Hiljaisuuden retriitti 12.-14.4.

pe 12.4. klo 16.00 – su 14.4.

Sääksin leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Pääsiäisen valossa herättelemme sisimmässä uinuvaa luovuuttamme. Retriittipaikkamme sijaitsee kirkasvetisen Sääksjärven rannalla. Kappelista avautuva näköala järvelle rauhoittaa mielen ja ympäröivä mäntykangas kutsuu kulkemaan. Retriitissä on halutessaan mahdollisuus maalata ja osallistua lempeisiin kehollisiin tuokioihin. Retriitin ohjaavat Tarja Korpela ja Margit Hakamäki.

Anna retrtiitin kannatella sinua

Retriitissä voit keskittyä itseesi. Ohjelmassa on maalausta ja lempeitä kehollisia tuokioita. Voit myös lukea, kirjoittaa ja ulkoilla. Anna retriitin hiljaisuuden kannatella sinua. Ohjelmiin osallistuminen on vapaaehtoista.
Retriitin hinta on 180 e. Hinta sisältää ohjelman, täysihoidon, majoituksen yhden hengen huoneessa ja kuljetukset joko Tikkurilan tai Myyrmäen kirkolta perille Sääksin leirikeskukseen ja takaisin. 
Retriitti on avoin kaikille kiinnostuneille.

Lisätietoa Sääksin leirikeskuksesta 

Ilmoittaudu ja maksa osallistumismaksu tämän linkin kautta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä 

Linkki vie sinut Webropoliin, jonka kautta tapahtuu sekä retriittiin ilmoittautuminen että osallistumismaksun maksu.

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Johtava kasvatustyön pastori, aikuiskasvatus, työnohjaus, retriitit ja hiljaisuuden viljely
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061 Vaihde
Asemakatu 12a
01300 Vantaa

Tavoitettavissa parhaiten klo 9-16 arkisin.

Tuen ja koordinoin Vantaan seurakuntien vapaaehtois- ja aikuistyötä järjestämällä neuvotteluja, suunnittelemalla ja toteuttamalla koulutuksia ja virkistystapahtumia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pidän huolta, että vantaalaisille on tarjolla hiljaisuuden retriittejä ja hiljaisuuden tapahtumia ympäri vuoden.

Koordioin seurakuntien työnohjausta ja olen työnohjaajana käytettävissä seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten työnohjaukseen( yksilöt sekä ryhmät), sielunhoitoon ja hengelliseen ohjaukseen.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä ja hengellisyyden ja henkisyyden kysymyksistä arjen keskellä. Tätä haluan edistää toimimalla eri verkostoissa.

Minut tavoitat parhaiten arkisin klo 9-16. Jättämällä viestin puhelimen vastaajaan tai sähköpostitse löydämme toisemme varmasti.