Musiikkitoiminta

MUSKARI

 

Muskarissa lapset saavat laulaa, leikkiä ja soittaa rytmisoittimilla. Lapset osallistuvat perhemuskariin vanhemman kanssa. (3–6-vuotiaiden muskariin lapset voivat osallistua myös ilman vanhempaa.) Muskarissa lauletaan tuttuja lastenlauluja ja hengellisiä lauluja. Musiikkituokio kestää noin 45 min, jonka jälkeen on mehu- ja kahvitarjoilu sekä vapaata leikkiä.

 

KEVÄT 2019

Muskarit kokoontuvat 15 kertaa viikoilla 2 - 19. Talvilomaviikolla 8 ja ennen pääsiäistä viikolla 16 muskarit eivät kokoonnu. Mikäli muskarikerta jää jonkin pyhäpäivän alle, sen voi käydä korvaamassa missä tahansa muussa muskarissa.

Muskari maksaa 60 euroa kaudelta eli 4 euroa kerralta. Muskariin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja toimintaan voi käydä tutustumassa 2 kertaa ilmaiseksi. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, jolloin maksu määräytyy jäljellä olevien kertojen mukaan. Maksuun voi hakea vapautusta/ alennusta taloudellisin perustein. Perhepäivähoitajille muskari on maksuton.

TIEDUSTELUT                                                                                                                                     

Ritva-Leena Tuuli 050 358 9217, ritva-leena.tuuli@evl.fi. 

 

MUSKARIT KEVÄTKAUDELLA 2019

Muskarit kokoontuvat Myyrmäen kirkolla os. Uomatie 1 ja Kivistön kirkolla os. Laavatie 2, taidetalo Toteemissa os. Myyrmäentie 6 (Myyrmäenraitin kävelykatu), Martinlaakson kerhotilassa Martinristissä os. Martinpolku 2 C sekä Kaivosristin toimipisteessä os. Kaivosvoudintie 3.

 

MUSKARIRYHMÄT

Vauvamuskari    Taidetalo Toteemi ma klo 15.00-16.30

3–6-vuotiaiden muskari Taidetalo Toteemi ma klo 17.30-19.00

Perhemuskari     Myyrmäen kirkko ti klo 9.30–11.30

Perhemuskari     Kivistön kirkko ke klo 15.00-17.00

Perhemuskari     Kivistön kirkko  to klo 9.30-11.30

Perhemuskari     Martinristi to klo 15.00-16.30

Perhemuskari     Kaivosristi pe klo 9.30-11.00

 

Lasten lauluryhmä Kastehelmi

 

Lasten lauluryhmä Kastehelmi harjoittelee ja laulaa monipuolisesti hengellisiä ja tavallisia lastenlauluja. Lauluryhmäläiset pääsevät esiintymään säännöllisesti mm. seurakunnan eri tilaisuuksiin. Lasten lauluryhmä harjoittelee Kivistön kirkolla keskiviikkoisin 16.1. alkaen. 5-9-vuotiaiden ryhmä klo 17.15-18 ja yli 9-vuotiaiden ryhmä klo 18-19. Ilmoittautumiset paikan päällä. Kuoro on maksuton. Lauluharjoituksista vastaavat Ritva-Leena Tuuli ja Katariina Kopsa.

Tervetuloa myös uudet laulajat!

 

 

 

 

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Vantaankosken seurakunta
Lastenohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Työpäivistäni suuri osa kuluu musiikin parissa. Pidän perhemuskareita ja muitakin lasten musiikkituokioita. Ajattelen, että musiikki kuuluu kaikille ja mitä aiemmin lapsi johdatetaan musiikin maailmaan sitä varmemmin hän saa musiikista elinikäisen ystävän, tunteiden tulkin ilossa ja surussa.​

Ohjaan myöskin Yksinhuoltajien olohuonetta ja Family Caféta, joka on pienimuotoinen kansainvälinen kahvila. Näissä kummassakin ryhmässä jaamme viikon kuulumisia ja tuomme Taivaan Isän eteen mieltämme painavia asioita, rukoillen ja jakaen. "Kantakaa toistenne kuormia, niin te täytätte Krituksen lain" on raamatunkohta, joka ei ole minulle niinkään laki vaan oikeus olla tukemassa ja myös tuettavana. Yhdessä olemme enemmän ja kun Taivaan Isän siunaus on mukana, niin pienestäkin purosta voi kasvaa suuri joki.

Varhaiskasvatuksen johtava pastori
Vantaankosken seurakunta
Uomatie 1
01600 Vantaa

Toimin Vantaankoskella erityisesti lasten ja perheiden pappina ja varhaiskasvatuksen tiiminvetäjänä. Minut voi kohdata toimitusten ja jumalanpalvelusten lisäksi monenlaisissa yhteisissä tapahtumissa, muskarikirkossa tai iltapäiväkerhossa.

 

Omaan perheeseeni kuuluu puolison lisäksi kaksi kouluikäistä lasta sekä nappisilmäinen terrieri.

 

Toivon, että kirkko ja oma seurakunta voisivat olla ihmisille tärkeä tuki eri elämänvaiheissa, suurissa iloissa ja myös suurissa suruissa. Oma paikka seurakunnassa voi löytyä esimerkiksi kummina toimimisesta!