Kuorojen harjoitukset kirkolla tauolla.

Hämeenkylän kirkon kuoro

”Hämeenkylän kirkon kuorossa (kirkkokuoro) erityisesti miesäänten lisäys olisi toivottavaa kokonaisuuden kannalta. Ja muistathan: kuorossa laulaminen on tutkitusti terveellistä! Kuoroa johtaa kanttori Hanna Perkola-Musikka 
 hanna.perkolamusikka@gmail.com

Hämeenkylän kamarikuoro
Kamarikuoroon kuuluu musiikin aktiiviharrastajia. Kuoro avustaa messuissa 2–3 kertaa kaudessa sekä pitää omia konsertteja. Koelaulusta voi sopia kuoronjohtaja Hannu-Pekka Heikkilän kanssa.

Laulun ystävät -yhteislaulua
 Laulamme yhdessä musiikkia eri teemoista kanttori Hannu Lehtikankaan johdolla.

 

Vantaan seurakuntien kamarikuoro

Vantaan seurakuntien kamarikuoro on tarkoitettu kokeneille ja nuotinlukutaitoisille laulajille yli seurakuntarajojen. Harjoitusten paikka ja johtaja vaihtuvat periodin mukaan. Johtajat keväällä ovat Korson kanttorit Airi ja Jussi. Lisätietoja kuorosta myös musiikkisihteeriltä kaisa.nuolioja@evl.fi.

Musatiimi
Treenaamme yhdessä punaisen veisukirjan lauluja, virsiä ja muita hengellisiä lauluja. Tarjoamme bändisäestystä kirkon eri tapahtumiin. Jos haluat mukaan, ota yhteyttä rippikoulupappi Miika Koistiseen, p. 044 422 0338 tai miika.koistinen@evl.fi

Bänditila

Kirkolla on bänditila. Bändivuoroja voi tiedustella nuorisotyönohjaaja Tuula Vanhaselta, p. 041 535 0264.

Kanttori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Johtava kanttori

Olen toiminut Hämeenkylän seurakunnan kanttorina vuodesta 2007. Aiemmin työskentelin kirkkomuusikkona Leppävaarassa 2004-2007 ja Ruotsissa 2001-2004. Olen saanut tehdä monipuolisesti kirkkomuusikon työtä, pääpaino enemmän laulumusiikin puolella. Seurakunnassamme on vahva laulullinen perinne ja on ilo saada johtaa ja olla mukana erilaisissa musiikkitapahtumissa. Vapaa-aikanani harrastan kestävyysjuoksua ja musiikkia. :)