Retket, leirit ja tapahtumat

Perheille suunnatut yksittäistapahtumat, leirit ja retket tarjoavat virkistystä arkeen ja lomakausille. Otamme mielellämme vastaan toiveita retki- ja leirikohteista sekä toiminnan sisällöstä. Tule kanssamme ideoimaan toimintaa! Jos haluat toimia vapaaehtoistehtävissä, ole rohkeasti yhteydessä.

SYKSY 2018

Su 11.11. Kuningaskunta – isänpäivätapahtuma

Perinteistä isänpäivätapahtumaa vietetään juhlapäivän iltapäivänä kirkolla, joka muuttuu kuningaskunnaksi klo 14-16. Askartelemme ja taiteilemme, leikimme ja kisailemme sekä herkuttelemme kuninkaallisissa tunnelmissa. Isänpäiväjuhlinnat päättyvät muksukirkkoon klo 16. Mukana juhlimassa lasten ja nuorten toiminnasta tuttuja kasvoja sekä kerhonohjaajia. Tervetuloa isät, lapset, äidit, kummit – ihan kaikki!


Ma 19.11. Lasten oikeuksien päivän konsertit

Viikko ei voi alkaa huonosti, kun sen aloittaa iloisessa lastenkonsertissa. Pekka Laukkarinen duo laulattaa tuttuja lastenvirsiä ja muita lauluja rytmikkäällä säestyksellä. Avoimet ja ilmaiset konsertit kirkolla klo 9 ja 10. Kesto n. 30 min. Tervetuloa paikalle!


Su 3.12. Adventtitapahtuma

Jokavuotinen, koko seurakunnan yhteinen joulukauden avaus kirkolla klo 10-13. Perheiden jumalanpalvelus, jonka jälkeen mm. joulupuuroa ja -lauluja, korttipaja, nukketeatteriesitys Isoisän joululahja (2e) klo 11.30 ja 12.15. Lämpimästi tervetuloa paikalle!


La 8.12. Lasten kauneimmat joululaulut

Koko perheen ja erityisesti perheen pienimpien rakkaimpia joululauluja luvassa la 8.12. klo 15 kirkolla. Tervetuloa lapset ja lapsenmieliset laulamaan yhdessä! Tilaisuuden kesto n. 45 min. Mukana Maija-Leena ja Jarna.

La 15.12. Kaikenikäisten retki Vivamon jouluvaellukselle

La 15.12. lähdemme iltapäiväksi retkelle Lohjan Vivamoon Ihmeellinen ilo  -jouluvaellukselle. Lähtö kirkolta n. klo 12.30, paluu n. klo 17.30. Vaellus klo 14, kesto n. 1h 30 min. Jouluvaelluksen jälkeen joulupuuro. Syö lounas kotona ja hyppää Vivamon bussiin! Hinta aikuisilta 35e, lapsilta (4-12v.), 25e, pienemmät ilmaiseksi. Hinta sisältää kuljetukset, lipun jouluvaellukselle ja puuron. Ilmoittautumiset kirkkoherranvirastoon 19.11. mennessä. Mukaan mahtuu 30 hlöä. Sään mukaiset varusteet, esitys on ulkona. Retkellä mukana Jarna.

Vapputapahtuma
Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)