Joulujuhla 7 - 14-vuotiaille ja heidän perheilleen

ti 21.12. klo 18.00

Tikkurilan kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Varhaisnuorten ja heidän perheiden yhteinen joulujuhla Tikkurilan kirkossa

Ilmoittaudu nyt mukaan tunnelmoimaan joulua! Tikkurilan seurakunnan varhaisnuorisotyö järjestää yhteisen joulujuhlan kaikille 7-14 -vuotiaille ja heidän perheilleen 21.12 klo 18-20 Tikkurilan kirkossa. 

 

Ohjelmassa joululauluja, jouluista tekemistä sekä tietenkin jouluherkkuja. Ilmoittaudu nyt mukaan koko perheen voimin. Myös kummit, mummit, papat, ukit ja kaikki varhaisnuorelle tärkeät ihmiset ovat tervetulleita mukaan joulujuhlaan. Varhaisnuori voi saapua joulujuhlaan esimerkiksi yhdessä oman kumminsa kanssa. 

 

Ilmoittaudu yllä olevan linkin kautta ja ilmoita koko seurueesi mukaan maksuttomaan joulujuhlaan! Täytä lomakkeeseen kaikkien mukaan tulevien henkilöiden nimet sekä mahdolliset allergiat, jotta voimme ottaa ne huomioon tarjoiluissa. 

 

Tervetuloa! Nähdään kirkolla.

 

Terveisin, 

Julia ja Marja varkkatyöstä


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

Varhaisnuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
Asematie 12 a
01300 Vantaa

Moikka!

Olen Julia ja vastaan Tikkurilan seurakunnan varhaisnuorten toiminnasta. Rakastan kauniita ja visuaalisesti loppuun mietittyjä kokonaisuuksia. Vapaa-ajalla sukkapuikot viuhuaa niin paljon, etten aina meinaa malttaa mennä edes nukkumaan ja koko ystäväpiiri on jo sukitettu liian moneen kertaan! Harrastan vapaa-ajalla käsitöiden lisäksi myös musiikkia ja soitan naapureideni iloksi klassista musiikkia pianolla. Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää tai joitain ajatuksia varhaisnuorisotyöhön liittyen, soittele tai laita vaikka Whatsapp viestiä :)