Retket aikuisille

 

Tervetuloa mukaan retkelle Hattulaan ja Hämeenlinnaan la 24.9! 

Aikataulu:

klo 9 lähtö bussilla Hämeenkylän kirkolta.

klo 10.30-11.30 Hattulan Pyhänristin kirkko (Jouni Salko opastaa) Hartaus ja tutustuminen kirkkoon.

klo 12-13.15 ala carte lounas ravintola Uomassa. 

klo 14-16 Hämeen linna (opastettu kierros klo 14-14.45 ja sen jälkeen saa itsenäisesti tutustua linnaan ja sen lähiympäristöön)

n. klo 17.30 paluu kirkolle.

Retki maksaa 60e (sisältäen kuljetukset, Ruoan, Hämeen linnan liput ja opastuksen.)

Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon viimeistään 16.9.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan! =)

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Olen aloittanut Hämeenkylän seurakunnan kirkkoherrana 1.2.2021 alkaen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä.

  

 

 

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.

Diakonissa
Hämeenkylän seurakunta

Diakoniapäivystys Hämeenkylän kirkolla ti klo 9-11 ja Café Pähkinässä to klo 10-12.

Morjensta pöytään suoraan rajan takaa, Espoon puolelta!

Olen aloittanut diakoniassa Hämeenkylässä pääsiäisen alla Herran vuonna 2022. Aiemmin olen ollut diakoniahommissa Raahen maalaisseurakunnassa sekä Stadissa Roihuvuoren kaupunkiseurakunnassa. Sairaanhoitaja-diakonissaksi valmistuin Oulusta 2018. Nyt saan tehdä diakoniaa sielunmaisemassani hybridiseurakunnassa Kehä III:n varrella, lähellä luontoa ja palveluja.

Mua voi nähdä mm. kirkolla, Café Pähkinässä, kylänraitilla Hämeenkylän K-Superilla ja joskus paikallisessa Mäkkärissä. Tahdon palvella seurakuntaa rennolla meiningillä. Mut saa kiinni myös WhatsAppilla. :)