Lapset ja perheet Rekolassa

 

Syksyllä alkaviin kerhoihin ilmoittautuminen on alkanut! Klikkaa vasemmalta päiväkerhot ja kädentaitokurssit lisätietoja

Ajankohtaista: Asolan kesäkahvila auki 4.6. -26.7. 2018 ma-to klo 10-13.  Asolan seurakuntatalo, os. Asolantie 6

Vaihtuvaa ohjelmaa, yhteislaulua, askartelua, leivontaa. Grilli on kuumana omille makkaroille tai myynnissä myös makkaraa 1 e / kpl

Käy tykkäämässä itsesi
► Pienet kädet – Rekolan seurakunnan lapsiperheet -facebook ryhmään ja pääset tutustumaan toimintaamme. 

Tarkemmat tiedot kerhoista ja toiminnastamme saat Facebookin lisäksi vasemmalta valikosta.

kuva perheestä
Seurakuntapastori
Rekolan seurakunta
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Hei, olen Laura ja minut on kutsuttu toiminaan Rekolan seurakunnan ja rekolalaisten omana pappina. Kohtaan kasteiden, kodinsiunaamisten, vihkimisten ja hautaansiunaamisten kautta eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Minulle on suuri rikkaus, että saan olla mukana jakamassa vantaalaista elämää.

Lapsi- ja perhetyön pappina voin välillä hassutella lasten kanssa ja saan siunata heitä koulutielle. Perheiden kanssa tapaamme kirkon kerhoissa tai yhteisissä ehtoollishetkissä. Toimiessani rippikoulun opettajana osallistun myös mielenkiintoisiin keskusteluihin sekä saan tietoa uusimmista trendeistä.

Pappina minut on kutsuttu kertomaan toivosta, joka Jeesuksessa tuli maailmaan sekä Jumalan rakkaudesta joka kuuluu kaikille. Jos tahdot paremmin tutustua minuun ja kuulla lisää seurakunnan toiminnasta, niin ota minuun rohkeasti yhteyttä!

Rekolan lasten ja perheiden verkkosivu

Facebook: Pienet kädet – Rekolan seurakunnan lapsiperheet

Lapsityönohjaaja
Rekolan seurakunta
09 830 6746
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Työskentelen Rekolan seurakunnassa ja vastaan seurakunnan työstä lasten ja perheiden parissa. Minulta voi kysyä yleisesti seurakunnan varhaiskasvatuksesta, eli iltapäiväkerhoista, päiväkotiyhteistyöstä, perheiden avoimista ovista, lasten kerhoista ja kaikesta muusta lasten ja perheiden toiminnasta Rekolan kirkolla ja Asolan seurakuntatalossa.

Rekolan lasten ja perheiden verkkosivu

Facebook: Pienet kädet – Rekolan seurakunnan lapsiperheet