Tervetuloa mukaan Kummipäivään 3.6.2018!

Vantaan ja Helsingin seurakunnat järjestävät Kummin kaa –kummipäivän kesäkuun ensimmäisenä sunnuntaina. Tapahtuma on suunnattu kummeille ja kummilapsille, tarjolla on monipuolista yhteistä mukavaa tekemistä. Yhdessä tekeminen on Kummipäivässä tehty mahdollisimman helpoksi.

Se information på svenska längre ner!

 

Vuden 2018 Kummipäivän yhteistyökumppanit:

Etsimme parhaillaan uusia yhteistyökumppaneita tämän vuoden Kummipäivää varten. Tälle sivulle päivitämme listaa vahvistetuista yhteistyökumppaneista.

Fadderdagen 3.6.2018

Den första söndagen i juni 3.6.2018 firar församlingarna i Vanda och Helsingfors Fadderdagen.

Vi erbjuder en mängd roliga aktiviteter och utflyktsmål som faddrar och fadderbarn kan upptäcka tillsammans. Tanken är att göra umgänget mellan dig och ditt fadderbarn så lätt och roligt som möjligt.

Evenemanget ordnas för andra året i rad i Vanda. Helsingfors församlingar deltar i år för första gången i Fadderdagen.

Kesäkuussa 2016 vietettiin Vantaalla kaikkien aikojen ensimmäistä Kummin kaa -kummipäivää

Päivä oli yhteistyöprojekti Vantaan seurakuntien sekä paikallisten toimijoiden kanssa. Kummeille ja kummilapsille tarjottiin mahdollisuus viettää aikaa yhdessä esimerkiksi uiden tai Heurekassa Hali-Bernejä rapsuttaen. Päivään osallistui noin 200 kummia ja kummilasta Vantaalta ja lähialueilta

Kesäkuun ensimmäinen sunnuntai on kansainvälinen kummipäivä ja Suomessa tapahtumaa vietetään esimerkiksi Tampereella ja Vantaalla. Päivä järjestetään yhteistyössä paikallisten yritysten ja toimijoiden kanssa. Haemmekin nyt yhteistyökumppaneita mukaan toteuttamaan kummipäivää. Olisiko teidän yrityksenne tai yhteisönne kiinnostunut järjestämään ohjelmaa tuolloin? Tai pääsisikö teille vähän edullisemmin käymään kummin kaa? Annamme mielellämme lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä!

►Lue lisää vuoden 2017 Kummipäivästä

 

Lisätietoja:

Johanna Puolitaival

Viestintäsuunnittelija

johanna.puolitaival(at)evl.fi

044 422 0440