Konsertteja

 

 

Oi kiitos, sa Luojani armollinen

Ma 23.4. klo 19 Tuikkujen kevätkonsertissa Länsimäen kirkossa kuullaan mm. Anna Brummerin sovittama Seppä-sarja, kansanlauluja ja keväisiä lauluja. Tuikkuja johtaa Inkeri Suokannas. Vapaa pääsy. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Yhteislauluilta

Tiistaina 24.4. Kultaisen Iän Laulajat järjestävät lauluillan, jonka yhteydessä kiitetään Leena Sinisaloa hänen työstään ja luovutetaan hänelle tasavallan presidentin myöntämä kunniamerkki. Kahvitus ennen konserttia klo 17.30 alkaen, konsertti klo 18.30 Hakunilan kirkossa. Vapaa pääsy.

Näyttömömusiikin sävelin

Pe 4.5. klo 19 Hannu Holman lauluoppilaiden kevätkonsertissa kuullaan säveliä musiikaaleista ja oopperoista. Pianistina Anni Holma. Konsertti on Länsimäen kirkossa. Vapaa pääsy. Ohjelmamaksu 5 euroa.

Äitienpäivän konsertti

Su 13.5. klo 14 Hakunilan kirkossa. Oopperalaulajat Mervi Rautiainen, Hannu Forsberg ja Jaakko Hietikko sekä Juha Paukkeri, urut ja piano. 

Vantaan seurakuntien kamarikuoron kevätkonsertti

Torstaina 17.5. klo 19 Länsimäen kirkossa. Johtaa Juha Paukkeri. Mukana myös nuoria solisteja.

Vivace-kuorojen kevätkonsertti

Maanantaina 21.5. klo 19 Länsimäen kirkossa kaikuvat keväiset sävelet Vivace-kuorojen yhteisessä konsertissa. Vapaa pääsy. Maksullinen buffet konsertin väliajalla.  

Vantaan kanttoreiden konsertti - Bach kohtaa Arvo Pärtin

Su 27.5. klo 18 Pyhän Laurin kirkossa  

HowManyMothers
kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

kanttori
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa