Kirkkomuskari

Kirkkomuskarissa lapset ja vanhemmat pääsevät nauttimaan musiikista yhdessä. Jokaisella tunnilla lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan ja kuunnellaan musiikkia sekä opitaan musiikillisia peruskäsitteitä. Muskari soveltuu sekä pienille että isoille.

Kevään 2018 muskariryhmien ilmoittautuminen on avoinna - linkin löydät sivun alareunasta. 

Kenelle?

Kirkkomuskari on tarkoitettu 0-6 -vuotiaille lapsille ja lasten läheisille aikuisille. Pienten ryhmä on suunnattu 0-3 -vuotiaille (pienet aikuisen kanssa) ja isompien ryhmä 3-6 -vuotiaille. Muskariryhmät ovat Hämeenkylän kirkolla (os. Auratie 3) keskiviikkoisin ja Pähkinärinteen kerhopisteessä (Lammaspolku 1) perjantaisin.

Miten?

Kirkkomuskariin ovat tervetulleita kaikki musisoinnista kiinnostuneet. Kirkkomuskari toimii lähes samaan aikaan perhekerhojen kanssa, mutta muskaritoiminta on erillään kerhosta. Muskarilaiset ovat tervetulleita perhekerhoon oman aikataulunsa mukaan. Perhekerhot alkavat klo 9.30, jolloin on tarjolla aamukahvia. 

Muskarissa on läsnä hengellinen ulottuvuus. Muskaritoiminnassa mukana olevia kutsutaan mukaan toteuttamaan lasten ja perheiden jumalanpalveluksia (ks. lisäinfoa täältä).

Muskariopettajana toimii pidetty varhaisiän musiikinopettaja Laura Koskelo.


Missä ja Milloin?

Ryhmät keväällä 2018:

Ke klo 9.15-10, 3-6 -vuotiaat, Hämeenkylän kirkko

Ke klo 10-10.45, 0-3 -vuotiaat yhdessä aikuisen kanssa, Hämeenkylän kirkko 

Pe klo 9.15-10, 0-3 -vuotiaat yhdessä aikuisen kanssa, Lammaspolku 1 (1 vapaa paikka)

Pe klo 10-10.45, 0-3 -vuotiaat yhdessä aikuisen kanssa, Lammaspolku 1 (TÄYNNÄ!)


Muskarin kevätkausi alkaa viikolla 4. Talvilomaa vietetään viikolla 8.  Kevätkausi päättyy viikolla 20. Ma 21.5. klo 9.30-11 muskarilaiset ovat tervetulleita kevään yhteiseen päätökseen perhekerholaisten kanssa. Ohjelmassa mm. grillailua kirkon pihalla.


Ilmoittautuminen ja laskutus

Ilmoittautuminen kevään ryhmiin alkaa marraskuussa 2017.  Ilmoittaudu mukaan tästä. 

Muskarista peritään kausimaksu, 55 euroa/kausi.

HUOM! Sisarusalennus on 10 euroa. Jos perheestä ilmoittautuu muskariin kaksi lasta tai enemmän, sisaruksista veloitetaan 45 euroa/kausi. Ensimmäinen lapsi 55 euroa/kausi, siskot ja veljet 45 euroa/kausi.

 

Kirkkomuskari

Ota yhteyttä

Jarna Wikström
Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa