Rakenna joulupuu – lahjoita jouluiloa

Anna elämyslahja - tarjoa perheelle mahdollisuus yhteiseen aikaan

 

Lahjakortilla voit toteuttaa lähialueesi lapselle ja perheelle kivan elämyksen tai seikkailun josta jää muistoja. Ekologinen lahja tarjoaa mahdollisuuden yhteiseen aikaan ja johonkin sellaiseen, joka vähävaraisessa perheessä jää haaveeksi.

Osta netistä lahjakortti tai korttipaketti esim Finnkinon elokuvateattereihin, HopLop- sisähuvipuistoon, Flamingon Spa- kylpylään yms. Tai jos tiedät jotain muuta hauskaa tekemistä Vantaalla tai lähiseudulla, voit valita jonkun muun kohteen. Elokuvalippuja voi ostaa myös R-kioskilta. (Huomioithan, että ostat lahjakortin, ei pääsylippua.)

Vinkkejä lahjakorttien ostopaikkoihin täällä

Toimi näin:

Vaihtoehto 1:

  • Käy ostamassa lahjakortti paikan päältä
  • Laita kortti kirjekuoreen, ja kirjoita päälle Diakoniatyö / Elämyslahja
  • Palauta kuori Hakunilan kirkkoherranvirastoon

Vaihtoehto 2:

  • Osta lahjakortti verkkokaupasta
  • Tilaa lahjakortti itsellesi sähköpostiin
  • Välitä sähköposti osoitteeseen: hakunilan.diakonia@evl.fi , kirjoita otsikkokenttään "ELÄMYSLAHJA" ja tarkista, että liitteet ovat mukana!

TAI

  • tulosta lahjakortti ja laita se kirjekuoreen ja kirjoita päälle Diakoniatyö / Elämyslahja
  • Palauta kuori Hakunilan kirkkoherranvirastoon

Lahjat ehtivät perille jouluksi, jos toimitat ne 10.12. mennessä. Lahjan voi toimittaa myöhemminkin, jolloin voimme yhdessä tarjota elämyksiä myös hiihto- ja kesälomapäiviin.

 

Lahjoita vähävaraiseen kotiin jouluruokaa

 

Ostamalla lahjakortin ruokakauppaan voit mahdollistaa jouluruoan vähävaraiseen perheeseen. Lahjakortit toimitetaan perille diakoniatyön kautta.

Toimi näin: Osta ruokalahjakortti K-kaupan tai S-marketin kassoilta haluamallasi summalla. Ruokalahjakortit ehtivät jouluksi,  jos tuot ne viimeistään 8.12. mennessä Hakunilan tai  Länsimäen kirkoille.

 

Ilahduta vanhusta joulukukalla

 

Voit ilahduttaa yksinäistä vanhusta joulukukalla. Diakoniatyöntekijät toimittavat kukan eteenpäin yhdessä päiväkeskuksen kanssa.

Toimi näin: Tuo joulukukka Hakunilan kirkolle tiistaina 17.12. klo 13-18.  Kukkia otetaan vastaan ainoastaan tänä aikana, että ehdimme toimittaa ne eteenpäin.

 

rakennajoulupuu