Vihkiajat Pyhän Laurin kirkkoon

Vihkiaika vuodelle 2017

Vuoden 2017 vapaita vihkiaikoja voi tiedustella käymällä Tikkurilan seurakunnan kirkkoherranvirastossa soittamalla p. 09 830 6226.

Huom. Kesä- ja syysaikana 2017 kirkon pihamaalla voi mahdollisesti olla kirkon peruskorjauksesta johtuvia maankaivaustöitä. Pyhän Laurin kirkon remontin kulusta tiedotetaan täällä.

Vihkiaika vuodelle 2018

Kesän 2018 vihkiaikojen haku netissä on viikolla 36, 4. - 10.9. Hakulinkki avautuu tällä sivulla 4.9.2017. Varmistuneista vihkiajoista kerrotaan pareille 19.9. mennessä. Sen jälkeen jäljellejääneitä aikoja voi varata puhelimitse ja paikan päältä Tikkurilasta.

Alkuvuoden osalta vihkiaikoja voi jo varata.

Kirkkoherranvirasto, Unikkotie 5 B, 01300 Vantaa. Avoinna ma–pe klo 9–15. Tilojen ja kirkollisten toimitusten varaukset p. 09 830 6226.

Ohjeita ja tietoa vihkiaikojen nettihausta

  • Vihkiaikatoiveita tulee nettihaussa antaa vähintään viisi ja enintään kymmenen. Ajat voivat olla saman päivän aikoja. Vihkiaikoja ei ole jaossa festivaaliviikolle 32 (BRQ ja Helsingan keskiaikapäivä) eikä pyhäinpäivälle. Myös joitakin rajatumpia tilaisuusrajoituksia on.
  • Hakuviikon sisällä lähetetyt toiveet ovat sikäli samanarvoisia, ettei ole väliä, minä päivänä lomake on täytetty.
  • Etusijalla ovat parit, joista ainakin toinen on Tikkurilan seurakunnan tai Vanda svenska församlingin jäsen. Seuraavalla sijalla parit, joista ainakin toinen on jonkin muun Vantaan seurakunnan jäsen. Kolmannella sijalla ovat Vantaan ulkopuolella asuvat. Järjestelmä tarkistaa Vantaan seurakuntiin kuulumisen automaattisesti. Tarvittaessa järjestelmä arpoo, kuka pareista saa ajan.
  • Hakijoista osa jää valitettavasti ilman toivomaansa vihkiaikaa – jopa asuinpaikasta riippumatta. Erityisesti Vantaan ulkopuolella asuvien on vaikea saada kesälauantaiden suosittuja iltapäiväaikoja.
  • Tieto vihkiajasta lähetetään sähköpostitse (aika tarkentuu myöhemmin). Jotkin sähköpostipalvelimet suodattavat roskapostiksi kerralla isommalle joukolle lähetettyjä posteja – jos et saa mitään tietoa, voit tiedustella asiaa kirkkoherranvirastosta.