Messuavustajien tapaaminen

ke 13.3. klo 18.00

Korson seurakuntakeskus / Korson seurakunta

Tervetuloa entiset ja uudet messuavustajat ja sellaisiksi haluavat Korson kirkon kokoustilaan koulutus- ja messujakotapaamiseen!

Messuavustajien tapaamiseen ovat tervetulleita jo nyt messuissa avustajina toimivat, että uudet messuavustajat. Tapaamisessa käydään läpi messuavustuksen käytänteitä, kuulumisia sekä jaetaan tulevan kauden messuja avustajille. Mikäli olet uusi, voit sopia tapaamisessa tarkemman käytänteisiin liittyvän koulutusajankohdan.

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Korson seurakunta

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen Minttu ja toimin Korson seurakunnassa jumalanpalveluselämän ja hallintopappina. Tehtäviini kuuluvat jumalanpalvelusten lisäksi perinteiset papin työt: kirkolliset toimitukset eli hautaan siunaamiset, kasteet ja avioliittoon vihkimiset. Nämä ovat papin työssä juuri sitä ydintä, josta pidän aivan erityisen paljon. Nautin työssäni erilaisten ja eri ikäisten ihmisten kohtaamisesta ja läsnäolosta ihmisten arjessa ja juhlassa. Koen tämän suureksi etuoikeudeksi. Minuun voit olla yhteydessä, halusitpa keskustella elämän iloista tai suruista, suunnitella perheesi ja läheistesi juhlahetkiä tai jos sinulla on ajatuksia tai ideoita.