Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan!

Vapaaehtoistyö on  vapaaehtoista seurakuntalaisten työtä, joka antaa sisältöä ja iloa elämään. Voit tulla mukaan auttamisen halusta, itseäsi kehittämään tai vaikkapa viihtymään yhteisen tekemisen sekä ihmisten parissa. Kaikki vapaaehtoiset haastatellaan ja perehdytetään sekä tarvittaessa koulutetaan tehtävään. Ota rohkeasti yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin, niin etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä.

 

Keskiaikapäivän  tapulikahvila 11.8.

Etsimme kahvilatyöntekijöitä Pyhän Laurin kirkon kellotapulille lauantaina 11.8. klo 10-15.30. Keitämme kahvit viereisessä huoltorakennuksessa ja tarjoilemme ne kellotapulin juurella pullan kera. Kahvilan tuotto menee hyvään tarkoitukseen diakonian kautta. Tule nauttimaan keskiaikaisesta tunnelmasta mukavassa työporukassa. Ilmoittautuminen vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille s-postilla tai tekstiviestillä paivi.makinen@evl.fi/ 050 548 6078 (Olen lomalla 20.6. -5.8., mutta voit jättää minulle viestin)

Omenatalkoot pappilan puutarhassa

maanantaina 3.9. klo 12.30-16.30. Kokoontuminen Pyhän Laurin kirkon pappilan pihassa (Vaalea puurakennus puiston keskellä). Hyödynnämme puutarhan omenasatoa ja valmistamme niistä herkkuja seurakunnan eri tilaisuuksiin. Tervetuloa talkoisiin! Ilmoittautuminen vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille 29.8. mennessä tekstiviestillä tai s-postilla (Olen lomalla 20.6. -5.8., mutta voit jättää minulle viestin)

Vapaaehtoistoimintaa
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6349
PL 69
01301 Vantaa

Olen diakoni ja tehtäväni on koordinoida seurakuntamme vapaaehtoistyötä. Voit lukea  vapaaehtoistyöstä lisää tästä. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina olen ollut jo 7 vuotta.

Työni Tikkurilan seurakunnassa on moninaista ja mikä hienointa, saan kohdata päivittäin ihania, taitavia vapaaehtoisiamme. Mikäli olet kiinnostunut jostakin valmiista vapaaehtoistyön muodosta tai sinulla on idea aivan jostakin uudesta toiminnasta, niin minuun voi olla yhteydessä sähköpostilla paivi.makinen@evl.fi tai puhelimitse 050 548 6078