Joulun vietto yhdessä

Joulua ei tarvitse jäädä juhlimaan neljän seinän sisälle. Tule yhteisiin joulutapahtumiin yksin, ystäviesi tai perheesi kanssa, ja juhli porukalla! Tarjolla on jouluruokaa, saunomista, yhteislaulua ja mahdollisuus hiljentyä joulun sanoman äärelle.

Yhteiset tapahtumat jouluaattona

Jouluruokailu Rekolan Pyhän Andreaan kirkossa – Aloitamme klo 11. Tarjolla  joulusauna (oma saunomisvälineet mukaan), joulurauhaglögi ja jouluruokailu. Tilaisuus päättyy klo 15 kirkossa alkavaan aattohartauteen. 

Sitovat ilmoittautumiset virka-aikaan viimeistään pe 15.12. puh. 09 830 6700 (paikkoja rajoitetusti). ► Lue lisää

Yhteinen joulunvietto Olotilassa Aloitamme juhlan valmistelun klo 13. Ohjelmassa yhdessäolon lisäksi pientä jouluruokaa, kahvittelua, hartaus ja joululauluja. Voit halutessasi järjestää myös omaa ohjelmaa juhlaan. 

Juhlaan mahtuu mukaan 46 ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen 21.12. mennessä p. 050 347 4995 / toomas.takala@evl.fi. ► Lue lisää

Kirkonkulman aatto Korson kirkossa – Aloitamme klo 11. Luvassa yhdessäoloa ja joulun tunnelmaa. Tilaisuus päättyy jouluaaton hartauteen klo 13.

Joulunvietto Myyrmäen kirkolla – Joulunvietto alkaa jouluaaton hartaudella kirkkosalissa klo 17. Illan aikana on sauna lämpimänä ja tarjolla jouluruokaa, glögiä ja mahdollisuus yhteislauluun ja yhdessäoloon. Ilta päättyy klo 23 kirkossa alkavaan jouluyön messuun. ►Lue lisää

 

►Kirkko ja kaupunki: Sauna, glögiä ja joulupöytä – Vantaan kirkoissa vietetään jouluaattoa porukalla

 

Joulukuusen oksa, johon on ripustettu koristeita.