Musiikkitoiminta

MUSKARI

Muskarissa lapset saavat laulaa, leikkiä ja soittaa rytmisoittimilla. Lapset osallistuvat perhe- ja sylimuskariin vanhemman kanssa. Muskarissa lauletaan tuttuja lastenlauluja ja hengellisiä lauluja. Musiikkituokio kestää noin 45 min, jonka jälkeen on mehu- ja kahvitarjoilu sekä vapaata leikkiä.

 

SYKSY 2020

Muskarit kokoontuvat 15 kertaa viikoilla 34-50 Syyslomaviikolla 42 muskarit eivät kokoonnu. Mikäli muskarikerta jää jonkin pyhäpäivän alle, sen voi käydä korvaamassa missä tahansa muussa muskarissa.

Muskari maksaa 60 euroa kaudelta eli 4 euroa kerralta. Muskariin voi ilmoittautua etukäteen tai paikan päällä ja toimintaan voi käydä tutustumassa 2 kertaa ilmaiseksi. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, jolloin maksu määräytyy jäljellä olevien kertojen mukaan. Maksuun voi hakea vapautusta/ alennusta taloudellisin perustein. Perhepäivähoitajille muskari on maksuton.

TIEDUSTELUT                                                                                                                                     

Ritva-Leena Tuuli 050 358 9217, ritva-leena.tuuli@evl.fi

 

TOIMIPISTEET SYYSKAUDELLA 2020

Muskarit kokoontuvat Myyrmäen kirkolla, väistötila os. Uomatie 1 ja Kivistön kirkolla os. Laavatie 2, taidetalo Toteemissa os. Myyrmäentie 6  (Myyrmäenraitin kävelykatu), Martinlaakson kerhotilassa Martinristissä os. Martinpolku 2 C sekä Kaivosristin toimipisteessä os. Kaivosvoudintie 3.

 

MUSKARIRYHMÄT

Sylimuskari vauvaikäisille Taidetalo Toteemi ma klo 14.00-15.30

Perhemuskari Taidetalo Toteemi ma klo 17.30-19.00

Kansainvälinen perhemuskari     Myyrmäen kirkon pihakontti ti klo 9.30–11.00

Sylimuskari vauvaikäisille          Kivistön kirkko ke klo 14.00-15.30

Perhemuskari     Kivistön kirkko  to klo 9.30-11.00

Perhemuskari     Martinristi to klo 15.00-16.30

Perhemuskari     Kaivosristi pe klo 9.30-11.00

 

Lasten lauluryhmä Kastehelmi

Lasten lauluryhmä Kastehelmi harjoittelee ja laulaa monipuolisesti hengellisiä ja tavallisia lastenlauluja. Lauluryhmäläiset pääsevät esiintymään säännöllisesti mm. seurakunnan eri tilaisuuksiin. Lasten lauluryhmä harjoittelee Kivistön kirkolla keskiviikkoisin 2.9. alkaen. 5-9-vuotiaiden ryhmä klo 17.15-18 ja yli 9-vuotiaiden ryhmä klo 18-19. Ilmoittautumiset paikan päällä. Kuoro on maksuton. Lauluharjoituksista vastaavat Katariina Kopsa p. 050 565 1435 ja Ritva-Leena Tuuli p. 050 358 9217.

Tervetuloa myös uudet laulajat!

 

Perheiden lauluhetki lattialla istuen.

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Vantaankosken seurakunta
Lastenohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Työpäivistäni suuri osa kuluu musiikin parissa. Pidän perhemuskareita ja muitakin lasten musiikkituokioita. Ajattelen, että musiikki kuuluu kaikille ja mitä aiemmin lapsi johdatetaan musiikin maailmaan sitä varmemmin hän saa musiikista elinikäisen ystävän, tunteiden tulkin ilossa ja surussa.​

Ohjaan myöskin Yksinhuoltajien olohuonetta ja Family Caféta, joka on pienimuotoinen kansainvälinen kahvila. Näissä kummassakin ryhmässä jaamme viikon kuulumisia ja tuomme Taivaan Isän eteen mieltämme painavia asioita, rukoillen ja jakaen. "Kantakaa toistenne kuormia, niin te täytätte Krituksen lain" on raamatunkohta, joka ei ole minulle niinkään laki vaan oikeus olla tukemassa ja myös tuettavana. Yhdessä olemme enemmän ja kun Taivaan Isän siunaus on mukana, niin pienestäkin purosta voi kasvaa suuri joki.