Kirkkomuskari Taapero-ryhmä2 10.45 kevät 2023

ke 29.3. klo 10.45
Taaperomuskari

Hämeenkylän kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

KIRKKOMUSKARI TAAPERO-RYHMÄ 2 KLO 10.45

Kirkkomuskarin Taapero-2ryhmässä 1,5v-3v. on iloista toimintaa  laulun, leikin ja musiikin tahtiin. Myös rauhoittumista ja vanhemman ja lapsen varhaisen vuorovaikutuksen vahvistamista, hellää läsnäoloa.  Musiikkikasvatus on varhaisiän tavoitteellista toimintaa, joka kehittää lapsen henkistä, hengellistä, musiikillista ja fyysistäkin kasvua pomppien ja leikkien. Lapsi tutustuu musiikin perusasioihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehosoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Perhe saa samalla mukavan lauluvaraston kotiin. Muskarin mukavassa ilmapiirissä tutustutaan toisiin samassa lasten ikävaiheessa oleviin perheisiin, seurakunnan toimintaan turvallisen Taivaan Isän rakastamana. Taapero-ryhmän muskariopettajana toimii Jaana Muthoni-Vahermaa.

Kirkkomuskari on maksullinen ( 30 min/ 70e/ lapsi) .Toimintakausi on 18.1-24.5.2023
Taapero-ryhmä2 kokoontuu keskiviikkoisin klo 10.45-11.15   Hämeenkylän kirkon päiväkerhotilassa, Auratie 3, 01630 Vantaa.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hämeenkylän seurakunta

Työalavastuu: perhetyö, iltapäiväkerhotyö, varhaiskasvatusyhteistyö, pyhäkoulutyö Menetelmä-ohjaaja: Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ReTeaming, Solmuja parisuhteessa-neuvoja Parisuhteen kuntokartoitus, Parisuhteen ja Vanhemmuuden Palikat, Toimiva Perhekoulu, Erosta eteenpäin, Kouluikäisten lasten eroryhmien ohjaaja (Kasper ry),Tarinoiden maa, Muksuoppi