Hyvän Olon viikolla Tikkurilassa edistetään terveyttä ja tietoutta – pikku hemmottelua unohtamatta

9.4.2018 14.41

Tulppaaneja

Tikkurilan seurakunnan diakoniatyö järjestää 14. - 18.5. Hyvän olon viikon useine aiheeseen liittyvine tapahtumineen.

Viikon koko ohjelman näet tästä:

Maanantai 14.5.

klo 12–13 ATK-info Olotilassa (Vehkapolun kävelykatu): Miten haen netistä terveystietoa?

klo 13–13.45 Ole läsnä kehossa ja mielessä – hengellinen rentoutustuokio Nuorisotilassa (Seurakuntien talo, Unikkotie 5 C). Tuokion pitää diakoni Johanna Lehmusmies.

klo 14–15 Tanssista iloa arkeen! Tutustu merenguen, salsan ja samban askeliin rytmikkään lattarimusiikin tahdissa Olotilassa (Vehkapolun kävelykatu). Tanssitunnin vetää lähetystyön ja kansainvälisen työn sihteeri, Gospel-lattariTM ohjaaja Mari Chaulagai

Tiistai 15.5.

klo 10–12 Aamuhetki papin kanssa keskustellen Olotilassa (Vehkapolun kävelykatu). Paikalla pastori Päivi Helén.

klo 13–14 Hyvän mielen musiikkihetki Olotilassa. Pianomusiikkia soittaa kanttori Terje Kukk

Keskiviikko 16.5.

klo 13–14 Yksilöllinen astma- ja allergianeuvonta Olotilassa (Vehkapolun kävelykatu).

klo 14–15 Astma- ja allergiainfo Olotilassa

Paikalla aiheesta kertomassa on toiminnanjohtaja sekä allergia- ja astmaneuvoja Marja-Riitta Kytö Vantaan allergia- ja astmayhdistyksestä.

Torstai 17.5.

klo 10–11 Puristusvoimamittausta, kehonkoostumusmittausta ja yleistä neuvontaa Olotilassa (Vehkapolun kävelykatu). Paikalla Movement Fysios Vantaan fysioterapeutit.

klo 12–13 Pysy virkeänä – huolla kehoasi! Luento toimintakyvyn ylläpitämisestä Olotilassa. Luennoitsijana toimii diakoni Mariela Salminen Vantaan seurakunnista.

klo 13–14 Tanssista iloa arkeen! Olotilassa. Tutustu cha chan, reggeatonin ja bachatan askeliin rytmikkään lattarimusiikin tahdissa. Lähetystyön ja kansainvälisen työn sihteeri, Gospel-lattariTM ohjaaja Mari Chaulagai vetää kaikenikäisille ja -kuntoisille naisille suunnatun tanssitunnin.

Perjantai 18.5.

klo 10–14 Tule hellimään ja hoitamaan itseäsi Olotilaan (Vehkapolun kävelykatu).  Valittavissa on maksullinen kiinteyttävä pikakasvohoito, kynsien lakkaus tai kulmien muotoilu. Puolen tunnin aika varataan Olotilasta käymällä paikan päällä tai puhelimitse 09 830 6302 klo 10–15.

klo 10–14 Terveyskioski Olotilassa. Mittauta verenpaineesi ja verensokerisi, saat samalla pienimuotoista terveysneuvontaa Sairaanhoitaja-diakonissaopiskelija Ronja Lehdolta (Diakonia-ammattikorkeakoulu).

« Uutislistaukseen