Vauva.fi:n Parisuhdeneuvolassa saa vastauksia ihmissuhdekysymyksiin

11.1.2018 15.48

Parisuhdeneuvolan perheneuvojat

Parisuhdeneuvolassa kysymyksiin vastaavat kokeneet kirkon perheneuvojat. Palvelusta saa asiantuntija-apua helposti verkon kautta.

 

Kirkkohallitus ja Sanoma Media Finlandin Vauva.fi-verkkosivusto aloittavat uudenlaisen yhteistyön. Suositulla Vauva.fi-sivustolla on avattu Parisuhdeneuvola-palvelu, jossa kirkon perheneuvojat vastaavat ihmissuhteisiin liittyviin kysymyksiin.

Kysymyksiä ratkovat parisuhdekysymyksiin erikoistuneet kirkon perheneuvojat Anssi Tietäväinen, Nina Kauppinen ja Helena Toppari.

Parisuhdeneuvola on Vauva.fi:n ja kirkon perheneuvonnan yhteistyö, jonka tavoitteena on antaa asiantuntija-apua helposti verkon kautta. Parisuhdeneuvola palvelee kaikenlaisissa elämäntilanteissa olevia, niin sinkkuja kuin erilaisissa perhetilanteissa olevia.

► Parisuhdeneuvola löytyy osoitteesta vauva.fi/parisuhdeneuvola.

Hyvinvointia perheille

- Olemme tosi iloisia siitä, että tämän yhteistyön myötä voimme tuoda kirkon perheneuvonnan ja parisuhdetyön asiantuntemusta entistä laajemmin ihmisten ulottuville. Haluamme Parisuhdeneuvolan avulla tukea perheiden hyvinvointia, tarjota apua ja tukea ihmissuhdeongelmissa ja inspiraatiota paremman parisuhteen rakentamiseen, kertoo koordinaattori Henna Ahlfors Kirkkohallituksesta.

- Vauvan ja Meidän Perheen missiona on perheiden hyvinvointi. Vauva.fi:ssä keskustellaan myös paljon parisuhdeasioista. Haluamme tarjota parasta asiantuntijatietoa, vertaistukea ja rakentavia ratkaisuja arkeen. Parisuhdeneuvola on meille uudenlainen, innostava yhteistyö, ja uskomme, että voimme yhdessä kirkon perheneuvonnan kanssa vastata todelliseen tarpeeseen, sanoo Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittaja Maija Koski.

Yhteistyössä ovat mukana Kirkkohallitus ja Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Turun, Tampereen ja Oulun seurakunnat.

Noin 18 000 ihmistä saa vuosittain apua kirkon perheneuvonnasta

Kirkon perheneuvonta on kaikille avointa, ammatillista keskusteluapua perheen ja parisuhteen kysymyksissä ja kriisitilanteissa.

Perheneuvontaa tarjoaa 41 perheasiain neuvottelukeskusta eri puolilla Suomea. Niistä saa apua vuosittain noin 18 000 ihmistä.

Perheneuvonnan asiakkaan ei tarvitse olla kirkon jäsen. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja asiakkaalle maksuttomia. Niissä on katsomuksellinen ulottuvuus vain silloin, kun asiakas itse niin toivoo.

Kuva Anna Huovinen

« Uutislistaukseen