Kirkkomuskari

Kirkkomuskarissa lapset ja vanhemmat pääsevät nauttimaan musiikista yhdessä. Jokaisella tunnilla lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan ja kuunnellaan musiikkia sekä opitaan musiikillisia peruskäsitteitä. Muskari soveltuu sekä pienille että isoille.

Syksyn 2018 ryhmien ilmoittautuminen starttaa toukokuussa näillä sivuilla!
 

Kenelle?

Kirkkomuskari on tarkoitettu 0-6 -vuotiaille lapsille ja lasten läheisille aikuisille. Pienten ryhmä on suunnattu 0-3 -vuotiaille (pienet aikuisen kanssa) ja isompien ryhmä 3-6 -vuotiaille. Muskariryhmät ovat Hämeenkylän kirkolla (os. Auratie 3) keskiviikkoisin ja Pähkinärinteen kerhopisteessä (Lammaspolku 1) perjantaisin.

Miten?

Kirkkomuskariin ovat tervetulleita kaikki musisoinnista kiinnostuneet. Kirkkomuskari toimii lähes samaan aikaan perhekerhojen kanssa, mutta muskaritoiminta on erillään kerhosta. Muskarilaiset ovat tervetulleita perhekerhoon oman aikataulunsa mukaan. Perhekerhot alkavat klo 9.30, jolloin on tarjolla aamukahvia. 

Muskarissa on läsnä hengellinen ulottuvuus. Muskaritoiminnassa mukana olevia kutsutaan mukaan toteuttamaan lasten ja perheiden jumalanpalveluksia (ks. lisäinfoa täältä).

Muskariopettajana toimii pidetty varhaisiän musiikinopettaja Laura Koskelo.


Missä ja Milloin?

Ryhmät keväällä 2018:

Ke klo 9.15-10, 3-6 -vuotiaat, Hämeenkylän kirkko

Ke klo 10-10.45, 0-3 -vuotiaat yhdessä aikuisen kanssa, Hämeenkylän kirkko 

Pe klo 9.15-10, 0-3 -vuotiaat yhdessä aikuisen kanssa, Lammaspolku 1

Pe klo 10-10.45, 0-3 -vuotiaat yhdessä aikuisen kanssa, Lammaspolku 1 


Kevätkausi päättyy viikolla 20. Ma 21.5. klo 9.30-11 muskarilaiset ovat tervetulleita kevään yhteiseen päätökseen perhekerholaisten kanssa. Ohjelmassa mm. grillailua kirkon pihalla.


Ilmoittautuminen ja laskutus

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin alkaa näillä sivuilla toukokuussa.

Muskarista peritään kausimaksu, 55 euroa/kausi.

HUOM! Sisarusalennus on 10 euroa. Jos perheestä ilmoittautuu muskariin kaksi lasta tai enemmän, sisaruksista veloitetaan 45 euroa/kausi. Ensimmäinen lapsi 55 euroa/kausi, siskot ja veljet 45 euroa/kausi.

 

Kirkkomuskari
Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)