilan alueen asukkaille.    

Vantaankosken seurakunta

Osallistu joulukeräykseemme (20.11.-24.12.2022). Keräyksen tuotto käytetään oman alueen ihmisten auttamiseen. 
Pienikin lahjoitus auttaa. 

Esimerkiksi tällaisilla lahjoitussummilla voimme auttaa:

 • Jouluruoat yksinasuvalle 25 e/pariskunnalle 35 e/perheelle 50 e
 • Avustus sähkölaskuun 35/50 e
 • Kinkku 10-20 e
 • Ruokapaketti koiralle 10 e tai kissalle 5 e
 • Talvivaatteet lapselle 100 e

Lahjoita tilille: FI31 1578 3007 1011 93
Kirjoita viestikenttään "Vantaan srkyhtymä, Vantaankosken srk, diakoniatyö, jouluavustus"
(Keräyslupa nro RA/2020/1560)

Voit myös hankkia kauppaan ruokalahjakortin haluamallesi summalle. Tuo lahjakortti viimeistään 16.12. Myyrmäen Virtakirkkoon (Rajatorpantie 8) tai Kivistön kirkkoon (Laavatie 2).

► Lue tarkemmat ohjeet

Rakenna joulupuu