Vantaa Pride 2024

Pride-kuukautta vietetään koko kesäkuun ajan. 

Vantaa Pride kutsuu kaikki vantaalaiset mukaan kohtaamaan toisensa yhdenvertaisuuden hengessä kaikissa sateenkaaren sävyissä.

Vantaa Pridea ovat järjestämässä Vantaan kaupunki ja monia eri toimijoita, mukana myös Vantaan seurakunnat. Vantaan seurakunnista mukana ovat Vantaankosken seurakunta ja Vantaan ruotsinkielinen seurakunta Vanda svenska församling, mukana on työntekijöitä myös muista seurakunnista.

Vantaan seurakunnat ovat erityisesti mukana sateenkaarimessussa 6.6. ja puistopiknikillä 15.6. sekä puistopiknikin jälkeen järjestettävässä kansaivälisessä messussa Tikkurilan kirkolla.

Kirkon ovet ovat auki ja me myös lähdemme sinne, missä ihmiset ovat, esimerkiksi Pridelle. Jeesuksen sanoma on, ette olemme sorrettujen ja heikkojen puolella.

- nuorisotyönohjaaja Antti Kotinurmi

Lue Antin haastattelu

► Katso Vantaa Priden 2024 kaikki tapahtumat täältä!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Sateenkaarimessu 6.6.

Sateenkaarimessu avaa kesän Pride-kauden Vantaalla. Myyrmäen jo perinteinen, kolmas Sateenkaarimessu vietetään Myyrmäen Virtakirkossa 6.6. klo 18. Messun pappi on Iiro Salminen, musiikista vastaa housebändi nuorisonohjaaja Antti Kotinurmen johdolla. Lue lisää

Puistopiknik Tikkurilan Kirjastopuistossa 15.6.

Puistopiknikillä Kirjastopuistossa on on monenlaista ohjelmaa klo 12-17. Tule tapaamaan kirkon työntekijöitä meidän omalle teltalle puistossa.

Kansainvälinen messu 15.6.

Tikkurilan kirkossa (Asematie 12 a) järjestettään englannin- ja ruotsinkielinen messu klo 16. Lue lisää

Helsinki Pride

Vantaan seurakunnat osallistuvat lauantaina 29.6. järjestettävään kulkueeseen ja puistojuhlaan yhdessä Espoon seurakuntien ja Helsingin seurakuntien kanssa. Tervetuloa moikkaamaan meitä teltalle!