Ilmaisutaito ja taide -kerho 7-14 -vuotiaille Tikkurilassa

ke 6.10. kello 17.30
Tikkurilan kirkko

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ilmaisutaito ja taide -kerho Tikkurilassa keskiviikkoisin!

Kerho järjestetään aikavälillä 6.10-10.11 joka keskiviikko klo 17:30-19 Tikkurilan uudella kirkolla 2. kerroksen kerhohuoneessa Toivo (syyslomalla ei kerhoa).

Kerho on tarkoitettu kaikille 7-14 -vuotiaille kerhosta kiinnostuneille varhaisnuorille. Kerhoa ohjaa kaksi seurakuntamme nuorta kerhonohjaajaa. Kerhossa harjoitellaan ilmaisutaitoa muun muassa hauskojen leikkien avulla. Tämän lisäksi kerhossa tutustutaan uusiin ystäviin, leikitään ja vietetään aikaa yhdessä. Ilmoittautuminen kerhoon tapahtuu yllä olevan ilmoittautumislinkin kautta. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerhossa otetaan koronaturvallisuus huomioon. Muutokset voivat olla mahdollisia, mikäli valtakunnallinen koronatilanne muuttuu.

 

Kerhoilmoittautuminen alkaa 13.9 klo 9:00 tällä sivulla!


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

Varhaisnuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
Asematie 12 a
01300 Vantaa

Moikka!

Olen Julia ja vastaan Tikkurilan seurakunnan varhaisnuorten toiminnasta. Rakastan kauniita ja visuaalisesti loppuun mietittyjä kokonaisuuksia. Vapaa-ajalla sukkapuikot viuhuaa niin paljon, etten aina meinaa malttaa mennä edes nukkumaan ja koko ystäväpiiri on jo sukitettu liian moneen kertaan! Harrastan vapaa-ajalla käsitöiden lisäksi myös musiikkia ja soitan naapureideni iloksi klassista musiikkia pianolla. Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää tai joitain ajatuksia varhaisnuorisotyöhön liittyen, soittele tai laita vaikka Whatsapp viestiä :)