Rekolan seurakunnan vokaaliyhtye

2018 syksyllä vokaaliyhtye on tauolla johtajan ollessa virkavapaalla. Tervetuloa taas tammikuussa 2019.

Rekolan seurakunnan vokaaliyhtye on monenlaista messumusiikkia laulava ryhmä, jonka jäsenillä on jo vankka kuorokokemus.Vokaaliyhtye harjoittelee periodeittain, ►yleensä perjantai-iltaisin ja lauantaisin. Stemmat harjoitellaan pääasiassa itsenäisesti kotona. Laulajat ovat 25-50 -vuotiaita entisiä musiikkiluokkalaisia, muuten vain aina musisoineita sekä myös ammattimuusikoita.

Vokaaliyhtye laulaa ennen muuta jumalanpalveluksissa, joissa sillä on liturgiassa luonteva, soiva osansa. Musisoimisemme messuissa ei ole väliaikaviihdykettä. Siksi ohjelmistolle asetetaan monella tavalla korkeat laatuvaatimukset. Harjoituksissa on silti rento ja mukava meininki.

Keväällä 2019 uudet laulajat tervetuloa

Jos yhtye kiinnostaa, sovi koelaulusta johtajan, Sirkku-Liisa Niemen kanssa tammikuussa 2019. 
Koelaulun tarkoituksena on löytää jokaiselle oikea lauluryhmä tai kuoro. Koelaulussa selvitetään myös oikea "fakkisi" eli oletko vaikkapa sopraano tai altto. Ääniala voi iän myötä myös muuttua. Tule rohkeasti mukaan.

Kanttori
Rekolan seurakunta
09 830 6736
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen Rekolan seurakunnan kanttori. Luotsaan erilaisia kuoroja ja musiikkiryhmiä. Lisäksi soitan ja laulan jumalanpalveluksissa ja konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Ota yhteyttä, jos haluat laulaa tai soittaa messussa tai muussa tapahtumassa tai järjestää konsertin Rekolan seurakunnan tiloissa.