Kirkkomuskari

Kirkkomuskarissa lapset ja vanhemmat pääsevät nauttimaan musiikista yhdessä. Tunneilla lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan ja kuunnellaan musiikkia sekä opitaan musiikillisia peruskäsitteitä. 

Syksyn 2018 ryhmiinjako on tehty. Voit ilmoittautua kuitenkin mukaan tai varasijalle pitkin kautta!

Kenelle?

Kirkkomuskari on tarkoitettu 0-6 -vuotiaille lapsille ja lasten läheisille aikuisille. Ryhmiä perustetaan ensijaisesti 0-3 -vuotiaille (pienet aikuisen kanssa). 3-6 -vuotiaiden ryhmä on mahdollista perustaa kysynnän mukaan. Muskariryhmät ovat Hämeenkylän kirkolla (os. Auratie 3) keskiviikkoisin ja Pähkinärinteen kerhopisteessä (Lammaspolku 1) perjantaisin.

Miten?

Kirkkomuskariin ovat tervetulleita kaikki musisoinnista kiinnostuneet. Kirkkomuskari toimii lähes samaan aikaan perhekerhojen kanssa, mutta muskaritoiminta on erillään kerhosta. Muskarilaiset ovat tervetulleita perhekerhoon oman aikataulunsa mukaan. Perhekerhot alkavat klo 9.30, jolloin on tarjolla aamukahvia. 

Muskarissa on läsnä hengellinen ulottuvuus. Muskaritoiminnassa mukana olevia kutsutaan mukaan toteuttamaan lasten ja perheiden jumalanpalveluksia (ks. lisäinfoa täältä).

Muskariopettajana toimii musiikkipedagogi Anna Pirnes.


Missä ja Milloin?

Ryhmät syksyllä 2018:

Ke klo 9.15-10, 0-3 -vuotiaat, Hämeenkylän kirkko (TÄYNNÄ!)

Ke klo 10-10.45, 0-3 -vuotiaat yhdessä aikuisen kanssa, Hämeenkylän kirkko (TÄYNNÄ!)

Pe klo 9.15-10, 0-3 -vuotiaat yhdessä aikuisen kanssa, Lammaspolku 1 (TÄYNNÄ!)

Pe klo 10-10.45, 0-3 -vuotiaat yhdessä aikuisen kanssa, Lammaspolku 1 (TÄYNNÄ!)

Syyskausi 2018 alkaa elokuun lopulla. Keskiviikon ryhmät aloittavat ke 22.8., perjantain ryhmät pe 24.8. Syyslomaa vietetään, eikä muskaria ole ke 17. 10. tai pe19.10. Tunteja ei pidetä myöskään lasten adventtikirkkoviikolla ke 28.11. tai 30.11. Kausi päättyy keskiviikkojen osalta 12.12., perjantain ryhmien osalta 14.12.


Ilmoittautuminen ja laskutus

Ilmoittautuminen on sitova.

Voit ilmoittautua myös varapaikoille. Ilmoittautuessasi kerro, mihin ryhmään toivot pääseväsi. Voit ilmoittautua kauden aikana suoraan Jarnalle sähköpostitse.

Muskarista peritään kausimaksu, 55 euroa/kausi.

HUOM! Sisarusalennus on 10 euroa. Jos perheestä ilmoittautuu muskariin kaksi lasta tai enemmän, kaudesta veloitetaan 45 euroa/lapsi.  

Jos mukaan ilmoittautuu marraskuun puolella, kausimaksusta annetaan 10 euron alennus. Mukaan voi ilmoittautua pitkin kautta.

 

Kirkkomuskari
Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)