Tule mukaan vapaaehtoistyöhön !

 Vapaaehtoistyössä tutustut uusiin ihmisiin, saat uutta sisältöä ja iloa elämään. Seurakunnassa on yhtä monenlaisia vapaaehtoistöitä kuin on vapaaehtoisiakin. Tarvetta on niin auttaville käsille kuin kulkeville jaloille. Voit tulla mukaan auttamisen halusta, itseäsi ja taitojasi kehittämään tai vaikkapa viihtymään yhteisen tekemisen sekä ihmisten parissa. Tule juttelemaan, niin löydämme yhdessä juuri sinulle sopivan tehtävän.

 

 

Tukea vapaaehtoistyöhön

Vapaaehtoisten työnohjauksellinen ryhmä kokoontuu keskiviikkona 17.1., 28.2., 11.4. ja 16.5. klo 13-14. Paikka: Unikkotie 5 A a, 4.krs, kokoushuone. Ryhmä sopii mainiosti säännöllistä vapaaehtoistyötä tekeville, kuten esim. ryhmänohjaajille ja kotikäyntityötä tekeville. Lisätietoja Päivi Mäkiseltä p. 050 548 6078.

Selaa esitettä

 

vapaaehtoistyö
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6349
PL 69
01301 Vantaa

Olen diakoni ja tehtäväni on koordinoida seurakuntamme vapaaehtoistyötä. Voit lukea  vapaaehtoistyöstä lisää tästä. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina olen ollut jo 7 vuotta.

Työni Tikkurilan seurakunnassa on moninaista ja mikä hienointa, saan kohdata päivittäin ihania, taitavia vapaaehtoisiamme. Mikäli olet kiinnostunut jostakin valmiista vapaaehtoistyön muodosta tai sinulla on idea aivan jostakin uudesta toiminnasta, niin minuun voi olla yhteydessä sähköpostilla paivi.makinen@evl.fi tai puhelimitse 050 548 6078