Päiväkerho ja harrastekerhot

Kaikista kerhoista lisätiedot ja ilmoittautuminen lastenohjaaja Petri Piirainen puh. 050 573 6328

Syksyllä 2018 alkavat lasten kerhot:

Päiväkerho, Ötökkäkerho, Taidekerho, Monitoimikerho ja Pienoismallikurssi

Päiväkerho on 3–5-vuotiaitten lasten oma juttu. Kerho kokoontuu Asolan seurakuntatalolla ma ja pe klo 9-12 sekä to klo 12-15

Päiväkerho on tavoitteellista varhaiskasvatustoimintaa. Kerhon ohjelma suunnitellaan ryhmän lasten ikä- ja kehitystaso huomioiden, ja siihen kuuluu musiikkia, askartelua, taidekasvatusta, ulkoilua ja retkiä. Päiväkerho on osa kristillistä kasvatusta. Kerhokertaan kuuluu pieni hartaushetki ja päiväkerhossa seurataan kirkkovuoden tapahtumia. Päiväkerhossa on aikaa yhteiselle leikille, pohdinnalle ja ihmettelylle.

Lapset tuovat kerhoon mukanaan pienen, terveellisen välipalan

Päiväkerhoon otetaan lapsia ympäri vuoden, jos vain tilaa on. Lapsen on oltava riittävän omatoiminen, esim syömisen ja  wc-käynneissä. Ryhmäkoko kerhossa on max. 18 lasta.


Paikkoja voi kysyä lastenohjaaja Petri Piiraiselta
►p. 050 573 6328, petri.piirainen@evl.fi. 

Kerho on maksullinen. Lukukausimaksut ovat
•1 x 3h, 40e.
•2 x 3h, 60e.
•3 x 3h, 90e.

Avaa ja tulosta tästä hakulomake ja toimita se ►Rekolan kirkkoherranvirastoon.

Ilmoittautuminen lastenohjaaja Petri Piiraiselle (petri.piirainen@evl.fi, p. 050 573 6328).

 

Taidekerho 4-7 vuotiaille ► maanantaisin klo 14.30-16.30 Rekolan kirkolla (Kustaantie 22) päiväkerhotiloissa ajalla 27.8.- 22.10. 2018

Taidekerhossa maalaamme ja  piirrämme lyijykynällä sekä väriliiduilla. Teemme retken lähimetsään, keräämme luonnonmateriaalia ja teemme niistä taideteoksen. Lisäksi teemme 1-2 retkeä Helsingin taidemuseoihin. Lapsella on hyvä olla eväät mukanaan. Kerho on ilmainen.

Ohjaajina Petri Piirainen ja Riitta Pulkkinen.

 

Ötökkäkerho 4-7 vuotiaille  ► tiistaisin klo 13.00-15.00 Asolan seurakuntatalolla (Asolantie 6, Vantaa)

Ötökkäkerho on lasten oma luontokerho. Ötököissä tutkitaan hyönteisiä ja kasveja ja ihmetellään  luonnon moninaisuutta ja kauden värejä.

Ötökkäkerhossa ollaan paljon ulkona, joten lapsella tulee olla aina säänmukainen varustus sekä eväät mukanaan. Kerho on ilmainen.

 

Monitoimikerho ►keskiviikkoisin klo 14.00-16.00 Rekolan kirkolla (Kustaantie 22, Vantaa) päiväkerhotiloissa.

Lisätietoja lastenohjaaja Petri Piirainen 050 573 6328

 

Pienoismallikurssi 5-8 vuotiaille maanantaisin klo 15.30-16.30 Rekolan kirkolla (Kustaantie 22) päiväkerhotiloissa ajalla 5.11.-10.12. 2018

Pienoismallikurssilla teemme muovisia pienoismalleja. Kurssilta saat tarvittavat tarvikkeet. Mukaan voi ottaa myös oman pienoismallin. Kurssimaksu on 25e/osallistuja.

lapsi kyniä
Seurakuntapastori
Rekolan seurakunta
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Hei, olen Laura ja minut on kutsuttu toiminaan Rekolan seurakunnan ja rekolalaisten omana pappina. Kohtaan kasteiden, kodinsiunaamisten, vihkimisten ja hautaansiunaamisten kautta eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Minulle on suuri rikkaus, että saan olla mukana jakamassa vantaalaista elämää.

Lapsi- ja perhetyön pappina voin välillä hassutella lasten kanssa ja saan siunata heitä koulutielle. Perheiden kanssa tapaamme kirkon kerhoissa tai yhteisissä ehtoollishetkissä. Toimiessani rippikoulun opettajana osallistun myös mielenkiintoisiin keskusteluihin sekä saan tietoa uusimmista trendeistä.

Pappina minut on kutsuttu kertomaan toivosta, joka Jeesuksessa tuli maailmaan sekä Jumalan rakkaudesta joka kuuluu kaikille. Jos tahdot paremmin tutustua minuun ja kuulla lisää seurakunnan toiminnasta, niin ota minuun rohkeasti yhteyttä!

Rekolan lasten ja perheiden verkkosivu

Facebook: Pienet kädet – Rekolan seurakunnan lapsiperheet

Lapsityönohjaaja
Rekolan seurakunta
09 830 6746
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Työskentelen Rekolan seurakunnassa ja vastaan seurakunnan työstä lasten ja perheiden parissa. Minulta voi kysyä yleisesti seurakunnan varhaiskasvatuksesta, eli iltapäiväkerhoista, päiväkotiyhteistyöstä, perheiden avoimista ovista, lasten kerhoista ja kaikesta muusta lasten ja perheiden toiminnasta Rekolan kirkolla ja Asolan seurakuntatalossa.

Rekolan lasten ja perheiden verkkosivu

Facebook: Pienet kädet – Rekolan seurakunnan lapsiperheet