Uutislistaukseen

Kirkko ja kaupungin uusi digipalvelu käynnistyy

Nyt on mahdollista tilata Kirkko ja kaupunki -paperilehti digiversiona ilmaiseksi. Kun vaihdat Kirkko ja kaupunki -paperilehden digiversioon, saat joka toinen viikko, aina lehden ilmestyessä, ilmoituksen ja linkin digilehteen tekstiviestinä kännykkääsi. 

Kuvassa digilehden mainos ja tieto, että digilehti maksaa 0 euroa.

Kirkko ja kaupungin voi jatkossa valita paperilehtenä tai digiversiona.

Kirkon jäsenet voivat halutessaan vaihtaa paperilehden digitaaliseen versioon. Kirkko ja kaupungin voivat nyt saada diginä kaikki pääkaupunkiseudulla asuvat. Jos et kuulu ev.-lut. kirkkoon, eikä sinulle ei tule Kirkkoa ja kaupunkia, voit nyt tehdä ilmaisen digitilauksen ja saada Kirkko ja kaupunki -median puhelimeesi. 

Tilauksen tai paperilehden vaihtamisen digiversioon voi tehdä tällä lomakkeella: Kirkko ja Kaupunki digitilaus - Vantaan seurakunnat

Tekstiviesti sisältää linkin kaupunkikohtaisesti räätälöidylle verkkosivulle, josta aukeaa Kirkko ja kaupungin runsas verkkomediasisältö ja tuoreimman numeron näköislehti.

Jos edelleen haluat lehden paperisena versiona kotiisi, ei tarvitse tehdä mitään. Paperilehteä ei jaeta enää digitilaajan kotiin, kun kaikki samassa taloudessa asuvat, kirkkoon kuuluvat henkilöt, ovat tehneet digitilauksen. Vaihtamalla digiin Kirkko ja kaupunki -media on kirjaimellisesti aina kätesi ulottuvilla kännykässäsi.

 

2.12.2021 08.00