Konsertteja

 

Konsertteja syksyllä 2018

Kirkkomusiikin päivän konsertti

Vantaan seurakuntien kamarikuoro esiintyy ke 19.9. klo 19 Hakunilan kirkossa ja jo hetkeä aiemmin Hakunilan ostarilla Kirkkomusiikin pop-up-päivänä. Kuoroa johtaa Juha Paukkeri. Vapaa pääsy.

Kamarikuoro Vivacen konsertti

Portugalin kuorokilpailun lähtökonsertti Hakunilan kirkossa la 22.9. klo 16. Ohjelmistossa aivan uusia Mia Makaroffin folk-sovituksia ja perinteisempääkin kuoromusiikkia. Vapaa pääsy. Buffetissa vapaaehtoinen maksu.

Hyvän päivän konsertti

Hakunilan kirkossa su 7.10. klo 18 Hakunilan Leijonien järjestämä hyväntekeväisyyskonsertti, jossa esiintyy mm. paikallisia oopperalaulajia.Vapaa pääsy. Ohjelma 10 euroa.

Vanhusten viikon konsertti

Hakunilan kirkossa to 11.10. klo 11-12. Esiintyjinä Esa Aapro, Klaus Pennanen ja Matti Pasanen. Konsertti järjestetään yhteystyössä Itä Hakkilan eläkkeensaajien kanssa. Konsertin jälkeen kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.

Laulun lahjaa

Hannu Holman lauluoppilaiden konsertti Länsimäen kirkossa pe 12.10. klo 19. Vapaa pääsy. Vapaaehtoinen maksu hyväntekeväisyyteen.

Lasten Kekkerit

Mukava koko perheen tapahtuma la 27.10. Hakunilan kirkolla alkaen klo 15.30. Lasten konsertissa klo 16 esiintyy Kuunloiste-lapsikuoro ja lapsikuoroja Tuusulan seurakunnasta Riikka- ja Riina-kanttoreiden ja iloisen orkesterin kanssa. Kaikki pääsevät mukaan musiikin riemuun. Vapaa pääsy.

Taivaanrakas

Lauluja luopumisesta ja lohdutuksesta. Hanna Ekola, laulu ja Virpi Salo, piano. Hakunilan kirkossa ti 30.10. klo 18. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 euroa.

Siioninvirsiseurat

Herännäisten lauluja, Siionin virsiä, lauletaan Hakunilan kirkon kappelissa ti 20.11. klo 18-. Vapaa pääsy.

Lapsenpäivän konsertit

Lapsen oikeuksien päivää juhlistetaan konserteilla to 22.11. Länsimäen kirkossa klo 9 ja klo 10 ja Hakunilan kirkossa klo 14.30. Konserteissa esiintyy tuttuun tapaan Pekka Laukkarinen duo ja luvassa on tuttuja lasten lauluja erityisesti päiväkoti-ikäisille. Vapaa pääsy.

Urkukonsertti

Kirkkomme urkuja huollettiin ja osin uudelleen äänitettiin keväällä 2018. Tervetuloa kuuntelemaan, miltä kuulostavat urkumusiikin klassikot Hakunilan kirkossa to 22.11. klo 18, urkurina Juha Paukkeri.

Kuoronuotti
kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

kanttori
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa