Kuorot

Hämeenkylän seurakunnan kuorotoimintaa

 

Hämeenkylän kirkon kuoro
Kuoroon ovat tervetulleita kaikki kuorolaulusta innostuneet. Kuoroa johtaa kanttori, opettaja Hanna Perkola-Musikka. Lisätiedot kanttori Hannu Lehtikankaalta.

Hämeenkylän kamarikuoro
Kamarikuoroon kuuluu musiikin aktiiviharrastajia. Kuoro avustaa messuissa 2–3 kertaa kaudessa sekä pitää omia konsertteja. Koelaulusta voi sopia kuoronjohtaja Hannu-Pekka Heikkilän kanssa.

Laulun ystävät -yhteislaulua
Kaikille avoin yhteislaulutapahtuma parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 14-15 Hämeenkylän kirkossa. Laulamme yhdessä musiikkia eri teemoista kanttori Hannu Lehtikankaan johdolla.

Kirkkosali soi!
Yhteissoittoa ja -laulua kirkkosalissa. Kirkkosali soi! -tapahtumat järjestetään ke 13.2. ja ke 10.4. klo 18-19.30. Lisätiedot kanttori Hannu-Pekka Heikkilältä.

Vantaan seurakuntien kamarikuoro

Vantaan seurakuntien kamarikuoro on tarkoitettu kokeneille ja nuotinlukutaitoisille laulajille yli seurakuntarajojen. Harjoitusten paikka ja johtaja vaihtuvat periodin mukaan. Syksyllä 2019 kuoro harjoittelee Pyhän Laurin kirkossa keskiviikkoisin klo 18:30-21, alkaen ke 4.9. Johtaja syksyllä 2019 on Terje Kukk. Tiedustelut terje.kukk@evl.fi. Marraskuun messuprojektin johtaa Sirkku-Liisa Niemi Rekolan seurakunnasta. Lisätietoja kuorosta myös musiikkisihteeriltä: Kaisa.nuolioja@evl.fi

 

Musatiimi
Treenaamme yhdessä punaisen veisukirjan lauluja, virsiä ja muita hengellisiä lauluja. Tarjoamme bändisäestystä kirkon eri tapahtumiin. Jos haluat mukaan, ota yhteyttä rippikoulupappi Miika Koistiseen, p. 044 422 0338 tai miika.koistinen@evl.fi

Bänditila

Kirkolla on bänditila. Bändivuoroja voi tiedustella nuorisotyönohjaaja Tuula Vanhaselta, p. 041 535 0264.

Kanttori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Johtava kanttori

Olen toiminut Hämeenkylän seurakunnan kanttorina vuodesta 2007. Aiemmin työskentelin kirkkomuusikkona Leppävaarassa 2004-2007 ja Ruotsissa 2001-2004. Olen saanut tehdä monipuolisesti kirkkomuusikon työtä, pääpaino enemmän laulumusiikin puolella. Seurakunnassamme on vahva laulullinen perinne ja on ilo saada johtaa ja olla mukana erilaisissa musiikkitapahtumissa. Vapaa-aikanani harrastan kestävyysjuoksua ja musiikkia. :)