Messuavustajien tapaaminen

ke 13.3. kello 18.00

Korson seurakuntakeskus

Tervetuloa entiset ja uudet messuavustajat ja sellaisiksi haluavat Korson kirkon kokoustilaan koulutus- ja messujakotapaamiseen!

Messuavustajien tapaamiseen ovat tervetulleita jo nyt messuissa avustajina toimivat, että uudet messuavustajat. Tapaamisessa käydään läpi messuavustuksen käytänteitä, kuulumisia sekä jaetaan tulevan kauden messuja avustajille. Mikäli olet uusi, voit sopia tapaamisessa tarkemman käytänteisiin liittyvän koulutusajankohdan.


Järjestäjä

Korson seurakunta

Seurakuntapastori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen Minttu ja toimin Korson seurakunnassa jumalanpalveluselämän pappina. Tehtäviini kuuluvat jumalanpalvelusten lisäksi perinteiset papin työt: kirkolliset toimitukset eli hautaan siunaamiset, kasteet ja avioliittoon vihkimiset. Nämä ovat papin työssä juuri sitä ydintä, josta pidän aivan erityisen paljon. Nautin työssäni erilaisten ja eri ikäisten ihmisten kohtaamisesta ja läsnäolosta ihmisten arjessa ja juhlassa. Koen tämän suureksi etuoikeudeksi. Minuun voit olla yhteydessä, halusitpa keskustella elämän iloista tai suruista, suunnitella perheesi ja läheistesi juhlahetkiä tai jos sinulla on ajatuksia tai ideoita.

Katso myös

pe 23.8. klo 18.00 -20.00

Koskikeskus

Naisten rukouspiiri

Avoin rukouspiiri kaikille naisille
su 25.8. klo 10.00

Koskikeskus

Messu Vernissakatu 4

Messu Vernissakatu 4. Päivän aiheena "etsikkoaikoja" Kirkkokahvit.
su 25.8. klo 10.00

Länsimäen kirkko

Länsimäen messu

Tervetuloa messuun, Jumalan kansan yhteiseen juhlaan!