Aikuistyö kevät 2021

 

LUE RAAMATTU LÄPI - PROJEKTI

Lue Raamattu läpi -projektissa noudatetaan lukuohjelmaa, joka alkaa 6.4.2021 ja jatkuu ohjelman mukaan v. 2023 huhtikuuhun.

Ilmoittaudu mukaan! Osallistuneiden kesken arvotaan urakan päätteeksi erittäin hieno palkinto. Ilmoittautua voit joko osallistumalla facebook-tapahtumaan tai lähettämällä yhteystietosi seurakunnan sähköpostiin hameenkylan.seurakunta@evl.fi tai soittamalla kirkkoherranvirastoon 098306450. 

Kerran kuussa järjestetään asiantuntijaluentoja Raamatun kirjoista, niiden synnystä ja keskeisistä teemoista. Kevään 2021 aikana julkaistaan TT, prof. Antti Laaton pitämänä seuraavat luennot: 
Ti 6.4. Mooseksen kirjat – Historiallista taustaa ja keskeinen teologia (kolme osaa)
Ma 3.5. Historian kerronta ja Mooseksen kirjat (kolme osaa)
Ti 1.6. Uhri ja etiikka Mooseksen kirjoissa (kolme osaa)
Videoitavat luennot julkaistaan Hämeenkylän seurakunnan YouTube-kanavalla. 

Kerran kuussa järjestetään Usko- ja oppi –raamattuilta, jossa keskustellaan lukukokemuksesta. Keskustelemassa ovat Jarkko Vähäsarja ja Matti Hyry. Keskusteluissa on mukana myös vieraita ja elävää musiikkia.
Kevään 2021 Usko ja oppi -raamattuillat ovat to 29.4. klo 18 (Genesis), to 20.5. klo 18 (Exodus) ja to 3.6. klo 18 (3., 4., 5. Mooseksen kirja)
Iltoja voit seurata suorana Hämeenkylän seurakunnan suoratoistopalvelusta ”kuuntele kirkosta” kohdasta.

Kevään aikana julkaisemme Hämeenkylän seurakunnan julistustyön kotisivun, jolta kaikki materiaali jatkossa löytyy.

HUOM! Pipliaseuran "Päivän eväät" - Lukuohjelma on suunniteltu yhdeksi vuodeksi, mutta me luemme sen kahdessa vuodessa! Tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäisenä vuotena luemme vain "aamuosiot" ja seuraavana vuotena illan osiot. Näin tulee luettua ensin Vanha testamentti ja sen jälkeen Uusi. Lukuohjelma etenee järjestyksessä, mutta psalmit ovat ripoteltu ympäri ensimmäistä vuotta. Lukuohjelma löytyy "Lue Raamattu läpi - projekti" -palkista ja facebookista tai voit ladata sen helposti myös pipliaseuran nettisivuilta hakusanalla "Päivän eväät". Voit myös hakea sellaisen kirkolta tai pyytää, että lähetämme sen sinulle postissa. 

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Olen aloittanut Hämeenkylän seurakunnan kirkkoherrana 1.2.2021 alkaen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä.

  

 

 

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.