Uutislistaukseen

Hiljainen rukous kutsuu kuulemaan Jumalan – sydänrukous alkaa Nikinmäen seurakuntakodilla

Keskiviikkona 17.4. klo 18 alkaa Nikinmäen seurakuntakodilla avoin sydänrukouspiiri. Piirissä harjoitetaan hiljaista rukousta jo alkukirkosta juurensa juontavan perinteen mukaisesti. 

Kynttilä, kuvituskuva

Mitä on rukous? Pyytämistä, toivomista vai kuuntelemista?

Yksiselitteistä vastausta on mahdoton antaa. Jo Raamatun alkukielissä rukoukselle oli monia eri sanoja, joilla oli erilaisia vivahteita.

Pohjimmiltaan kyse on aina yhteyden etsimisestä Jumalan kanssa. Sydänrukouksessa nimenomaan hiljaisen kuuntelun kautta.

Nikinmäen seurakuntakodilla alkaa pääsiäisen jälkeen keskiviikkona 3.4. klo 18 sydänrukousryhmä, jossa voi harjoittaa Jumalan lähestymistä hiljaisuuden kautta.

Ryhmä on avoin ja siihen voi osallistua kuka tahansa hiljaisesta rukouksesta kiinnostunut.

Ryhmään tulijoita pyydetään saapumaan viimeistään klo 17.55 seurakuntakodin sisäpihan kautta. Ovet ovat ryhmän kokoontumisen ajan lukossa.

Lisätietoja ryhmästä saat seurakuntapastori Jani Vanhalalta.

Lisätietoja

Jani Vanhala
Jani Vanhala
Aikuistyön pastori
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Toimin Korson seurakunnassa aikuistyön pastorina. Työnkuvaani kuuluu tapahtumien ja toiminnan järjestäminen aina nuorista aikuisista eläkeikäisiin saakka. Minua kiinnostaa erityisesti uskonnollinen kokemus sekä sen uudenlaiset, muuntuvat muodot modernissa maailmassa. Myös kristillinen mystiikka ja taide ovat lähellä sydäntäni. Papin työssä pidän tärkeimpänä sitä, että saan omalla pienellä panoksellani olla tekemässä Jumalan läsnäoloa maailmassa ymmärrettävämmäksi ja näkyvämmäksi. 

9.4.2024 13.34