Aikuisten toiminta

Toiminnassamme voit tutustua alueen asukkaisiin, vaihtaa ajatuksia, rakentua hengellisesti, harrastaa kädentöitä tai muita taitoja. Toimintaa vetävät seurakuntalaiset ja seurakunnan työntekijät.

 

Tapahtumat

Vuoden 2018 teemanamme on yhteys. Ihminen kaipaa syvempää yhteyttä Jumalaan, lähimmäiseen, luomakuntaan ja itseensä. Ihminen on luotu ja kutsuttu yhteyteen. Seurakuntamme haluaa välittää tämän kutsun eri tavoin kaikille ja kutsuu näin mukaan toimintaansa. Tervetuloa yhteys-tapahtumiin.

Yhteys-tapahtumat

Jumalanpalvelusten yhteydessä järjestettävät luennot:

Kolmiyhteinen Jumala rakkauden lähteenä su 21.1. klo 12 Hämeenkylän kirkolla.

Yhteys Jumalaan su 25.2. klo 12 Hämeenkylän kirkolla.

Jumalan perhe su 18.3. klo 12 Hämeenkylän kirkolla.

Arjen yhteys-teemat:

Mitä teen tämän lapsen kanssa? Kasvattajailta murrosikäisen vanhemmille to 8.3. klo 18.30 Hämeenkylän kirkolla.

Aviopuolisoiden ilta to 22.3. klo 18.30 Hämeenkylän kirkolla.

Mummon ja vaarin kanssa. Ilta isovanhemmille to 26.4. klo 18.30 Hämeenkylän kirkolla.

Yhteisen pöydän kevätjuhla. Iloinen kevätjuhla. Yllätysvieras. ke 30.5. klo 11 alkaen Hämeenkylän kirkolla.

Muita tapahtumia:

Israel-iltapäivä su 18.2. klo 15-17 Hämeenkylän kirkon nuortentilassa. Puhujavieraana on pastori, psykoterapeutti Liisa Auruksenaho.

Koko perheen urheilupäivä la 21.4. klo 9-14 kirkon pihalla ja lähiympäristössä. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä uuden kristillisen urheiluseuran - Krik Finlandin - kanssa.

Pägyn päivä la 19.5. klo 10-14. Pähkinärinteen oma kylätapahtuma.

 


Jos sinulla on idea mieleisestäsi aikuisten toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä!

Kappalainen
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Aikuistyö, vapaaehtoistyö

Olen Hämeenkylän seurakunnan kappalainen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä. Alueella tarvitaan auttavia käsiä ja osaamistasi.  Harrastan aktiivisesti liikuntaa, pelaan jalkapalloa ja tennistä. Projektinani on nyt keskeneräinen hirsitalo, joka tulisi tehdä loppuun. Yksi asia on saatu loppuun. Se on Kristuksen täydellinen sovitus ja armo, josta riittää sinullekin.

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.