Värikkäällä taustalla teksti: Toivo kasvaa.

Pääsiäinen Vantaan seurakunnissa

Tervetuloa pääsiäisen viettoon!

Pääsiäisenä ei voida kokoontua kirkkoihin koronatilanteen vuoksi. Pääsiäiseen pääset kuitenkin helposti mukaan kotisohvalta. Lähetämme verkossa konsertteja, musiikkihetkiä sekä jumalanpalvelukset. Kaikki pääsiäisen ajan tapahtumat löydät tältä sivustolta sekä tapahtumakalenterista. Olet lämpimästi tervetullut mukaan verkon kautta! 

Kutsumme vantaalaiset myös mukaan kasvattamaan toivoa pääsiäisruohon muodossa. Vihreä ruoho muistuttaa kasvullaan uuden elämän ihmeestä, toivosta ja tulevaisuudesta. Tempauksella halutaan kannustaa ihmisiä kasvattamaan toivoa omassa elämässään. Tempausta voi seurata ja oman pääsiäisruohon kasvattamiskokemuksen voi jakaa sosiaalisessa mediassa.

Pääsiäinen on kristittyjen suurin juhla. Pääsiäisen matkaa kuljetaan kevään mittaan paaston ajasta palmusunnuntaihin, josta alkaa hiljainen viikkoa. Kärsimyksen ja tuskan sävyt liittyvät kiirastorstaihin ja pitkäperjantaihin, mutta niiden jälkeen koittaa ylösnousemus ja pääsiäisen juhlan ilo ja toivo. Tätä toivoa ja kevään valoa haluamme seurakunnista tuoda kaikkiin vantaalaisiin koteihin.