Koululaisten toiminta

Alakouluikäisille (7–14-vuotiaille) on monenlaista mukavaa toimintaa viikoittain kokoontuvissa harrastekerhoissa kaikissa seurakuntamme toimipisteissä. Koululaisten leirit ja retket tarjoavat reipasta touhua, virkistystä, hiljentymistä ja yhdessäoloa.

Tervetuloa mukaan Vantaankosken seurakunnan kerhoihin, retkille ja leireille! Näiltä sivuilta löydät tietoa alakoululaisille suunnatusta syys- ja kevätkauden toiminnasta.

Kerhoissa, retkillä ja leireillä tapaat uusia ystäviä, opit paljon hyödyllisiä taitoja ja hiljennymme yhdessä myös Taivaan Isän lähelle. Kerhoon voit tulla kokeilemaan itsellesi uutta harrastusta. 

Tule mukaan ja tuo kaverisikin!

► Kouluikäisten oma tubekanava Ttila on startannut. Käy katsomassa täältä!

Tapahtuma on täynnä!

Kaikkien aikojen yökyläily 16.-17.11.

Tule viettämään jännittävä yö Kivistön kirkkoon!

 

Kutsun kotiin ovat saaneet tänä vuonna 10-synttäreitä viettävät kotiseurakunnan jäsenet. Kyläily alkaa la-iltana 16.11. klo 18 ja päättyy su 17.11. klo 12 alkavaan Seikkailijan messuun. Mukaan mahtuu 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Osallistumismaksu 10 e.

Lisätiedot Outi Kivistö p. 050 381 6303 ja Johanna Isaksson p. 040 746 5626.

Ilmoittautuminen alkaa 1.10. tästä linkistä.  TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ!

Nuorisotyönohjaajat Outi ja Johanna
Nuorisotyönohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Moi!

Olen Outi, ja toimin nuorisotyönohjaajana Vantaankosken seurakunnassa. Teen työtä pääasiassa alakouluikäisten  (7-14 vuotiaat) parissa. Käyn paljon vierailulla kouluilla, organisoin koululaisten harrastekerhotoimintaa ihanien vapaaehtoisten kanssa sekä aika usein pääsen viettämään leirielämää. Minut voi tavata myös rippikoulun merkeissä ja vastaan seurakuntamme partioyhteyksistä.