Pakaritupa – Bagarstugan

Kuriiritie 1, Kurirvägen 1 , 01510 Vantaa
09 345 5336

Pakaritupa ulkoa. Bagarstugan.

Pakaritupa on viehättävä Helsingin pitäjän kirkonkylässä sijaitseva Vantaan seurakuntien omistama juhlatila, joka on vuokrattu pitopalvelun käyttöön 1.1.2022 alkaen. 

Huom! Jos olet jo tehnyt varauksen vuodelle 2022 siinä noudatetaan varausvaiheessa sovittuja hintoja ja varausperiaatteita!

Alun perin rakennus on ollut pappilaan kuulunut sivuasunto, jota käyttivät kirkkoherran apulaiset. Nimensä mukaisesti se toimi myös pappilan leivintupana aina 1960-luvulle asti. Talon kerrotaan olevan rakennettu vuonna 1827. Arkkitehti Amanda Eskolan mukaan talon pohjoispään tuvassa on kuitenkin piirteitä, jotka vaikuttavat kuuluvan 1700-luvun lopulle. On mahdollista, että rakennuksen pohjoispää on vanhempi ja etäläpääty on myöhempi laajennus.

Varaukset ja myynti

Tilaa voi vuokrata erilaisia perhejuhlia ja muita tilaisuuksia varten ja tilata sinne erilaisia tarjoiluita Juhla Mintuilta, myynti@juhlamintut.fi tai p. 09 345 5336

Keittiö ja varusteet

Keittiössä on jääkaappi, liesi, mikro, astianpesukone, kahvi- ja vedenkeitin, kahvi- ja ruoka-astiasto n. 50 hengelle. Piano, kastemalja, valkokangas. 

Koronarajoitukset voivat vaikuttaa tilan käyttöön. 

 

 

Katso valokuvia Pakarituvasta

 

 

 

 

 


 

Parkkipaikka on Pyhän Laurin kirkon vieressä.

Pysäköinti
wc