Uutislistaukseen

Baritoni Aarne Pelkonen esiintyy Tikkurilan kirkossa

Tikkurilan kirkon konserttisyksy käynnistyy nuoren polven kysytyimpiin ooppera- ja konserttilaulajiin lukeutuvan Aarne Pelkosen konsertilla. Syksyn mittaan tulossa ovat myös konsertit esimerkiksi Maustetytöiltä ja Johanna Förstiltä.  

Aarne4-Mikko_Mantyniemi.jpg

Aarne Pelkosen Virsi-juhlakonsertti kuullaan Tikkurilan kirkossa (Asematie 12 a) perjantaina 8.9.2023 kello 18, kun hän juhlistaa kymmenvuotista laulajanuraansa yhdessä pianisti Juho Alakärpän ja klarinetisti Helmi Malmgrenin kanssa. Konsertissa kuullaan virsiä ja hengellistä musiikkia. Liput 10 ennakkoon Holvi-verkkokaupasta ja kirkon ovelta ennen konserttia.  

Pelkonen on nuoren polven kysytyimpiä ooppera- ja konserttilaulajia Suomessa. Monipuolinen taiteilija on vakuuttanut yleisönsä paitsi oopperalavoilla ja flyygelinmutkassa myös viihdesävelmien tulkkina. Taiteilija on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin myös tv-esiintymisiensä, levyjensä ja sosiaalisen median videoidensa kautta. 

Pelkonen on vieraillut oopperataloissa, konserttisaleissa ja festivaaleilla kotimaan lisäksi eri puolilla Eurooppaa. Suomessa hän on laulanut Kansallisoopperan orkesterin, Radion Sinfoniaorkesterin, Tapiola Sinfonietan, Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin, Tampere Filharmonian ja Ylioppilaskunnan Laulajien solistina.

(Huom. huomioithan, että ostat liput Tikkurilan kirkon viralliselta Holvi-verkkosivulta, sillä tekaistuja tapahtumasivuja on netissä liikkeellä.)

Muita Tikkurilan seurakunnan tuottamia konsertteja Tikkurilan kirkossa ovat tänä syksynä muiden muassa:

Pe 13.10. klo 18 Johanna Försti. Sielukkaasta äänestään ja vahvoista tulkinnoistaan tunnetun säveltäjä–laulaja Johanna Förstin soul–gospel-konsertissa vaikuttavat myös Mikko Helevä (koskettimet), Juho Kivivuori (basso), Mamba Assefa (lyömäsoittimet). Liput 15 e. 

Pe 27.10. klo 18 Maustetytöt. Anna Karjalaisen ja Kaisa Karjalaisen muodostama Maustetytöt on suomalaisen popin omintakeinen suunnannäyttäjä. Tarttuvat melodiat yhdistettynä arkirealistisiin sanoituksiin ovat vastustamaton yhdistelmä, josta löytyy kaikille jotain tuttua. Liput 15 e.

Pe 10.11. klo 18 Linda Fredriksson Juniper. Saksofonisti Linda Fredrikssonin kiitellyn dedyyttijazz-albumin livekonsertissa soittavat hänen lisäkseen Tuomo Prättälä (piano), Mikael Saastamoinen (basso) ja Olavi Louhivuori (rummut). Liput 15 e. 

Ajantasaiset tiedot konserteista löydät syksyn mittaan tapahtumakalenteristamme www.tikkurilanseurakunta.fi

Kuva: Mikko Mäntyniemi

Tue Aug 29 16:56:00 EEST 2023