Myyrmäen kirkon Café

Monitoimitila

Uomatie 1, 01600 Vantaa
050 409 0497 (Myyrmäen kirkon vahtimestari)

Myyrmäen kirkon Café

Myyrmäen kirkon alakerrassa sijaitsee vuonna 2017 vanhan puutyöverstaan tiloihin remontoitu Café. Kahvilahenkisessä tilassa toimii muun muassa kahvila sekä erilaista toimintaa lapsille, perheille ja vanhuksille.

Myyrmäen kirkon Café sopii hyvin myös perhejuhlien, kastekahvien, muistotilaisuuksien sekä kokousten järjestämispaikaksi.

Caféen on oma sisäänkäynti suoraan kirkon parkkipaikalta junaradan puolelta. 


Tilan käyttö
Viikonloppuisin sekä arkisin tilan ollessa vapaan voi tilan varata perhejuhlien viettopaikaksi.


Tilavaraukset
Tilavaraukset Vantaan seurakuntien  tilavarauspalvelusta, puh. 09 8306 333, ma- pe klo 9–15 tilavaraukset.vantaankoski@evl.fi

Seurakunnan vahtimestarin kanssa voi sopia tilojen esittelystä, puh. 050 409 0497.

Huom. Myyrmäen kirkko on suljettuna peruskorjauksen vuoksi 4.2.2019 alkaen.
 

Juhlatilana
Monitoimitilassa voi järjestää esimerkiksi kastejuhlia ja syntymäpäiviä. Se soveltuu myös asukasyhdistysten kokouksien yms. pitopaikaksi. Tilassa on pienoiskeittiö. Istumapaikkoja on 32.


Varusteet
Tilassa on videotykki, blu ray -soitin, cd-soitin ja sähköpiano.


Keittiö
Tilassa on keittiö, jossa on kahvinkeitin, liesi, uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi ja astianpesukone. Käytettävissä on Arabian valkoinen kahvi- ja ruoka-astiasto (syvät ja matalat lautaset sekä kahviastiasto). Astioita on 40 hengelle.  Lapsille on käytettävissä ?kpl syöttötuolia ja ?kpl vauvojen sitteriä.

Maksut:
Vantaan seurakuntien jäsenille kirkollisten toimitusten yhteydessä keittiön käytöstä peritään 80 €.

Parkkipaikat:
Myyrmäen kirkon parkkipaikat aivan monitoimitilan edessä

Esteettömyys:
Tilaan on esteetön pääsy.

Inva-WC
Kahvila
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

ke 27.2. klo 16.00 -17.00

Uomatie 1, 01600 Vantaa

Gospelsalsa

Gospelsalsa on kristillinen treenimuoto, jossa tanssimiseen yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen salsamusiikki. Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaiken ikäisille, näköisille ja kokoisille tanssimisesta kiinnostuneille. Gospelsalsatunnit pidetään joka toinen keskiviikko klo 16-17, alkaen 16.1. ja päättyen 8.5. Tervetuloa kokeilemaan!
su 3.3. klo 16.00 -18.00

Uomatie 1, 01600 Vantaa

Family Café

Monikulttuurisille perheille suunnattu Family Cafe pidetään sunnuntaisin Virtatalossa, Rajatorpantie 8 (ei kuukauden kolmantena sunnuntaina). Aloitamme 13.1. kevään toiminnan suunnittelulla, tule kertomaan mitä toivot toiminnalta! Kevään viimeinen Family Café pidetään 26.5. Family Cafe is open Sundays 16-18 (except 3rd Sunday of the month) at Virtatalo, Rajatorpantie 8. We will begin on 13th January with planning the themes for spring, come and tell your ideas and what you wish at the Café!