Uutislistaukseen

Kummipäivä tuo kummit ja kummilapset yhteen mukavan tekemisen äärelle

Valtakunnallista Kummipäivää vietetään sunnuntaina 4.6. Vantaalla on silloin tarjolla monenlaista yhteistä tekemistä kummeille ja kummilapsille. 

kummipäivä, fadderdagen. turvallinen aikuinen - yhteistä aikaa. vihreä kuva missä leikkikaluja ja pyöriä ja...

Valtakunnallisen Kummipäivän logo

Kummius on tärkeä tehtävä, ja kummin ja kummilapsen välinen yhteys voi kestää koko elämän ajan. Kummi on kummilapsensa aikuinen ystävä ja tukija, jonka kanssa vietetty yhteinen aika on kallisarvoista. Kummin etuoikeutettu tehtävä on myös rukoilla kummilapsensa puolesta. Seurakuntien järjestämän Kummipäivän tarkoituksena on kannustaa kummeja ja kummilapsia yhteiseen tekemiseen ja yhteisen ajan viettämiseen. 

Vantaan seurakuntien yhteistyökumppaneiden tarjoukset ovat voimassa Kummipäivänä sunnuntaina 4.6.2023. 

Vantaalla Kummipäivänä voi osallistua monenlaiseen yhteiseen tekemiseen. Kaikki Kummipäivän yhteistyökumppanit ja tarjoukset löydät osoitteesta vantaanseurakunnat.fi/kummipaivaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Tapahtumat Vantaalla 

SuperPark 

Kummin seurassa kummilapsi pääsee ilmaiseksi sisään Tammistossa sijaitsevaan SuperPark-sisäaktiviteettipuistoon. 

 • SuperPark Vantaa, Tammiston kauppatie 13 

Fazer Experience vierailukeskus 

Kummit ja kummilapset saavat opastettujen kierrosten liput hintaan 9,50 € / hlö. Etuhinta on voimassa klo 13 ja 15 alkavilla kierroksilla. Lipun hinta sisältää tuotekassiin jokaiselle kotiin viemisinä. Kierroksella tutustutaan Fazerin toimintaan, pitkään historiaan, tarinoihin, yritysvastuuseen, innovaatioihin sekä laajaan tuotevalikoimaan.  

Kierroksen kesto on noin tunnin. Minimihenkilömäärä per kierros on 10 ja enimmäishenkilömäärä 25 henkilöä. Kierrokselle pitää ilmoittautua ennakkoon: Ilmoittautuminen klo 13 alkavaan kierrokseen: https://link.webropol.com/ep/fazerinkierrosklo13Linkki avautuu uudessa välilehdessä, ja kello 15 alkavaan kierrokseen: https://link.webropol.com/ep/kummipaivafazerklo15Linkki avautuu uudessa välilehdessä.  

 • Fazer Experience vierailukeskus, Fazerintie 6 

Katrinebergin kartano 

Kotieläinpihalla voi tavata lampaita, vuohia, pupuja ja kanoja. Tämän lisäksi ohjelmaan kuuluu sirkuspaja, keppihevosrata, kasvomaalausta, Seutula-Riipilä Marttojen kesägalleria sekä ilmapalloja 100 ensimmäiselle. Katrinebergin kartanon kotieläinpiha Seutulassa on auki klo 11–15. Tarjolla on kahvia, mehua ja pullaa, sekä grillausmahdollisuus. Tapahtuma on ilmainen. 

 • Katrinebergin kartano, Katariinankuja 5 

Håkansbölen kartano 

Håkansbölen kartanolta löytyy kolmea eri tapahtumaa. Museoaitoista löytyy mobiilipelin ohjausta, Pikkutallin puutarhanäyttely, sekä Vantaan kaupunginmuseon näyttely, kaikki ilmaisia osallistumisen suhteen. Lastenkulttuurikeskus Pyykkituvassa kartanon kummit järjestävät askartelua, ja kahvila-ravintola Håkans tarjoaa lapselle ja kummille -20 % sekä yllätyksen. 

 • Håkansbölen kartano, Kartanontie 1 

Bio Grand 

Elokuvateatterissa on alennetut hinnat voimassa koko päivän. Elokuvalippu on 9 € ja pieni popcorn 2,5 €.  

 • Bio Grand Tikkurila, Kielotie 7 

Bio Myyri 

Kummipäivän elokuvanäytös klo 15: Mimmi Lehmä löytää kotiin. Tarjouksena 2 lippua yhden hinnalla. 

 • Bio Myyri, Kinorinne 6. 

Korson Honkapartio 

Honkapartio järjestää Korson kirkon sisäpihalla partioleirisimulaattorin, jonne voi tulla tutustumaan partion ihmeelliseen maailmaan. Korson kirkon sisäpihalle on rakennettu partioleiri, jossa on mahdollisuus paistaa lettuja, tehdä yhdessä tehtäviä ja päästä partioleirin tunnelmaan. 

 • Korson kirkko, Merikotkantie 4 

Lentoasemapapin lentoasemakierros 

Ensimmäiset 25 ilmoittautujaa pääsee tutustumaan lentoasemaan lentoasemapapin ohjattavassa kierroksessa. Kierrokselle voi ilmoittautua seuraavan linkin kautta: https://link.webropol.com/ep/lentokenttakierrosklo10Linkki avautuu uudessa välilehdessä.  

 • Helsinki Vantaan lentoasema, Lentoasemantie 1. 

Lauran Kaffila 

Kahvilasta saa kummi ja kummilapsi tuoremehun tai pillimehun, reissumiehen tai sämpylän sekä cookien tai talon pullan hintaan 12 €.  

 • Tikkurilan kirkko, Asematie 12a 

Trollbergan traktori- ja maatalousmuseo 

Lapset pääsevät ilmaiseksi sisään klo 10 ja 14 välisenä aikana. Tarjolla on myös kahvia, mehua ja pullaa.  

 • Trollbergan traktori- ja maatalousmuseo, Nybyggetintie 21 

Kummimessu ja alpakoita Hakunilan kirkolla 

Hakunilan kirkolla järjestettävässä messussa voi myös tervehtiä eläviä alpakoita. Messu alkaa klo 12, ja loppuessa klo 13 alpakoita voi tervehtiä kirkon pihalla.  

 • Hakunilan kirkko, Hakunilantie 48 

 

Katso lisää ideoita ja tarjouksia kummipäivän vietosta vantaanseurakunnat.fi/kummipaivaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

15.5.2023 12.17