Muokattu 2.4.2020

Aikuisten ryhmätoiminta seurakunnan tiloissa keväällä 2020 alkaen on keskeytyksissä. Tapahtuma voidaan kuulla suoratoistona kirkosta/ mahdollisesti myös videoituna seurakunnan nettisivustolta hameenkylanseurakunta.fi.

"Ristintien askeleet"

Ma 6.4. klo 18.00 - 19.00 Musiikkipitoinen taidehartaus. Mukana past. Katja-Maaria Vilén ja H-P Heikkilä, sello, kuullaan striimattuna kirkosta.

Haastettu kirkko 2020-luvun Suomessa -luentosarja

Sarjassa tarkastellaan suomalaisen yhteiskunnan ajankohtaisia ilmiöitä ja niiden synnyttämiä haasteita kirkolle.

Su 23.2. Uskonnollisen kielenkäytön tila ja rajat, dos. Oskari Juurikkala. Äänitallenne Hämeenkylän seurakunnan Facebook-sivuilla.

Su 26.4. Mitä kirkolle kuuluu? Piispa Teemu Laajasalo (Kuullaan videoituna su 26.4. klo 11.15 kirkosta ja sen jälkeen tallenteena seurakunnan YouTube-arkistosta). Piispa myös saarnaa edeltävässä jumalanpalveluksessa, joka myös kuullaan kirkosta edellisellä viikolla videoituna).

Su 17.5. Kirkko mediassa, apul. prof. Johanna Sumiala. Kuullaan suoratoistona tai YouTube-videona.

Kirkon usko ja oppi -raamattuillat kirkolla

Illoissa käsitellään Raamattua lukien ja keskustellen uskon ja opin isoja kysymyksiä. Iltoja vetävät Matti Hyry ja Jarkko Vähäsarja. Kokoontumiset torstaisin, seuraavan kerran 14.5. klo 18.30 - 20.00.

Kuulijat voivat osallistua iltaan whatsapp-tekstiviestien avulla. Ryhmään pääsee ottamalla yhteyttä os. matti.hyry@evl.fi.

 

Miesten kirjallisuuspiiri

seuraavan kerran 23.4. klo 18.00. Eero Huovinen: Isän ikävä. Toteutustapa: Kysy matti.hyry@evl.fi

 

"Kärry kuntoon" -renkaanvaihtopäivä 

la 18.4. klo 9-15.00 kirkon yläpihalla. 20 E Yhteisvastuukeräyksen hyväksi toteutuu! Sovi vaihtoaika kirkkoherranviraston kanssa p. 09 830 6450 (klo 9-14 maanantaista perjantaihin).

 

XXX

 

La 16.5. klo 10-14.00 "Pägyn päivä" - Pähkinärinteen kylätapahtuma ja ravintolapäivä Mantelikujalla. Toteutuminen avoin.

 

 

 

 

 

Kappalainen
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Aikuistyö, vapaaehtoistyö

Olen Hämeenkylän seurakunnan kappalainen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä. Alueella tarvitaan auttavia käsiä ja osaamistasi.  Harrastan aktiivisesti liikuntaa, pelaan jalkapalloa ja tennistä. Projektinani on nyt keskeneräinen hirsitalo, joka tulisi tehdä loppuun. Yksi asia on saatu loppuun. Se on Kristuksen täydellinen sovitus ja armo, josta riittää sinullekin.

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.