Lapset ja perheet

Hämeenkylän seurakunta haluaa tukea perheitä elämän matkalla sekä tarjota tukea kristilliseen kasvatukseen. Haluamme tuoda lasten elämään toivoa, iloa ja rohkeutta vahvistamalla luottamusta rakastavaan Taivaan Isään. Tervetuloa rakentamaan yhteisöä!

Lisää tietoa saat Facebook -sivulta ja tapahtumakalenterista. Jos et löydä etsimääsi tietoa, ole rohkeasti yhteydessä! Instagramista voit seurailla seurakunnan tunnelmia.

Jos haluat olla mukana miettimässä toimintaa ja ilmoittautua mukaan esim. perhemessujen tehtäviin, voit lähettää liittymispyynnön Facebookin Mukana Hämeenkylän seurakunnassa -ryhmään.

Nähdään kirkolla ja moikataan, kun tavataan! Varjelusta jokaiseen päivääsi!

Lapsi- ja perhetyön tiimistä sinua mukaan toimintaan kutsuvat:
Elina, Maija-Leena, Merja, Minna, Pirkko, Vivi ja Jarna

 

äiti ja lapsi
Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)