Tervetuloa lapsikuoroihin ja muskareihin!

Hakunilan seurakunnassa toimii monta alle kouluikäisten musiikkiryhmää. Muskareissa ja lapsikuoroissa lauletaan, leikitään, soitetaan, lorutellaan, tanssitaan ja tutustutaan kirkkovuoteen, esim. jouluun ja pääsiäiseen, musiikin kautta. Kaikki ryhmät osallistuvat myös joihinkin yhteisiin tapahtumiin esiintyjinä tai esilaulajina.

MUSKARIT

Muskareissa on pääsiäisloma. Seuraavat muskarit ovat pe 13.4.2018.

Syksyn 2018 muskariryhmiin ilmoittautuminen alkaa 1.8.2018 klo 9 alkaen sähköpostitse osoitteeseen riikka.jantti@evl.fi.

Perjantain avoin muskari 

"Lau-lau-lauletaan, nyt alkaa kirkon muskari!"

Avoin kirkkomuskari kokoontuu perjantaisin klo 10-10.30 Länsimäen kirkon yläkerrassa. 

Kevätkausi 2018 muskareissa alkaa pe 12.1. ja jatkuu pienin poikkeuksin 1.5.2018 saakka. Ryhmässä musisoivat alle kouluikäiset lapset yhdessä aikuisten kanssa. Muskariin voi tulla vaikka vauvan ja taaperon kanssa. Muskarissa annetaan kaikille osallistujille, niin lapsille kuin aikuisille, keskittymisrauha musiikkiin ja sen iloiseen maailmaan. Jonkun kerran kaudessa muskarin tilalla on Muskarikirkko-hetki kirkkosalissa.  Avoimeen muskariin ei tarvitse ilmoittautua vaan sinne voi tulla silloin, kun itselle parhaiten sopii.

 

Vauva- ja taaperomuskarit KEVÄT 2018

Vauva- ja taaperoryhmissä musisoidaan ikätasoon sopivasti. Muskareissa körötellään, keinutellaan, jumppaillaan, tanssahdellaan, lorutellaan, lauletaan ja soitetaan. Hakunilan seurakunnan maksuttomissa vauvamuskareissa kirkkovuosi juhlineen tulee muskarilauluissa myös pikkuväelle tutuksi. Ryhmät kokoontuvat perjantaisin pienin poikkeuksin 12.1.2018  -1.5.2018 Länsimäen kirkolla Riikka-kanttorin johdolla. Vauva- ja taaperoryhmät ovat täynnä, mutta kesken kautta voi kysyä ryhmistä sähköpostitse: riikka.jantti@evl.fi

  • 9.30-10 taaperot 1-2 vuotta (ryhmä täynnä)
  • 10-10.30 avoin muskari (ei vaadi ilmoittautumista)
  • 10.30-11 isot vauvat 7-12 kk (1 paikka vapaana)
  • 11-11.30 pienet vauvat 3-7 kk (1 paikka vapaana)

Vauva- ja taaperoryhmiin ilmoittaudutaan sähköpostitse kanttori Riikka Jäntille riikka.jantti@evl.fi. Mainitse lapsen nimi, lapsen ikä tammikuussa 2018, toivomasi ryhmä ja vanhemman nimi. Saat vastauksen sähköpostitse parin päivän sisällä.  

ps. Riikka-kanttori on julkaissut Vauvamuskari-levyn. Voit käydä kuuntelemassa laulun Sinä suojaat meitä edestä ja takkaa Youtubesta tai ostaa levyn Riikalta.

 

 

LAPSIKUOROT

Kuunloiste-lapsikuoro

Uudet laulajat, tervetuloa mukaan!

Keskiviikkoisin klo 15-15.45 Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennuksessa harjoitteleva Kuunloiste-kuoro on tarkoitettu 6-12-vuotiaille laulamisesta ja yhdessä musisoinnista kiinnostuneille pojille ja tytöille. Kuunloiste ja Aurinkotanssi-lapsikuorot harjoittelevat ja esiintyvät osittain yhdessä. Esiintymisiä on noin kerran kuukaudessa viikonloppuna. Kuunloisteessa on iloinen ja rento, laulun iloon kannustava tunnelma. Harrastus on maksuton. Tervetuloa mukaan! Joulukuussa emme harjoittele, tervetuloa mukaan taas tammikuussa 10.1.2018 alkaen.

Aurinkotanssi-kuoro

Keskiviikkoisin klo 15.00-16.00 Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennuksessa harjoitteleva Kuunloiste-lapsikuoro koostuu myös vanhemmista kuorolaisista, jotka muodostavat oman Aurinkotanssi-kuoron. Se on tarkoitettu n. 10-14-vuotiaille laulamisesta pitäville tytöille ja pojille. Aurinkotanssissa on letkeä tekemisen meininki ja teemme pieniä projekteja pitkin vuotta. Harrastus on maksuton.

Keväällä 2018 harjoittelemme yhdessä Kuunloiste-kuoron kanssa 45 minuuttia, mutta jatkamme omia harjoituksia vielä 15 minuuttia Kuunloisteen jatkeeksi oman ohjelmiston parissa.
 

Lapsikuoroja ohjaa kanttori Riikka Jäntti. Kuoroihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen vaan voi vain tulla kuoroharjoituksiin. Lisätietoja riikka.jantti@evl.fi

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.