Vihkiajat Pyhän Laurin kirkkoon

Vihkiaika vuodelle 2017

Vuoden 2017 vapaita vihkiaikoja voi tiedustella käymällä Tikkurilan seurakunnan kirkkoherranvirastossa tai soittamalla p. (09) 8306 333.

Huom. Kesä- ja syysaikana 2017 kirkon pihamaalla voi mahdollisesti olla kirkon peruskorjauksesta johtuvia maankaivaustöitä. Pyhän Laurin kirkon remontin kulusta tiedotetaan täällä.

Vihkiaika vuodelle 2018

Kesän 2018 vihkiaikojen haku netissä on viikolla 36, 4. - 10.9. Hakulinkki avautuu tällä sivulla 4.9.2017. Varmistuneista vihkiajoista kerrotaan pareille 19.9. mennessä. Sen jälkeen jäljellejääneitä aikoja voi varata puhelimitse ja paikan päältä Tikkurilasta.

Haku koskee vihkiaikoja perjntai- ja lauantai-iltapäiville toukokuusta syyskuun 22. päivään ja samalla lauantain aikoja marraskuun 24. päivästä vuoden loppuun. Kirkko on sisätilaremontin takia kiinni 24.9. - 18.11. Myöskin elokuussa viikko 32 (5. - 12.8.) on varattu musiikkifestivaalille (BRQ Vantaa) ja Helsingan keskiaikapäivään.

Hakulomakkeelle pääsee TÄSTÄ.

 

Kirkkoherranvirasto, Unikkotie 5 B, 01300 Vantaa. Avoinna ma–pe klo 9–15. Tilojen ja kirkollisten toimitusten varaukset p. 098306 333.

Alkuvuoden osalta vihkiaikoja voi jo varata varauspuhelimesta.

Ohjeita ja tietoa vihkiaikojen nettihausta

  • Vihkiaikatoiveita tulee nettihaussa antaa vähintään viisi ja enintään kymmenen. Ajat voivat olla saman päivän aikoja. Vihkiaikoja ei ole jaossa festivaaliviikolle 32 (BRQ Vantaa Festival ja Helsingan keskiaikapäivä) eikä syyskauden ajalle 24.9. - 18.11., jolloin kirkko on kiinni sisätilaremontin vuoksi.
  • Hakuviikon sisällä lähetetyt toiveet ovat sikäli samanarvoisia, ettei ole väliä, minä päivänä lomake on täytetty.
  • Etusijalla ovat parit, joista ainakin toinen on Tikkurilan seurakunnan tai Vanda svenska församlingin jäsen. Seuraavalla sijalla parit, joista ainakin toinen on jonkin muun Vantaan seurakunnan jäsen. Kolmannella sijalla ovat Vantaan ulkopuolella asuvat. Järjestelmä tarkistaa Vantaan seurakuntiin kuulumisen automaattisesti. Tarvittaessa järjestelmä arpoo, kuka pareista saa ajan.
  • Hakijoista osa jää valitettavasti ilman toivomaansa vihkiaikaa – jopa asuinpaikasta riippumatta. Erityisesti Vantaan ulkopuolella asuvien on vaikea saada kesälauantaiden suosittuja iltapäiväaikoja.
  • Tieto vihkiajasta lähetetään sähköpostitse (aika tarkentuu myöhemmin). Jotkin sähköpostipalvelimet suodattavat roskapostiksi kerralla isommalle joukolle lähetettyjä posteja – jos et saa mitään tietoa, voit tiedustella asiaa kirkkoherranvirastosta.