Lapset ja perheet

Vantaan seurakunnat ovat peruneet kaiken ryhmätoiminnan toukokuun loppuun asti. Seuraamme kansallista ohjeistusta koronaepidemian ehkäisyssä. Haluamme suojella tartunnoilta erityisesti riskiryhmiä ja turvata kaikkien hyvinvointia.

Poikkeuksena iltapäiväkerhot, jotka ovat tauolla koulujen aukiolojen mukaan 18.3.-13.4.

Seuraa verkkosivujamme www.vantaankoskenseurakunta.fi ja sosiaalisen median kanaviamme.

Lue lisätietoja tästä uutisesta

-------------------------------------

Teemme työtä lasten ja perheiden hyväksi. Monipuolisessa toiminnassamme tarjoamme hyvän elämän eväitä. Jokainen meistä saa kasvaa omana itsenään ja lähimmäisenä. Yhdessä tekeminen ja oleminen tutustuttaa meitä toisiimme ja tuntuu hyvältä.

Pikkulasten päiväkerhot, koululaisten iltapäiväkerhot, vanhemmille suunnatut perhekahvilat mukaan lukien monipuolinen muskari - ja pyhäkoulutoiminta, tarjoavat lapsille ja vanhemmille yhdessä tekemisen, olemisen ja ihmettelyn mahdollisuuden.

Rikas jumalanpalvelus- ja hartauselämä tavoittaa pieniä ja isoja ihmisiä arjen viikottaisessa kerhotoiminnassa, niin kirkoissamme kuin myös nettisivuillammekin. Tarjoamme lapsille ja vanhemmille yhdessä tekemisen, kokemisen ja hiljentymisen mahdollisuuden.

 

 

Äiti ja lapsi hymyilevät.
Varhaiskasvatuksen sihteeri
Vantaankosken seurakunta

Olen ollut seurakuntamme varhaiskasvatuksessa jo yli 30 vuotta ja työnkuva on vaihdellut laaja-alaisesti tässä vuosien aikana. Ja se juuri onkin pitänyt motivaation yllä, kun on saanut tehdä monia erilaisia asioita. Mm. parisuhde- ja perhetyö pyhäkoulun ja päivähoidon lisäksi, on ollut vastuualueenani, mutta nyt pääpaino on pyhäkoulutyössä ja päivähoidon yhteyshenkilönä sekä varhaiskasvatuksen vapaaehtoisissa (kerhomummot, varaisovanhemmat, pyhäkoulun ohjaajat, tapahtumat). Jos kiinnostaa tulla lasten ja perheiden pariin vapaaehtoiseksi, ole yhteydessä.

Olen myös bibliodraama- ja arkiretriittiohjaaja, joten voit törmätä minuun hiljaisuuden ja bibliodraaman yhteydessä. Ja joskus myös Israelilaisten tanssien pyörteissä.

Pappi
Vantaankosken seurakunta

Varhaiskasvatus- ja perhetyö

Olen toiminut pappina Vantaankoskella vuodesta 2012 lähtien.


Papin työssä koen että parasta on ihmisten kohtaaminen ja se kun pääsee jakamaan ihmisten elämän tärkeitä hetkiä tai kulkemaan rinnalla vaikeina aikoina. Pappina onkin ainutlaatuinen mahdollisuus tavata erilaisia ihmisiä kirjaimellisesti vauvasta vaariin. Kirkollisissa toimituksissa on mielestäni erityisen tärkeää yhteinen suunnittelu.


Olen itse syntyperäinen helsinkiläinen. Omaan perheeseeni kuuluu puolisoni sekä pieni poika. Harrastuksista lähellä sydäntäni ovat musiikki, elokuvat, kirjallisuus, liikunta sekä hyvä ruoka.


Kuulemani mukaan olen luonteeltani rento, helposti lähestyttävä ja huumorintajuinen. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Vantaankosken seurakunta
Johtava varhaiskasvatuksen pastori
Vantaankosken seurakunta