Päiväkerho ja projektit

Päiväkerho on 3–5-vuotiaitten lasten oma juttu. Kerho kokoontuu 1–3 kertaa viikossa 3 tuntia kerrallaan Asolan seurakuntatalossa.

Päiväkerho alkaa yhteisellä hartaudella, lauletaan lasten omia virsiä ja lauluja, askarrellaan, leikitään, satuillaan ja taiteillaan. Joskus ollaan ulkona, välillä käydään retkillä. Aikaa ja tilaa on pohdinnoille ja ihmettelylle.
Lapset tuovat kerhoon mukanaan pienen välipalan.

Päiväkerhoon otetaan lapsia ympäri vuoden, jos vain tilaa on. Lapsen on oltava riittävän omatoiminen, esim syömisen ja  wc-käynneissä. Ryhmäkoko kerhossa on max. 18 lasta.
Paikkoja voi kysyä lastenohjaaja Petri Piiraiselta
►p. 050 573 6328, petri.piirainen@evl.fi. 

Kerho on maksullinen. Lukukausimaksut ovat
•1 x 3h, 40e.
•2 x 3h, 60e.
•3 x 3h, 90e.

Avaa ja tulosta tästä hakulomake ja toimita se ►Rekolan kirkkoherranvirastoon.

Projektikerhot

Ilmoittautuminen lastenohjaaja Petri Piiraiselle (petri.piirainen@evl.fi, p. 050 573 6328).

 

Taidekerho 4-7 vuotiaille ► maanantaisin klo 14.30-16.30 Rekolan kirkolla (Kustaantie 22) päiväkerhotiloissa

Taidekerhossa maalaamme ja  piirrämme lyijykynällä sekä väriliiduilla. Teemme retken lähimetsään, keräämme luonnonmateriaalia ja teemme niistä taideteoksen. Lisäksi teemme 1-2 retkeä Helsingin taidemuseoihin. Lapsella on hyvä olla eväät mukanaan. Kerho on ilmainen.

Ohjaajina Petri Piirainen ja Riitta Pulkkinen

 

Ötökkäkerho 4-7 vuotiaille  ► tiistaisin klo 13.00-15.00 Asolan seurakuntatalolla (Asolantie 6, Vantaa)

Ötökkäkerhossa tutkimme hyönteisiä ja kasveja ja pyrimme myös tunnistamaan kasveja. Lisäksi ihmettelemme luonnon moninaisuutta ja kauden värejä.

Ötökkäkerhossa olemme paljon ulkona, joten lapsella tulee olla aina säänmukainen varustus sekä eväät mukanaan. Syömme eväätkin ulkona ja suosittelemme terveellisiä eväitä. Kerho on ilmainen.

 

Pikkunikkarit 4-7 vuotiaille ►keskiviikkoisin klo 14.00-16.00 Rekolan kirkolla (Kustaantie 22, Vantaa) päiväkerhotiloissa.

Tenavanikkareissa lapset voivat tehdä oman nikkarointityön ja samalla tutustumme työkaluihin.  Lapsella olisi hyvä olla jokin hedelmä, jos tulee nälkä. Kerho on ilmainen.

 

Pienoismallikurssi 5-8 vuotiaille maanantaisin klo 15.30-16.30 Rekolan kirkolla (Kustaantie 22) päiväkerhotiloissa

Pienoismallikurssilla teemme muovisia pienoismalleja. Kurssilta saat tarvittavat tarvikkeet. Mukaan voi ottaa myös oman pienoismallin. Kurssimaksu on 25e/osallistuja.

lapsi kyniä
Seurakuntapastori
Rekolan seurakunta
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Hei, olen Laura ja minut on kutsuttu toiminaan Rekolan seurakunnan ja rekolalaisten omana pappina. Kohtaan kasteiden, kodinsiunaamisten, vihkimisten ja hautaansiunaamisten kautta eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Minulle on suuri rikkaus, että saan olla mukana jakamassa vantaalaista elämää.

Lapsi- ja perhetyön pappina voin välillä hassutella lasten kanssa ja saan siunata heitä koulutielle. Perheiden kanssa tapaamme kirkon kerhoissa tai yhteisissä ehtoollishetkissä. Toimiessani rippikoulun opettajana osallistun myös mielenkiintoisiin keskusteluihin sekä saan tietoa uusimmista trendeistä.

Pappina minut on kutsuttu kertomaan toivosta, joka Jeesuksessa tuli maailmaan sekä Jumalan rakkaudesta joka kuuluu kaikille. Jos tahdot paremmin tutustua minuun ja kuulla lisää seurakunnan toiminnasta, niin ota minuun rohkeasti yhteyttä!

Rekolan lasten ja perheiden verkkosivu

Facebook: Pienet kädet – Rekolan seurakunnan lapsiperheet

Lapsityönohjaaja
Rekolan seurakunta
09 830 6746
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Työskentelen Rekolan seurakunnassa ja vastaan seurakunnan työstä lasten ja perheiden parissa. Minulta voi kysyä yleisesti seurakunnan varhaiskasvatuksesta, eli iltapäiväkerhoista, päiväkotiyhteistyöstä, perheiden avoimista ovista, lasten kerhoista ja kaikesta muusta lasten ja perheiden toiminnasta Rekolan kirkolla ja Asolan seurakuntatalossa.

Rekolan lasten ja perheiden verkkosivu

Facebook: Pienet kädet – Rekolan seurakunnan lapsiperheet