Retket, leirit ja tapahtumat

Perheille suunnatut yksittäistapahtumat, leirit ja retket tarjoavat virkistystä arkeen ja lomakausille. Otamme mielellämme vastaan toiveita retki- ja leirikohteista sekä toiminnan sisällöstä. Tule kanssamme ideoimaan toimintaa! Jos haluat toimia vapaaehtoistehtävissä, ole rohkeasti yhteydessä.

KEVÄT 2018


Palmusunnuntain perhetapahtuma

Tervetuloa iloitsemaan palmusunnuntain sanomasta ja laskeutumaan hiljaiseen viikkoon su 25.3.! Perhemessun (afrikkalainen gospelmessu klo 10)  jälkeen klo 13 saakka virpomaoksien koristelua. Lähetysmyyjäiset.

Pääsiäisen kirkkoyö

Miltä tuntuisi yöpyä kirkolla? Tule perheenne kanssa ottamaan siitä selvää pääsiäisenä, jolloin vietämme la-su perheiden kirkkoyötä. Aloitamme la 31.3. iltapäivällä ja yhteinen ohjelmamme päättyy su 1.4. pääsiäisaamun messuun. Tehdään yhdessä ruokaa, leikitään, pelaillaan, katsellaan ehkä elokuvaa, musisoidaan ja juhlitaan pääsiäistä. Yöpyminen omissa makuupusseissa nuortentilassa tai kirkon alakerrassa. Osallistumismaksu 5e/hlö. Ilmoittaudu mukaan 15.3.2018 mennessä tästä.

Perheiden sunnuntai

Lasten ja perheiden omia kirkkohetkiä eli muksukirkkoja vietetään sunnuntai-iltapäivisin. Kevään toinen perheiden sunnuntai on su 15.4. Sunnuntaipuuhaa ja yhdessäoloa on klo 14.30 alkaen. Muksukirkko klo 16. Rakennetaan yhdessä yhteisöä ja vietetään aikaa toistemme kanssa. Tervetuloa seurakuntaperhe!

Koko perheen urheilupäivä

La 21.4. on mahdollisuus viettää päivää kirkolla ja sen lähiympäristössä liikkuen. Perheiden urheilupäivää on toteuttamassa yhdessä seurakunnan kanssa KRIK Finland. Aikataulu ja lisäinfo päivittyvät näille sivuille alkukeväästä.

Helluntain perheretki Perniöön

Helluntaiviikonloppuna 19.-20.5. suuntaamme Salon seudulle viettämään keväistä viikonloppua ja tutustumaan Perniön kirkkoon. Yöpyminen ja illanviettoa Ervastonlahden rannan maisemissa Reilan leirikusekuksessa Yhteiskuljetus. Lähtö la 19.5. n. klo 15.30 Hämeenkylän kirkolta, paluu su 20.5. alkuiltaan mennessä. Hinta aikuisilta 45e, lapsilta 30e (3-12v.). Ilmoittaudu 27.4.2018 mennessä tästä.

Koululaisten kesäkerho

Heti kesälomien alettua starttaa jokavuotinen koululaisten kesäkerho Hämeenkylän kirkolla. Kerho on arkisin klo 9-15 4.-20.6. Voit ilmoittaa lapsesi mukaan koko ajaksi tai viikko kerrallaan. Maksu koko ajalta 185e, viikko kerrallaan 70e. Viimeinen viikko (3 päivää) 45e. Kesäkerhossa on hauskaa! Kesäkerhoaikaan sisältyy retkipäivä Vivamoon Lasten Raamattukylään. Kesäkerhoa ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat. Mukana isosia. Ilmoittautuminen aukeaa 1.3.2018. Ilmoittautua voit tästä.

Syksyn tapahtumista infoa näillä sivuilla lähempänä kesää. Perheleiri järjestetään lokakuussa 2018. Seuraa siis ilmoittelua!

Ota yhteyttä

Jarna Wikström
Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa