Tule laulamaan kuoroon!

Kuorossa laulaminen on paitsi kivaa, myös terveellistä!
Hakunilan seurakunnassa toimii monia kuoroja. Syyskauden alussa on hyvä hetki aloittaa uusi harrastus.

Vantaan seurakuntien kamarikuoro

Vantaan seurakuntien kamarikuoro aloitti toimintansa tammikuussa 2018. Kuoro on tarkoitettu kokeneille ja nuotinlukutaitoisille laulajille yli seurakuntarajojen. Harjoitusten paikka ja johtaja vaihtuvat periodin mukaan. Keväällä 2018 kuoroa johtaa Juha Paukkeri ja kuoro harjoittelee keskiviikkoisin Länsimäen kirkolla (Kerokuja 9). Ilmoittautumiset ja lisätietoja: juha.paukkeri@evl.fi

Hakunilan kirkon kuoro

Hakunilan kirkon kuoro harjoittelee torstaisin klo 18.45-20.45 Hakunilan kirkolla (Hakunilantie 48). Kuoroa johtaa kanttori Juha Paukkeri. Myös uudet laulajat voivat tulla tutustumaan kesken kauden. Lisätietoja: juha.paukkeri@evl.fi

Cecilia-kuoro

Cecilia-kuoro on naiskuoro, joka harjoittelee tiistai-iltaisin Länsimäen kirkolla klo 18-20 (Kerokuja 9). Uudet kiinnostuneet laulajat ovat tervetulleita käymään suoraan Cecilian harjoituksissa, teitä odotetaan innolla, ja sopimaan jatkosta Riikka-kanttorin kanssa. Kuoroa johtaa Heli Mikkelä.

Isoskuoro ja viikkomessun bändi

Isoskuoro ja viikkomessun bändi on kaikille nuorille avoin ryhmä, joka harjoittelee torstaisin joulukuun alkuun saakka klo 17-18 torstai-illan viikkomessua varten Hakunilan kirkossa (Hakunilantie 48). Kuoroa ja bändiä ohjaa Juha-kanttori ja/tai Jouko-nuorisotyönohjaaja, välillä myös Rasse. Tässä porukassa myös soittajat pääsevät musisoimaan! Viikkomessuista vastaavat usein yhdessä muiden toimijoiden kanssa isoset ja rippikouluryhmät. Loppukeväästä 2018 viikkomessuista vastaavat usein rippikouluryhmät.

 

Poikkipuut

Nuorten bändi Poikkipuut kokoontuu Hakunilan kirkolla maanantaisin klo 18-20. Bändistä kiinnostuneiden kannattaa kysyä tarkemmin nuorisotyönohjaajilta. Tällä hetkellä bändiä ohjaa Hilla Pietilä.

 

HowManyMothers

HowManyMothers-lauluyhtyettä johtaa Anne Viljamaa. Koelaulutilaisuuksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@howmanymothers.fi

 

Hakunilan seurakunnan tiloissa harjoittelevat myös seuraavat kuorot:

Vivace-kuorot

Vivace-kuorot lapsille, nuorille ja aikuisille harjoittelevat maanantaisin Länsimäen kirkolla (Kerokuja 9). Lisätietoja makaroff.mia@gmail.com ja vivacekuoro.nettisivu.org

Kultaisen Iän Laulajat

Kuoro harjoittelee torstaisin klo 10-12 Hakunilan kirkon kokoushuoneessa (Hakunilantie 48). Kuoron pitkäaikainen johtaja Leena Sinisalo on jäämässä eläkkeelle kuoronjohtamisesta jouluna 2017 ja kuoro miettii tällä hetkellä kevään 2018 suunnitelmiaan. Kultaisen Iän laulajat on järjestänyt mm. yhteislaulukonsertteja useamman kerran kaudessa Hakunilan kirkolla.

 

 

 

Ceciliat
kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

kanttori
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa