Päiväkerho

Seurakunnan päiväkerhotoiminta on vaihtoehto kotihoidossa oleville 2—5-vuotiaille lapsille päästä mukaan lapsiryhmään, omaan kerhoon.

PÄIVÄ- JA NAPEROKERHOT 2020-2021

 

Toimintakauden 2020-2021 aikana päiväkerhot kokoontuvat Kivistön kirkolla ja Vantaanlaakson kerhotilassa kaksi kertaa viikossa. Päiväkerhot on tarkoitettu n. 2,5-5-vuotiaille lapsille. Naperokerho on noin 2-vuotiaiden ensimmäinen oma kerho ja ryhmät kokoontuvat kerran viikossa Kivistön kirkolla ja Vantaanlaakson kerhotilassa. Päiväkerhoryhmä vaatii toteutuakseen vähintään 10 osallistujaa ja naperokerho 8 osallistujaa. Napero- ja päiväkerhot ovat maksuttomia.

Napero- ja päiväkerhoihin ilmoittaudutaan sähköisen asiointipalvelun kautta - tarvitset ensimmäisellä kerralla kirjautumiseen verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Mikäli sähköinen ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu, voit ilmoittaa lapsesi myös sähköpostitse - yhteystiedot alla.

Ilmoittautuminen elokuussa 2020 alkaviin päivä- ja naperokerhoihin alkaa 15.4.2020 klo 12 - ilmoittaudu tästä

 

Syyskausi alkaa viikolla 35 ja päättyy viikolla 50. Syyskaudella kerhot ovat kiinni koulujen syysloman ajan (viikko 42). 

 

Tiedustelut varhaiskasvatuksen ohjaaja Johanna Jansik p. 050 561 7280 tai johanna.jansik@evl.fi

 

Syyskausi 2020 


Kivistön kirkko: päiväkerho tiistai ja torstai klo 9.00-11.45

Lastenohjaajina Satu Karonen 040 034 0490 ja Jenny Nikkanen 044 422 0307 sekä Satu Vähäkotamäki                                  

Kivistön kirkko: naperokerho perjantaina klo 9.00-11.00

Lastenohjaajina Jenny Nikkanen 044 422 0307 ja Elina Peltonen     

 

Vantaanlaakson kerhotila: päiväkerho maanantai ja torstai klo 9-11.45

Lastenohjaajina Elina Peltonen ja Pirjo Pesonen  044 422 0490

Vantaanlaakson kerhotila: naperokerho aloittaa tammikuussa 2021 tiistai klo 9.00-11.00

Lastenohjaajina Salme Lehtinen 040 743 8388 ja Elina Peltonen

 

 Vapaita paikkoja voi kysyä myös toimintakauden aikana varhaiskasvatuksen ohjaajalta.

 

Kerhoja ohjaavat koulutetut laaja-alaisen lapsi- ja perhetyön tutkinnon suorittaneet lastenohjaajat. Lisäksi kerhoissa on vapaaehtoisia kerhomummoja apuna ja sylinä. 

Naperokerho on pienen ensimmäinen oma kerho, jossa harjoitellaan olemaan ilman vanhempaa toisten samanikäisten lasten seurassa. Naperokerhossa leikitään kivoilla leluilla ja harjoitellaan yhteisiä leikkejä sekä lelujen jakamista. Naperokerhossa ei ole varsinaista ohjelmaa, koska pienille tärkeintä on saada touhuta ja leikkiä sekä totutella kerhossa olemiseen. Naperokerhot kokoontuvat klo 9-11.

Päiväkerhojen ohjelmaan sisältyy monipuolista toimintaa kuten leikkiä, musiikkia, liikuntaa, käden töitä, lukuhetkiä sekä päivittäinen eväshetki ja lyhyt hartaus. Kerhoissa opitaan toimimaan yhdessä toisten lasten kanssa. Päiväkerhot kokoontuvat klo 9-11.45.

 

Kerhot osallistuvat erilaisiin seurakunnassa järjestettäviin lapsille suunnattuhin tapahtumiin. Niistä tiedotetaan erikseen kauden aikana.

 

Tiedustelut varhaiskasvatuksen ohjaaja Johanna Jansik p. 050 561 7280 tai johanna.jansik@evl.fi

 

 

Pienille lapsille luetaan kirjaa.

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Olen ollut seurakuntamme varhaiskasvatuksessa jo yli 30 vuotta ja työnkuva on vaihdellut laaja-alaisesti tässä vuosien aikana. Ja se juuri onkin pitänyt motivaation yllä, kun on saanut tehdä monia erilaisia asioita. Mm. parisuhde- ja perhetyö pyhäkoulun ja päivähoidon lisäksi, on ollut vastuualueenani, mutta nyt pääpaino on pyhäkoulutyössä ja päivähoidon yhteyshenkilönä sekä varhaiskasvatuksen vapaaehtoisissa (kerhomummot, varaisovanhemmat, pyhäkoulun ohjaajat, tapahtumat). Jos kiinnostaa tulla lasten ja perheiden pariin vapaaehtoiseksi, ole yhteydessä.

Olen myös bibliodraama- ja arkiretriittiohjaaja, joten voit törmätä minuun hiljaisuuden ja bibliodraaman yhteydessä. Ja joskus myös Israelilaisten tanssien pyörteissä.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Vantaankosken seurakunta