TAPAHTUMIA LAPSIRYHMILLE

SIINA & TAIKARADIO ORKESTERI-DUO, LAULUBUSSI SEIKKAILEE KONSERTTI

 

ke 23.11.2022 klo 9.15 ja 10.15 Hämeenkylän kirkolla, Auratie 3, Kirkkosali 2.krs

Laulubussi starttaa ja pyörät ne pyörivät koko päivän. Siina & Taikaradio -Orkesteri -Duo kutsuu koko perheen bussiretkelle, jossa kaikki on mahdollista ja kaikki pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin! Laulubussi kulkee laulubensalla, joten kaikkien lauluapua tarvitaan. Minkälainen musiikkiseikkailu meitä odottaa ja keitä tapaamme vauhdikkaalla matkalla?  Taikaradio -Orkesterin Duon akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa kuulijansa päivää niin perinteisten tuttujen kuin uudempienkin laululeikkien sävelin!

Tervetuloa kaikki mukaan yhteiseen ja iloiseen musiikkiseikkailuun!!!

Ryhmien ilmoittautumiset (lasten ja aikuisten määrä) ma 21.11.2022 mennessä terhi.kuoppala@evl.fi tai 0505736356. Konsertti kuuluu Kumppanuuden kori 1: Yleissivistävä katsomuskasvatus ja laulut ovat tuttuja lastenlauluja.

Lastenmusiikkiorkesteri Siina & Taikaradio -Orkesteri on konsertoinut jo yli 15 vuotta ympäri Suomea. Siina on koulutukseltaan varhaisiän musiikinopettaja ja hän on tuttu musiikkitoimittaja myös Pikku Kakkosesta sekä suosittu tubettaja YouTuben Siinan TaikaStudio -kanavalta. Siina & Taikaradio -Orkesteri sai Vuoden Lastenmusiikkiyhtye 2020 -palkinnon. Siina & Taikaradio -Orkesterin uusin lastenlaulu-cd  on nimeltään "Laulubussi".

 

VARHAISKASVATUSYKSIKÖIDEN JA LAPSIPERHEIDEN JOULUKIRKOT

 

Tervetuloa Lasten Joulukirkkoon laulamaan lasten joululauluja , ihastelemaan kuusta ja Askiston koulun oppilaiden
esittämää joulukuvelmaa Hämeenkylän kirkkoon, Auratie 3, 2.krs kirkkosali. Tilaisuus kestää n. 30 min.

ti 29.11 klo 9.15 tai 10.15
ke 30.11 klo 9.15
to 1.12 klo 9.15 tai 10.15

Lapset voivat koristella kirkon pihalla olevan kuusen valmistamillaan ja mukana tuomillaan joulukuusenkoristeilla ennen joulukirkkohetkeä.

Varhaiskasvatusyksiköt saavat sähköpstilla ennakkoon joulukirkon käsikirjoituksen lauluineen : Joulupuu on rakennettu, Enkeli taivaan, Pienikin liekki pimeyden poistaa, Eläinten kiitostanssi, Kauneimman lahjan tahtoisin antaa, Kolme hienoa herraa.

Lapsiryhmät (lasten ja aikuisten määrä) pyydämme ilmoittamaan  ennakkoon 25.11.2022 mennessä terhi.kuoppala@evl.fi tai 0505736356.

Tilaisuus kuuluu Kumppanuuden kori 3: Uskonnollinen tilaisuus.

Lämpimästi tervetuloa !

t. Miika ja Matti-papit, Hannu-Pekka kanttori, Terhi varhaiskasvatuksen ohjaaja, lastenohjaajat Marika ja Sari sekä
opiskelijat Emma ja Julia ja vahtimestarit

 

 

TYÖNTEKIJÖILLE

HILJAISUUDEN ILTA

Syksyn viimeistä Hiljaisuuden iltaa vietetään 18.11.2022 klo 18 alkaen Hämeenkylän kirkossa, Auratie 3, Vantaa. Arki-illan retriitin ohjaaja pastori ja retriittiohjaaja Katja-Maaria Kaskinen. Tarjolla pientä purtavaa. Voit ottaa mukaasi villasukat. Ilmoittaudu 14.11.2022 mennessä kirkkoherranvirastoomme p.09-8306450. Lämpimästi tervetuloa. Hiljaisuuden ilta kuuluu seurakunnan ja kunnan varhaiskasvatuksen yhteistyön Kumppanuuden koreista kori 3: Uskonnollinen tilaisuus.

KATSOMUSKAHVILA

Seurakunnan ja kunnan varhaiskasvatuksen yhteinen Katsomuskahvila pidetään 17.1.2023 klo 12.30-14 Hämeenkylän kirkolla, Auratie 3, Vantaa (2.krs,seurakuntasali.) Katsomuskahvilassa suunnitellaan yhdessä Vuosikellon kevätkauden tapahtumia toiveiden ja tarpeiden sekä seurakunnan tarjonnan mukaan. Samalla mahdollisuus varata aika omalle ryhmälle esim. 5-aistin pedagogiikan Kurkkaa kirkkoon tilaisuuteen ja tutustua lainattavaan materiaalin ja saada ilmaismateriaalia mukaasi jo tällä kerralla. Voit myös varata varhaiskasvatuksen ohjaaja Terhi Kuoppalan vierailemaan varhaiskasvatusyksikön lapsiryhmässä tai Peda-palaverissa. Lisäksi voimme suunnitella yhteisiä katsomuskasvatuskoulutuksia esim. kevään juhlista Juhlakaruselli-menetelmää hyödyntäen. Katsomuskahvila-toimintaan ( Terhi toteutti  sitä Espoon kaupungin varhaiskasvatuksen kanssa) voit tutustua oheisen videon avulla. Katsomuskahvila kuuluu Kumppanuuden koriin 1:Yleissivistävä katsomuskasvatus. Pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon kahvi/teetarjoilun järjestämiseksi  (ruoka-aineallergiat)  ja materiaalin varaamiseksi  11.1.2023 mennessä terhi.kuoppala@evl.fi tai gsm. 0505736356. 

Muita materiaaleja löydät katsomuskasvatukseen tästä

KOULUTUS-JA VIRKISTYSILTA VELSKOLAN TOIMINTAKESKUKSESSA KREIKKA-TEEMALLA

Hämeenkylän seurakunta järjestää varhaiskasvatuksen työntekijöille koulutus- ja virkistysillan 24.1.2022 klo 17-21 Velskolan toimintakeskuksessa.
Ilta alkaa klo 17 kevyellä kreikkalaisella päivällisellä, jonka jälkeen Terhi Kuoppala ja Sari Häkki pitävät toiminnallisen koulutuksen  lattiakuva-menetelmästä materiaaleineen, mistä on paljon iloa ja hyötyä lapsiryhmille mm. eri teemojen ja juhlien käsittelyyn toimintakauden aikana. Lattiakuva-menetelmään voit tutustua halutessasi ennakkoon  Dialogi lattiatyöskentelystä lapsiryhmässä ja  Lattiakuvat ja Vasun pedagogiikka-videosta .

Ennen rentouttavaa saunaa hoitotuotteineen ,  saamme opetella Kreikasta innostuneen pastorimme Jaakko Karan  ja hänen vaimonsa kanssa kreikkalaisia kansantansseja. Ilta päättyy klo 21 mennessä lyhyeen hiljentymishetkeen, johon voit halutessasi jäädä. Lähde latautumaan uuteen toimintakauteen uusin ideoin virkistyneenä ja voimaantuneena. Varaa paikkasi pian, kuitenkin viimeistään 16.12.2022 mennessä terhi.kuoppala@evl.fi tai 0505736356. Kumppanuuden koreista tilaisuus kuuluu koriin 4: kasvun ja hyvinvoinnin tuki . Illan hiljainen hetki ( vapaaehtoinen) kori 3: Uskonnollinen tilaisuus.