Walk in – terapia


Walk in -terapia alkaa tiistaina 5.9.2022 ja se jatkuu koko syyskauden 13.12.2022 saakka. Syyslomaviikolla 42 ja itsenäisyyspäivänä ei ole päivystystä. Facebook: Rekolan seurakunta Instagram: Rekolan srk

 

  • Päivystysaika: tiistaisin klo 16–19 (viikko 42 ja 6.12.2022 suljettu)
  • Paikka: Rekolan kirkko, Kustaantie 22 , B–ovi (soita ovikelloa)
  • Kenelle: 16–29-vuotiaille


Walk in – terapiassa päivystää aina kerralla kaksi henkilöä, joista kaksi pitää lyhytterapiavastaanottoa erillisissä huoneissa. Walk in –terapiaan voi joutua odottamaan hetken omaa vuoroa, kävijämäärä voi vaihdella, koska kyseessä on päivystys.


Päivystys jatkuu joulukuuhun 2022 saakka.

Walk in –terapiaan voi tulla ilman lähetettä ja se on ilmaista.


Lisätietoa

Walk in –terapia on ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa.

Ratkaisukeskeisestä lyhytterapiasta voi olla apua esimerkiksi kriisin, erilaisten haasteiden sekä tunne–elämän kiemuroiden keskellä. Voit itse valita mistä haluat puhua terapiakerralla. Walk in –terapian lähtökohtana on se, että jo yksi kerta voi auttaa.


Walk in –terapia on kertaluonteista, mutta päivystykseen voi tulla tarvittaessa uudestaan.

Rekolan kirkolla Walk in –terapiassa päivystää vuoroviikoin viisi lyhytterapeuttiopiskelijaa.


Walk in –terapia on saanut alkunsa Tampereen vanhalta kirkolta ja nyt toimintamalli on levinnyt mm. Helsinkiin ja Keravalle sekä nyt myös Vantaalle Rekolan kirkolle.

 

Yhteyshenkilö erityisnuorisotyönohjaaja Sanna Tirkkonen sanna.tirkkonen@evl.fi 050 576 7993

Rekolan kirkon kuva, jossa päällä teksti Walk in terapia

Ota yhteyttä

Erityisnuorisotyönohjaaja
Rekolan seurakunta
myös WhatsApp
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Työskentelen Rekolan seurakunnassa erityisnuorisotyönohjaajana. Olen itse kotoisin Havukoskelta ja olen ollut Rekolan seurakunnan toiminnassa mukana päiväkerholaisesta saakka ja nyt siis viimeiset 10 vuotta työntekijänä. Alue on minulle siis hyvin tuttu ja seurakunta erityisen tärkeä juurieni vuoksi.

Autan nuoria (noin 13-18 vuotta) elämän erilaisissa ongelmatilanteissa ja haasteissa, toimin heille tukihenkilönä ja kriisiapuna. Lisäksi teen mm. koulupäivystyksiä viikottain, ryhmäytyksiä, verkostoyhteistyötä, katupartiointia, rippikoulutyötä sekä koulutan isosia. Näiden työmuotojen kautta alueen nuoret ja yhteistyökumppanit ovat minulle hyvin tuttuja.

Mottoni on " Niin kauan kuin on elämää, on toivoa". Asioille voi aina tehdä jotain. Ole rohkeasti yhteydessä!