Retket, leirit ja tapahtumat

Perheille suunnatut yksittäistapahtumat, leirit ja retket tarjoavat virkistystä arkeen ja lomakausille. Otamme mielellämme vastaan toiveita retki- ja leirikohteista sekä toiminnan sisällöstä. Tule kanssamme ideoimaan toimintaa! Jos haluat toimia vapaaehtoistehtävissä, ole rohkeasti yhteydessä.

KEVÄT 2018

Helluntain perheretki Perniöön

Helluntaiviikonloppuna 19.-20.5. suuntaamme Salon seudulle viettämään keväistä viikonloppua - lähde mukaamme! Yöpyminen ja rentoa illanviettoa Ervastonlahden rannan maisemissa Reilan leirikeskuksessa. Su 20.5. osallistumme Salon seurakunnan lapsikuorojen iloiseen kevätkonserttiin Perniön kirkossa. Yhteiskuljetus. Lähtö la 19.5. n. klo 15.30 Hämeenkylän kirkolta, paluu su 20.5. alkuiltaan mennessä. Hinta aikuisilta 45e, lapsilta 30e (3-12v.). Retkellä  mukana Minna ja Jarna. Ilmoittaudu 27.4.2018 mennessä tästä.


Kesätoiminnasta löydät infon täältä.

Syksyn tapahtumista infoa näillä sivuilla lähempänä kesää. Perheleiri järjestetään lokakuussa 2018. Seuraa siis ilmoittelua!

Vapputapahtuma
Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)