Retket, leirit ja tapahtumat

Perheille suunnatut yksittäistapahtumat, leirit ja retket tarjoavat virkistystä arkeen ja lomakausille. Otamme mielellämme vastaan toiveita retki- ja leirikohteista sekä toiminnan sisällöstä. Tule kanssamme ideoimaan toimintaa! Jos haluat toimia vapaaehtoistehtävissä, ole rohkeasti yhteydessä.

SYKSY 2018

Su 2.9. Perheiden vaelluspäivä

Syksyn tuoksuja ilmassa? Lähdetään yhdessä Luukin metsäpoluille ulkoilemaan ja rentoutumaan. Pakkaa mukaasi retkieväät, juomapullo ja iloinen vaellusmieli! Seurakunta tarjoaa grillimakkarat. Luukissa vietämme metsäkirkkohetken iltapäivän puolella.  Kuljemme Luukkiin ja takaisin omin kyydein. Retkelle lähdetään n. klo 11 ja se päättyy klo 15 mennessä. Ilmoittaudu mukaan 26.8. mennessä Jarnalle. Tarkemmat aikataulu- ja tapaamispaikkainfot mukaan lähtijöille vaellusviikon alussa. Mukana Elina, Vivi, Jarna ja Laura. Tervetuloa retkeilemään perheiden vaelluspäivään!

Pe 14.9. Naistenilta: Hän liikuttaa meitä

Hektisen arjen keskellä on hyvä pysähtyä. Perhetyön alla järjestetään virkistys- ja rentoutusilta naisille syyskuussa. Eri-ikäisten naisten yhteinen ilta kirkolla pe 14.9. klo 17-22. Virkistäydymme kehollisen ja taiteellisen rukouksen teeman äärellä. Salaattibuffet (5e, käteinen) klo 17-18, tule silloin kun sinulle sopii. Ohjelma alkaa klo 18. Mahdollisuus osallistua tanssilliseen (Xaris Finland) tai kädentaitojen (Katja-Maaria Vilén) työpajaan. Illan aikana nähdään ammattitanssijoiden teos Hiljainen huone. Esirukouspalvelu, kosmetiikkaesittelyä, niskahierontaa ja iltatee. Ilta päättyy hartauteen kirkossa n. klo 21.30. Lisätietoja, ilmoittautumiset ja ruokavaliotiedot 7.9. mennessä Jarna Wikströmille. Iltaa järjestämässä Emma Koistinen, Katja-Maaria ja Jarna. Sydämellisesti tervetuloa!


Su 30.9. Enkelien päivä

Enkelien päivää eli mikkelinpäivää vietetään syyskuun viimeisenä sunnuntaina. Seurakunnan Kastepuu tyhjennetään siihen kertyneistä nimistä klo 10 jumalanpalveluksessa. Messun jälkeen kirkolla on tarjolla lounasta edulliseen hintaan klo 14 saakka. Klo 14 alkaen valmistellaan iltapäivän muksukirkkoa, askarrellaan ja leikitään yhdessä enkeliaiheella. Luvassa myös tarjoilua. Rentoa perheiden kirkkoa vietetään klo 16-16.30. Mukaan kutsumme erityisesti muskariperheitä! Päivän aikana Nani Annette kuvaa erillisellä kutsulla vuoden 2018 kasteperheitä. Mukana Maija-Leena, Merja, Minna, Vivi, Jarna ja Laura.

Pe-su  12.10-14.10. Impivaara soi! - musapainotteinen perheleiri

Starttaa koululaisten syyslomaviikko musiikista nauttien! Tervetuloa mukaan perheiden musiikkipainoitteiselle leirille Holmaan. Luvassa ohjelmaa lapsille ja aikuisille, mahdollisuus muskariin, yhtyemusisointiin, rumpukomppien opetteluun ym. Aikataulu on suuntaa-antava, tarkoitus rentoutua yhdessä. Saunat, leiritunnelmaa ja musamessu sunnuntaiaamuna. Hinta aikuisilta 55e, lapsilta 45e (4-12v.). Mukana Minna, Laura, Jarna ja vieraileva muusikko. Ilmoittautuminen 7.9. mennessä täällä.


Su 11.11. Kuningaskunta – isänpäivätapahtuma

Perinteistä isänpäivätapahtumaa vietetään juhlapäivän iltapäivänä kirkolla, joka muuttuu kuningaskunnaksi klo 14-16. Askartelemme ja taiteilemme, leikimme ja kisailemme sekä herkuttelemme kuninkaallisissa tunnelmissa. Mahdollisuus osallistua musapajaan. Isänpäiväjuhlinnat päättyvät muksukirkkoon klo 16. Mukana juhlimassa Elina, Maija-Leena, Pirkko, Laura ja Jarna. Tervetuloa isät, lapset, äidit, kummit – ihan kaikki!


Ma 19.11. Lasten oikeuksien päivän konsertit

Viikko ei voi alkaa huonosti, kun sen aloittaa iloisessa lastenkonsertissa. Pekka Laukkarinen duo laulattaa tuttuja lastenvirsiä ja muita lauluja rytmikkäällä säestyksellä. Avoimet ja ilmaiset konsertit kirkolla klo 9 ja 10. Kesto n. 30 min. Tervetuloa paikalle!


Su 3.12. Adventtitapahtuma

Jokavuotinen, koko seurakunnan yhteinen joulukauden avaus kirkolla klo 10-13. Perheiden jumalanpalvelus, jonka jälkeen mm. joulupuuroa ja -lauluja, korttipaja, nukketeatteriesitys Isoisän joululahja (2e) klo 11.30 ja 12.15. Lämpimästi tervetuloa paikalle!


La 8.12. Lasten kauneimmat joululaulut

Koko perheen ja erityisesti perheen pienimpien rakkaimpia joululauluja luvassa la 8.12. klo 15 kirkolla. Tervetuloa lapset ja lapsenmieliset laulamaan yhdessä! Kesto n. 45 min. Mukana Maija-Leena ja Jarna.

La 15.12. Kaikenikäisten retki Vivamon jouluvaellukselle

La 15.12. lähdemme iltapäiväksi retkelle Lohjan Vivamoon Ihmeellinen ilo  -jouluvaellukselle. Lähtö kirkolta n. klo 12.30, paluu n. klo 17.30. Vaellus klo 14, kesto n. 1h 30 min. Jouluvaelluksen jälkeen joulupuuro. Syö lounas kotona ja hyppää Vivamon bussiin! Hinta aikuisilta 35e, lapsilta (4-12v.), 25e, pienemmät ilmaiseksi. Hinta sisältää kuljetukset, lipun jouluvaellukselle ja puuron. Ilmoittautumiset kirkkoherranvirastoon 19.11. mennessä. Mukaan mahtuu 30 hlöä. Sään mukaiset varusteet, esitys on ulkona. Retkellä mukana Jarna.

Vapputapahtuma
Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)