Vantaa Pride 2022

27.6.-3.7. vietetään valtakunnallista Pride-viikkoa. Vantaan pride-viikoa ovat järjestämässä Vantaan seurakunnat, Vantaan kaupungin toimijoita ja vantaalaisia järjestöjä. Vantaan seurakunnista mukana ovat Korson seurakunta, Rekolan seurakunta ja Vantaankosken seurakunta sekä yhteinen seurakuntatyö. Liity Vantaan Pride-viikon Facebook-tapahtumaan!

Sateenkaarevia kohtaamisia Vantaalla

Monenlaista tekemistä kaikenikäisille Pride-viikon kunniaksi. Puistopiknik, taidetta, yhdessäoloa ja banderollityöpaja lauantain Pride-kulkuetta varten. 

Tapahtumat järjestetään ulkotiloissa. Emme voi taata kaiken toiminnan esteettömyyttä.

Tapahtuma on maksuton.

Tikkurila

Aika: ke 29.6. kello 14-18

Paikka: Tikkurilan tori ja Kirjastopuisto (sateen sattuessa osa tapahtumista on Tikkurilan kirkossa (Asematie 12a).

  • Banderollityöpaja kello 14-17 (Kirjastopuisto, sateen sattuessa Tikkurilan kirkko, 1. krs.). Ei vaadi ennakkoilmoittautumista.
  • Piknik kello 14-17 (Kirjastopuisto). Ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Omat eväät ja viltit mukaan!
  • Sateenkaaritietyöpaja kello 15-17 (Tikkurilan tori), järjestäjä Street Art Vantaa. Ilmoittautuminen vaaditaan, jenni@myrtsi.fi. Lue lisää.
  • Pride-askartelupaja klo 15-19 (Tikkurilan kirjasto), järjestäjänä Tikkurilan kirjasto. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Lue lisää. 

Myyrmäki

Aika: to 30.6. kello 15-19

Paikka: Myyrmäen urheilupuiston nutakontti (Raappavuorentie 8-10).

  • Sateenkaaritietyöpaja kello 15-17, järjestäjä Street Art Vantaa. Ilmoittautuminen vaaditaan, jenni@myrtsi.fi. Lue lisää.
  • Pride-Banderollien ja plakaatien tekoa klo 16-19. Järjestäjänä Vantaan seurakunnat ja Vantaan kaupungin nuorisopalvelut. Ei ennakkoilmoittautumista. Lue lisää.

 

Helsinki Pride

Ev.-lut. seurakunnat pääkaupunkiseudulla ovat Pride Helsingin virallisia yhteistyökumppaneita. Myös Vantaan seurakunnat osallistuvat lauantaina 2.7. järjestettävään kulkueeseen ja puistojuhlaan. Tervetuloa moikkaamaan meitä teltalle! 

 

Muuta tekemistä Pride-viikolla?

Katso, mitä ohjelmaa Vantaan kaupaunki ja vantaalaiset järjestöt järjestävät Vantaa Priden kunniaksi

Katso, mitä ohjelmaa Espoon ja Helsingin seurakunnat järjestävät Pride-viikolla