Konsertteja

 

Konsertteja syksyllä 2018

Kultaisen Iän Laulajien yhteislauluilta

Yhteislauluilta ti 23.10. klo 18.30 Hakunilan kirkossa. Kultaisen Iän Laulajia johtaa Kaisa Nuolioja. Vapaa pääsy. Ilmainen käsiohjelma. 

Lasten Kekkerit

Mukava koko perheen tapahtuma la 27.10. Hakunilan kirkolla alkaen klo 15.30. Lasten konsertissa klo 16 esiintyy Kuunloiste-lapsikuoro, lapsikuoroja Tuusulan seurakunnasta ja lapsikuoro Munkkivuoren seurakunnasta Riikka-, Riina- ja Olga-kanttoreiden ja iloisen orkesterin kanssa. Kaikki pääsevät mukaan musiikin riemuun. Vapaa pääsy. Konsertin jälkeen ruokatarjoilu. 

Taivaanrakas

Lauluja luopumisesta ja lohdutuksesta. Hanna Ekola, laulu ja Virpi Salo, piano. Hakunilan kirkossa ti 30.10. klo 18. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 euroa.

Minun Isäni, sinulle laulan

Lauluja huolenpidosta, rakkaudesta ja kiitollisuudesta esittää Cecilia-kuoro. Länsimäen kirkossa isänpäivänä 11.11. klo 16. Kahvitarjoilu ennen konserttia klo 15.30-16.

Syyslauluja

Syksyisiä yksinlauluja esittävät Pakilan ja Käpylän musiikkiopistojen laulunopiskelijat Hannu Holman johdolla. Länsimäen kirkossa pe 16.11. klo 19.  Vapaa pääsy.

Siioninvirsiseurat

Herännäisten lauluja, Siionin virsiä, lauletaan Hakunilan kirkon kappelissa ti 20.11. klo 18-. Vapaa pääsy.

Lapsenpäivän konsertit

Lapsen oikeuksien päivää juhlistetaan konserteilla to 22.11. Länsimäen kirkossa klo 9 ja klo 10 ja Hakunilan kirkossa klo 14.30. Konserteissa esiintyy tuttuun tapaan Pekka Laukkarinen duo ja luvassa on tuttuja lasten lauluja erityisesti päiväkoti-ikäisille. Vapaa pääsy.

Kuoronuotti
kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

kanttori
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa