Uutislistaukseen

Kirkko ja kaupunki Kesä -lehden kannessa poseeraa Marzi Nyman. Hänet kuvasi Joonas Brandt. Kirkko ja kaupunki Kesä -lehden kannessa poseeraa Marzi Nyman. Hänet kuvasi Joonas Brandt.

Kesä on täällä! Kirkko ja kaupungin uutta erikoisnumeroa jaetaan kirkoissa ja tapahtumissa

22.5.2019 10.38

Ensimmäistä kertaa tehdystä Kirkko ja kaupunki Kesä -erikoisnumerosta löydät pääkaupunkiseudun kiinnostavimmat kesätapahtumat ja parhaat vinkit rippijuhliin. Myös Vantaalla konsertoiva Marzi Nyman kertoo tiestään muusikoksi.

 

Kirkko ja kaupunki on tehnyt erillisen kesälehden kirkoissa ja kesän tapahtumissa jaettavaksi lukupaketiksi. Lehteä on tarkoitus jakaa koulujen alkuun asti. Erikoisnumeroa ei kanneta osoitteellisena koteihin.

Kirkko ja kaupungin Kesä on 68-sivuinen aikakauslehti. Lehdessä on sekä pidempiä lukujuttuja että kiinnostavia makupaloja.

Espoon hiippakunnan piispa Kaisamari Hintikka kertoo suhteestaan Suomen kesään ja saunaan sekä pohtii piispan roolia ilman rooliasua – aivan kirjaimellisesti. Haastattelu on nimittäin tehty Hvittorpin kurssikeskuksen saunassa.

Tänä kesänä muun muassa Pyhän Laurin kirkossa Vantaalla ja Espoon tuomiokirkossa konsertoiva Marzi Nyman kertoo tiestään muusikoksi.

Lehdessä kerrotaan kaikki tarvittava rippikoulusta, konfirmaatiosta, rippilahjoista ja rippijuhlien järjestämisestä. Pääkaupunkiseudun kirkoista selviää yllättäviä yksityiskohtia, joita harva tietää. Toimittaja Jaakko Selin ja muut kirkkoturistit kertovat, mikä saa heidät astumaan yhä uusiin pyhäköihin.

Lehdessä on myös poimintoja kesän kulttuuri- ja tapahtumatarjonnasta ja tietysti lapsille oma puuhasivu. Se on toteutettu yhdessä Nuori kirkko ry:n kanssa.

► Kirkko ja kaupunki Kesä -näköislehti on luettavissa Kirkko ja kaupunki -verkkomedian etusivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Yksittäisiä juttuja julkaistaan Kirkko ja kaupungin verkkomediassa pitkin kesää.

► Hae oma kesälehtesi Vantaan kirkoista. Jaossa koko kesän.