Pakaritupa – Bagarstugan

Kuriiritie 1, Kurirvägen 1 , 01510 Vantaa
(09) 830 6224 (vahtimestari)

Pakaritupa ulkoa. Bagarstugan.

Pakaritupa on Helsingin pitäjän kirkonkylässä sijaitseva Vantaan seurakuntien käytössä oleva juhlatila, jota voi vuokrata tilaisuuksien järjestämistä varten.

Alun perin rakennus on ollut pappilaan kuulunut sivuasunto, jota käyttivät kirkkoherran apulaiset. Nimensä mukaisesti se toimi myös pappilan leivintupana aina 1960-luvulle asti. Talon kerrotaan olevan rakennettu vuonna 1827. Arkkitehti Amanda Eskolan mukaan talon pohjoispään tuvassa on kuitenkin piirteitä, jotka vaikuttavat kuuluvan 1700-luvun lopulle. On mahdollista, että rakennuksen pohjoispää on vanhempi ja etäläpääty on myöhempi laajennus.

Tilavaraus / Uthyrning

Tilaa voi vuokrata muistotilaisuuksia varten Vantaan seurakuntien hautausmaan toimistostaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Muihin käyttötarkoituksiin (ristiäiset, häät, perhejuhlat, kokoukset ym.) tilavaraukset tehdään oman kotiseurakunnan kautta, katso tästä yhteystiedotLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Ei-vantaalaisten ristiäis-, vihki- ja perhejuhlien varauksista vastaa Tikkurilan seurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Huom: Tilan maksimishenkilömäärä määräytyy voimassa olevien koronarajoitusten mukaan. 

Tilan käyttö juhlatilana

Tilaa voidaan käyttää juhlatilana klo 9-21, viikonloppuisin pääasiallisesti muistotilaisuuksia (to-la) ja kastejuhlia (la-su) varten. Tilavaraus aikaisintaan 3 kuukautta ennen tapahtumaa. HUOM! Tiloihin mahtuu 45-50 henkilöä, mutta koronarajoitusten vuoksi tilaan voidaan ottaa pienempi määrä henkilöitä.

Katso valokuvia Pakarituvasta

Keittiö

Keittiössä on jääkaappi, liesi, mikro, astianpesukone, kahvi- ja vedenkeitin, kahvi- ja ruokaastiasto n. 50 hengelle.

Varusteet

Piano, kastemalja, valkokangas. Pöytäliinojen vuokraus.

Avoimet ovet

Tilaesittely arkimaanantaisin klo 16.30–17. Vahtimestari p. 09 8306 224. 

Hinnat

Hinnasto 1.7.2020 alkaen

Maksuehto: 14 pv netto laskun päivämäärästä.

Tilaisuuksien peruutusehdot: varauksen voi peruuttaa veloituksettomasti kaksi viikkoa ennen tilaisuutta, sen jälkeen tehty peruutus veloitetaan täysimääräisesti. Jos varaus on tehty alle kaksi viikkoa ennen tilaisuutta, on peruuttaminen maksutonta 3 vuorokautta ennen tilaisuutta.


 

Parkkipaikka on Pyhän Laurin kirkon vieressä.

Pysäköinti
wc