EKAVAUVA-RYHMÄ

ke 4.9. klo 12.00 – 14.00
vauva

Hämeenkylän kirkko

EKAVAUVA-RYHMÄ 1.LAPSEN SAANEILLE VANHEMMILLE

Mentalisaatioperustainen Ekavauva-ryhmä
1.lapsen saaneille vanhemmille kirkon nuortentilassa 4.9. alk. Yhteisen pöydän lounaan jälkeen ke klo 12-14.Vauvat ovat alle 1v. 2024 aikana. 

Vanhemmuuden ja vauva-arjen jakamista sekä toiminnallisia hetkiä hereillä oleville vauvoille.

Mentalisaatio  tarkoittaa vanhemman halua ja kykyä pohtia omaa ja  lapsensa kokemusta ja näkökulmaa sekä huomion suuntaamista lapsen sekä vanhemman oman käyttäytymisen taustalla oleviin tarpeisiin, aikeisiin, ajatuksiin ja tunteisiin sekä siihen, miten ne vaikuttavat toisiinsa. Hyvä mentalisaatiokyky 
1.auttaa vanhempaa ymmärtämään, että lapsen tunteet ja kokemukset ovat syntymästä lähtien ainutlaatuisia ja erillisiä vanhemman tunteista.
2.auttaa säätelemään omia ja lapsensa tunnetiloja
3.tukee perheen hyvää vuorovaikutusta ja vähentää vanhemmuuteen liittyvää stressiä
4.on yhteydessä lapsen turvalliseen kiintymykseen, suotuisaan kognitiiviseen ja tunne-elämän kehitykseen sekä hyvään vuorovaikutukseen lapsen kanssa. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan ryhmään!

Luottamukselliseen ryhmään ilm. heti tai 29.8 menn. terhi.kuoppala@evl.fi 050 5736356. Ryhmään otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä rajallinen määrä osallistujia.

Ryhmää ohjaavat *menetelmään koulutetut* ohjaajat Sari Häkki, lastenohjaaja ja Terhi Kuoppala, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja Solmuja parisuhteessa neuvoja.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hämeenkylän seurakunta

Työalavastuu: perhetyö, iltapäiväkerhotyö, varhaiskasvatusyhteistyö, pyhäkoulutyö Menetelmä-ohjaaja: Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ReTeaming, Solmuja parisuhteessa-neuvoja Parisuhteen kuntokartoitus, Parisuhteen ja Vanhemmuuden Palikat, Toimiva Perhekoulu, Erosta eteenpäin, Kouluikäisten lasten eroryhmien ohjaaja (Kasper ry),Tarinoiden maa, Muksuoppi