Itsenäisyyspäivän vastaanotto 7-14 -vuotiaille

ma 6.12. klo 18.00

Tikkurilan kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Itsenäisyyspäivän vastaanotto 6.12 klo 18

Ilmoittautuminen 7-14 -vuotiaiden Itsenäisyyspäivän vastaanotolle Tikkurilan kirkossa yllä olevasta linkistä 18.10 alkaen vahvan tunnistautumisen kautta. Tapahtuma on ILMAINEN! 

 

Juhlistamme varhaisnuorten kanssa Suomen 104-vuotispäivää Itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Ohjelmassa yhteinen juhlaillallinen, yhteistä ohjelma sekä tietenkään itsenäisyyspäivän kirkkosalin diskoa unohtamatta. Ilmoita varhaisnuoresi mukaan juhlimaan. Juhlavaatteet esille ja nauttimaan hauskasta illasta yhdessä! Popparikone poksuu koko illan. 

 

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja lähempänä ajankohtana.

Lisätietoja Julialta. 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Ota yhteyttä

Varhaisnuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
Asematie 12 a
01300 Vantaa

Moikka!

Olen Julia ja vastaan Tikkurilan seurakunnan varhaisnuorten toiminnasta. Rakastan kauniita ja visuaalisesti loppuun mietittyjä kokonaisuuksia. Vapaa-ajalla sukkapuikot viuhuaa niin paljon, etten aina meinaa malttaa mennä edes nukkumaan ja koko ystäväpiiri on jo sukitettu liian moneen kertaan! Harrastan vapaa-ajalla käsitöiden lisäksi myös musiikkia ja soitan naapureideni iloksi klassista musiikkia pianolla. Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää tai joitain ajatuksia varhaisnuorisotyöhön liittyen, soittele tai laita vaikka Whatsapp viestiä :)