Leikkipäivän lastenhoito yhteisvastuun hyväksi

la 20.4. klo 9.00

Ilmoittautuminen on päättynyt

Lastenhoitoa tarjolla yhteisvastuun hyväksi

Leikkipäivän lastenhoitolauantai 20.4.2024 klo 9-15 Korson kirkolla  2-9 -vuotiaille

Nyt on mahdollisuus tuoda lapset hyvään hoitoon! Lastenhoitopäivässä leikitään ulkona ja sisällä sekä syödään omat eväät. Lähetämme lisätietoa sähköpostitse ilmoittautuneille myöhemmin. Lastenhoito on maksullista, hinta 5e/lapsi ja se menee Yhteisvastuukeräykseen. Hoito maksetaan lasta tuotaessa käteisellä. Mukaan mahtuu 20 lasta.

Lastenhoitajina toimivat Korson seurakunnan lastenohjaajat.  Lisätietoja Eeva Suonpäältä, eeva.suonpaa@evl.fi tai p. 050 3363384. Ilmoittautuminen alkaa ma 25.3. klo 9 ja päättyy ma 8.4. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti tästä.

 

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Korson seurakunta

Ota yhteyttä

Johtava kasvatuksen viranhaltija
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa
Päiväkerho
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Hei, olen Taina Partanen ja olen saanut työskennellä Korson seurakunnan lastenohjaajana jo vuodesta 2005. Työtehtävät ovat olleet hyvin moninaiset. Tällä hetkellä työskentelen päiväkerhojen ja perhekerhojen parissa. Työpaikkanani Nikinmäen seurakuntakoti ja kirkko.

Päiväkerhot
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen ollut Korson seurakunnassa töissä vuodesta 1992 ja toiminut moninaisissa lastenohjaajan tehtävissä. Tällä hetkellä työskentelen päiväkerhossa Nikinmäen seurakuntakodilla.